|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JANUARKE 2006
7.9.2006 19:46:06   
tinkamiška
hojla!

na hitro se javim kr z izo v naročju, zato ni velikih začetnic in verjetno bo kje tudi kakšna pisna napakauser posted image

tudi jst zadnje dni nisem nič kaj za računalnikom, ker smo spet pred nakupom hiške...druge in upam, da tokrat izpeljemo do konca. punce držite pesti!!!!

pozdravljena triosuser posted image , naj ti bo lepo med nami!

srečica, tudi jst mislim, da bi lahko bila 5. ali 6. bolezen, pri nas je bilo tako, kot pri vas, iza je en dan spala, le malo je bila budna, ponoči pa je nastopila vročina. če ni nobenih drugih znakov, lepo zbijaj vročino, če zraste nad 38 stopinj, in, če te preveč skrbi pokliči pediatra. Nam so rekli, da če po treh dneh ne mine vročina naj se oglasimo in ker smo imeli ravno takrat posvetovalnico smo se in naslednji dan je vročina padla in iza je dobila rdeče pikice najprej po vratu zadaj in kasneje še po teleščku. takrat je bilo najhujše že za nami...upam, da pri vas ni hujšega, ker ta 5 in 6 ot. bolezen ni nič hudega, je krtaka in po enem dnevu brez vročine že lahko greste venuser posted image držite se in po mjem ni nič hujšega. iza pošilja tvojemu sončku en rojuser posted image user posted image user posted image , da bo hitro zdrav!

shooo hojlauser posted image , samo, da si našla varuško in tako boš lažje pustila svojo nežko v varstvu. kar se tiče pa varstva pri babicah, sem pa približno tvojega mnenja. 1x na teden pride pazit izo moj oče, ko grem a za eno urco migat in ponavadi takrat že spi. zadnjiž sta pa imela cel žur in je šla spat šele ob 21.30, ponavadi pa ob 20.00 že spančka kot polhekuser posted image

babike nimam več časa pisat, je treba dat izo spat, vse vas pogrešam in vaši sončki so pravi sladkorčki in ne bit hude, če se kateri ne pokomentira. zapomnite si, da so najbolj ljubki in pridni otročičkiuser posted image

lepo čvekajte jutri, pa ne preveč, da bo samo en dan dežekuser posted image

upam, da se kmalu spet oglasim in se pohvalim z novo hiškouser posted image

papa,
tinka in izauser posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
7.9.2006 19:50:55   
alenkica
No, hvala glede slikic, sem kar vesela da vseeno pogledate, tudi če  ne komentirate.

Naš malček je zelo pridenzdja dva dni. stalno je do bre volje, (TRKAM!!!).

Zelo, zelo rad pa je v stajici, ko ga dam ven že spet gleda da bi šel spet noter, ko ga dam na tla, pa se počasi pripleza do stajici in začne tolči po njej.

Jemo zdaj malo več. Me je opogumila sestrična in tudi ve, ko ste rekle, da daste jest, kar jeste ve. In res, zelenjavo s soljo ima veliko raje kot brez. Korenček pa ima zelo rad, bučke pa sploh.

Pozdravljena nova janurka TRIOS. Sem zelo vesela, da je še ena več pri nas. user posted image user posted image .

Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 2702
7.9.2006 20:21:02   
Anonimen
Srečica žal ti tudi jaz ne morem pomagati glede vročine. Mi je tudi še nismo imeli in upam, da je še dolgo ne bo. Lahko pa ti povem, da je meni vedno pomagal krompir. Celo takrat, ko so tableti odpovedali. Sem imela 40 vročine, pa tableti niso pomagali več. Pa mi je moj narezal krompir in mi ga dal na noge. Sem se tolk prešvicala, da sem bila čisto mokra. Pa še postelja pod mano. Tako smo sredi noči preoblačili posteljo.

Mi imamo pa drugo težavo. No, sploh ne vem, če je težava. In sicer, Klavdija že nekaj dni občasno diha, kot da bi imela zamašen nos (upam,da veste kaj mislim). Ko diha skozi nos, se sliši, kot da bi imela polnega. Seveda sem ji takoj začela fiziološko noter vlivat. Samo nič ni prilezlo ven iz nosu. Pa smo imeli posvetovalnico, pa sem to omenila P. Ji je pregledala ušesa, žrelo in jo posušala in rekla, da ni nič narobe. Klavdija pa še vedno občasno tako diha. Sedaj pa ne vem ali je spet to neka njena finta, kot je bila finta s kašljem, ali kaj.

No, v glavnem če je katera imela podobno izkušnjo, naj se javi.

Sedaj pa grem Klavdijo spravit spat.

nočko

(odgovor članu alenkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2703
7.9.2006 20:25:40   
ajdaN
Dober večer punce! Jaz sem totalno crknjena!

Mali se je ponoči odločil da bo žural. In sem vstala 4x! S tem, da je ta zadnjo rundo 45 minut tulil kot user posted image , brcal, me ščipal, praskal, se mi zvijal v naročju... V glavnem štala! Komaj sem ga držala, prešvicana sva bila pa oba do konca! Pa sploh ne vem kaj mu je bilo.

