gaja*
|
Dobro jutro Sem preživela pri pregled. Seveda celo noč prej nisem spala Zjutraj pa sem bila še 100x bolj na trnih, kot ponoči Moj je mel včeraj rojstni dan, pa še dopust, tako da sva šla kar skupaj... Moj G je bil pa včeraj takooooo fajni, res. Ko sem prišla k njemu sva šla takoj na ultrazvok, pa smo poiskali pikico, ki je velika komaj 7mm , ampak srček že bije Po izračunih moje M in Ultrazvoka je razlike 4 dni, kar je G rekel, da je čist OK. Pa glede na moje prejšnje M, ni to nič čudnega Pač zdaj štejemo po moje Srček je tako skakal sem in tja Oh, sem bila tako vesela, da sem komaj zadrževala solze Tako, da sem včeraj dobila že materinsko knjigo, kasneje sem mogla iti dat še kri (3 tavelike epruvete ) in vodo. Vodo sem komaj nakapala v lonček , saj sem pred pregledom šla na wc, ker me je že itak tako tiščalo Dobila sem tudi naslednji datum za pregled (čez 4 tedne) in komaj čakam da minejo ti dnevi Ko bom naslednjič tam, se bova čez približno 10 dni dogovorila še za nuhalno. Tako da, najina pikica je vredu in midva sva čist presrečna... In moj je dobil za rojstni dan prvo sliko najinega . Sicer ne vem, kaj imajo datumi z možem, ker zdaj prvi pregled je bil na njegov rd, naslednji pa za njegov god Sva se ful nasmejala včeraj. No, jaz pa po starem. Voham kot lovski pes, slabo mi je neprestano in bruham kot za šalo... Prsi me ne bolijo več na pogled, ampak malo manj, se mi pa zdi da so že zdaj 3x težje. Kam to vodi??? LP vsem, zdaj ko lepo bije sem zeeeelo pomirjena, se še beremo