Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa sva rekla, da veva, da bo sele marca 100% ziher. In je pgledala naklon in rekla, da po tem, kar zdaj vidi, naj bi bila puna
se počutim in vse mi gre narobe ta hip. sem klicala zdravnico kaj lahko vzamem ali za temperaturo zbit ali pa za grlo pa je rekla NIČ....ležat pa čaje z medom pit.
!!!!
, služba in to???Tiste ki delate, kdaj ste/boste povedale bossu da ste
?? Naš je skos naokoli, pa še na drugem koncu slo; jutri spet za 3tedne odpotuje, tako da sem mu kar e.mail poslala, zdej pa čakam odgovor.
v 9 mesecih zboli!!! Mene ne špika več, oziroma zelo zelo redko!
"...Obstaja verjenost, da se tud na gineku kdaj srečava - če že ne na kakšnem čveku
, naslednji pregled imam 4.10! Lp in uživaj!
tk da nisem čist prepriačan kaj naj bi to pomenlo. sicer mi je rekla, da naj grem še na THT in bom tut šla. sm zdaj me je mal strah ko sm gledla nazaj pa imate vse tk majhno tveganje- js pa tk velko za svojo starost- eh bo že