Pa potem seveda zjutraj ni nič dlje spaluser posted image . Sem vstala tako povožena kot že dolgo ne. Upam, da bo dans kaj boljše. Popoldne sem šla z njim spat in kot nalašč je spal samo pol urce. In ko sem se zbudila sem bila tako fertik, da sem ga kar pustila, da je par minut tulil! Sploh nisem bila sposobna vstat. Kriza!

Vidim da imamo spet eno novo - trios welcome!

U tinkamiška upam, da vam tole rundo uspe dobit hiško in da boste čimprej na svojemuser posted image .

Drugače študiram kako počasi ukiniti dojenje. Ker mali user posted image  zgoraj na veliko dobiva zobe in mi potem stisne bradavico med zobe in jo drgne sem in tjauser posted image . Pa itak se doji praktično samo še za uspavanje. Moram pogruntat nov način uspavanja, potem pa dijo ziza!

Srečica izkušenj z vročino pri nas (na srečo) nimamo. Tako da ti žal ne morem pomagat.

Čvekice uživajte jutri. Žal se vam ne moreva pridružit - imava še nekaj drugih opravkov. Mogoče naslednjič.

Tako zdaj se mi pa niti pisat ne da več. Uživajte pa mirno noč vsem skupaj.

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
7.9.2006 20:54:20   
liju
Čer!
Komaj sem čakala, da bo današnjega dne konec. Čisto sem hin! AjdaN: čisto te razumem, glede spanja, ker je pri nas blo tudi obupno. Čez dan pa ni hoto nič kaj spat!
user posted image user posted image user posted image

Srečica:glede vaše vročine, pa ne vem kaj bi bilo. Počakaj do jutri in boš vidla kaj bo, drugače pa idi k pediatru!user posted image

Nemsis: Naš user posted image je imel podobne probleme, ko se je rodil, ko je dihal je bilo slišat, kot da mu hrope v pljučkih. Pa sma šla na pregled in mi je rekla, da naj privzdignem vzglavje in čistim z fiziološko, ko mu našpricam, pa ga naj obrnem na trebuh, da se mu naj izteka če ima kaj not. Probaj, pa boš vidla.user posted image

Tinkamiška:Ja, bravo za hiško, upam da bo zdaj OK!user posted image user posted image

Nič, grem še dokonca zlikat, pol pa spat!

Lepo spančkajte, upam da bomo mi tudi!user posted image

Pa spite še kakšen user posted image za nas, ki smo iz štajerske!user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu ajdaN)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
7.9.2006 21:40:47   
mmetka
halo!

Na srečo, kljub luni, smo mi imeli dokaj mirno noč in zelo zelo živahten dan.Naš user posted image je bil danes ful dobre volje, nonstop se je smejal in afnal.Mogoče pa je luna na drugačen način začela vplivat na njega!user posted image

Srečica-glede vročine imamo mi kar nekaj izkušenj ( na žalost), ker je naš otročiček prebolel že dve angini in obakrat je imel kar visoko vročino. Dajali pa smo mu svečke ali pa Calpol sirup. Razni mokri obkladki, ali pa zbijanje vročine s kopanjem so pri nas odpadli, ker je kričal kot user posted image . In nam ni preostalo drugege, kot da mu damo sirup ali svečko. Bil pa je ful bogi, ko je imel vročino. Samo je jokal in non stop se je cartal, če sem ga dala iz rok, je bil takoj jok. Ko pa mu je svečka prijela, je bil spet dobre volje. Vem da ti nisem kaj dosti pomagala, a vseeno upam, da se kmalu pozdravita!

shooo-user posted image za ujet ritem! Upam, da bo tako še naprej!

tinkamiška- držim pesti za hiško!!

ajdaN- popolnoma te razumem, kako se počutiš. Ko je bil naš Tijan še manjši, smo imeli kar nekaj noči tako burnih. Ampak bo bolje, boš videla! Mogoče že to noč!Drži se!

Lahko pa bi Štajerke dale kontra ljubljančankam za kavo. Kaj pravite? Se zmenimo?

Lep pozdrav!

Metka

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
7.9.2006 22:08:18   
lonja
Čeeeeer,

sicer nimam pojma kje je v Cityparku lift, a bova probali s skupnimi močmi z Ajdo najt. Če bova slučajno malo zamudili, si user posted image  kar naročte, pa se vam pridruživa. Bom poklicala AlenkoIST, imam njeno številko.

Aja, pa pridte tudi ostale, sej me ne kadimo... JanjaE, Nannn, Dali28, Ovčka...

Nemsis, žal ti pri tvojem problemu ne znam pomagati. Fiziološka v nos pa sigurno ne more škodit....

Lahko noč

lonja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2707
7.9.2006 22:50:22   
XXYY
Dober večer!

Danes je pa LUNA res zelo vplivala na Laro, ker je bila cel dan zelo, zelo tečka. Če si ji kaj preprečil, da je vzela, se je začela jokat in brcat, pa kregat, da sem jo kar začuda pogledala. Tako, da upam, da je bila to samo lunina trma. Bomo videli jutri.

