Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Koliko kaj spijo oktobrski otročki čez dan? Miha spi samo še enkrat uro in pol. Sicer deluje zaspan, ampak spat pa nikakor noče. Se mi zdi, da bolj ko ga uspavam, slabše je. Po "uspavanju" je spet za akcijo, mami pa za v posteljo
Uma, kako je zdaj z Žakom? Ima še vedno stroge omejitve pri hrani, ali je že kaj bolje? Drugače je pa pa pravi mali frajer
Aljaž, čestitke za 10 mesecev 
... si rajs ne predstavljam kako bi blo, ce bi moj skrat imel to
, ce jo bom do konca porodniske sploh dobila
). Obseden je z lučjo - kamor koli pridemo gleda kje so luči in kaže s prstom. Če kaj hoče pokaže na stvar in reče dej-dej. Če mu kaj ne daš ali mu kaj vzameš glasno protestira in full trmari. Ko vidi avto, kosilnico ali palični mešalnik reče brum. Sam hoče jest (z rokami) in potem je okrog njega res pestro. Pridno nabiramo buške - sem mu non stop za petami pa mu vseen rata da se kam udari. Zelo rad se vozi s kolesom sam čelade pa ne mara.