Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Tako da so danes vse skrbi pozabljene in doma na mizi se prav ponosno šopiri moja prva materinska knjižica
.
(čudno mi je, ker v življenju sem premečkala na stotine mačkov, potepuških, vaških, vse sorte) ampak bom pač zdaj bolj pazila.
Pozdravljene punce
so se začele včeraj, tako da so cigareti zadnje kaj pomislim.
urejala tega preko pisarne. Iz uvajalne šole za starše se pa spomnim, da je glavna babica omenila, da se je potrebno prijaviti, da ti povedo termin. Najbolje bo če pokličeš pa vprašaš.
ponavadi popoldan in zvečer ni doma, ker je v službi - dela turnuse po 12 ur.
Eno pikapolonico za srečo vam pošiljam....
sem zeeeelo pomirjena,
naj bi bila včeraj 7t4d. Ko mi je naredila ultrazvok se je videla vrečka in lep mehurček, žal pa še ni bilo utripa, ker sem po ultrazvoku bila 6t2d. Zdelo se ji je, da se mogoče vidi mali utrip ampak je rekla, da je prehitro in me je naročila ponovno naslednji četrtek. Žal pa se je videlo tudi, da se nabira malo krvi. Dobila sem napotnico za bolnico, če slučajno začnem krvavet. Rekla pa je, da je zelo malo krvi (nekih 5mm) in je možnost, da se sama posuši.
Si ne znam predstavljati, kako ti je sedaj pri srcu. Vem pa, da bomo v tem tednu vse aprilčice mislile nate in držale pesti. Če se da, ti čim več počivaj. In še enkrat bodi močna, me ti stojimo ob strani.
. Predvčerajšnjim sem bila pri ginekologinji, pikica je OK, tudi srček že bije. Je rekla, da izcedek ni nič nenormalnega ??????!!!! Predpisala mi je Dabroston in to je to. Nič drugega, nič bolniške, nič mirovanja... Ima mogoče katera podobne izkušnje. Res me je strah. Drugače pa mi je še vedno slabo ob večerih, prsa me bolijo malo manj, so pa že dosti večja