Jutri prideve tudi midve z Laro v City Park, bove pol šle še atija pogledat v Šparovo restavracijo user posted image  , če sploh kaj dela user posted image  .

LONJA: lift imaš enga pod Šparovo restavracijo - zraven trgovine H&M (nasproti), drugi je pa na uni strani vhoda, k prideš iz Šmartinske ceste notr.

Nč, se vidimo jutri. Lahko noč.

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
7.9.2006 23:25:42   
bobika
Danes ste pa kar nekaj napisale. Me cel dan ni bilo, sem se potepala in zapravljala v avstriji. Na žalost v ikei nisem našla stolčka za hranjenje ( ni jih na zalogi) in v toysu slinčka (plastičnega, ki se obleče). Pa ravno po te stvari sem šla.Še katalogov od ikee niso imeliuser posted image user posted image .  Za naslednjič pa pojma nimam kdaj bom šla, ker ne hodim ravno pogosto v avstrijo.

Pri nas je pa včeraj delovala luna, je bila Manca tečna 100/h. danes jo je sicer pol dneva pazila babica in je baje bila vredu, pridna.

Sedaj že tri dni NOČE zvečer dojenja. Tako se upira in kriči zraven, da sosedje verjetno mislijo, da jo lupim. Kriza, kako se dere. Uspavam jo brez večerje. Potem se čez pol ure zbudi in takrat lepo je. Ne vem , če je tako utrujena. Ampak danes sem ji poskusila dati hrano že ob sedmih, pa je bilo isto. Pred tem je pa do pol petih spala dobro uro. Po moje je bila včasih še bolj utrujena in je lepo jedla. Čez pol ure se zbudi in takrat poje v napol spanju in spi dalje.

Tiste, ki še dojite, kolikox se še dojite na dan? Mi dvakrat ali pa trikrat. Ampak sedaj zvečer noče več vredu jesti, dopoldan pa je ponavadi tako polna energije, da jo vse drugo zanima.

srečica; Manca je na morju imela vročino en dan. S tremi svečkami se vročina drug dan ni več ponovila. Več ti ne znam svetovati.
Kaj se niste nameravali iti kopati? Glede tamponov jih jaz kar pogosto uporabljam. Sem se morala navaditi, ker sem ponavadi imela user posted image  ob vsaki priložnosti, ko smo se odpravljali na kakšno kopanje, ali pa kakšen pomemben dogodekuser posted image . Meni jih ni problem uporabljati. Ne vem, v vodi jaz nimam nikoli občutka, da bi se mi napili vode user posted image . Morda ni dovolj globoko vstavljenuser posted image . Menjujem jih pa enako pogosto kot vložke. Pa saj ko se jih malo navadiš, že veš kdaj je poln. Kar pogumno.

Nemsis, po moje ji bo kar fiziološka ščistila nosek. Kar uporabljaj jo, pa bo. Mislim, pa da je sedaj vreme takšno, da so noski bolj zadelani. Tudipri Manci je nekaj podobnega. Kak dan bolj, včasih nič, drugič pa zopet.

Shooo in tinkamiška user posted image user posted image user posted image  za selitev in hiško

liju, nič za to, saj se bomo pa naslednjič dobili.
Menstruacije pa jaz od lani še spolh nisem dobila. Upam, da ni kaj narobe oz, da nisem nosečka. Me že malo panika grabi. Sicer še dojim, ampak vseeno.

Ovčka, kako kaj poteka tvojo šofiranje? Si se že prijavila? Sem se sedaj spomnila na touser posted image

Ja štajerke, dajmo kontra ljubljančakm. Mislim, da se tudi prekmurke nekaj dogovarjajo. Upam, da se me tudi, kdaj dobimo.

Slikice jaz pregledam vse, razen, tistih, ki ne vem gesel. Komentiram pa skoraj vsak album, sama pri sebi. Pa veliko krat jih z user posted image  skupaj pogledava. Vsi so pravi sončki. Komentarje pa ne pišem, ker velikokrat pozabim, ko gledam slikice kak dan prej, ko pa potem napišem.
Verjetno sem kaj pozabila, tako kot vedno. Se opravičujem.

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
8.9.2006 7:13:13   
AlenkaIST
Dobro jutro. Sem tolk neučakana da sploh spat ne morem user posted image

Da bo sigurno pa rečmo OB 12h PRED H&M

Pridite v čim večjem številu pa da ne bo katera pozabila user posted image  doma! user posted image

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
8.9.2006 8:01:27   
Anonimen
Jutro

Hvala za nasvete. Fiziološka je trenutno v uporabi non stop. Samo ko se tamala ne bi tolk drla pa z glavo opletala sem in tja ko ji jo dajem v nos. Groza. Ponavadi vedno potrebujem pomoč. Včasih pa tudi že prej obupam.

liju ležišče imamo dvignjeno že odkar smo prišli domov. Je imela takšno ležišče že na pediatrični, pa sem rekla, da ji ga bomo še doma dvignili. Kar se pa ležanja na trebuščku tiče, je pa poglavje zase. Klavdija sploh noče biti na trebušku. No, danes ponoči, potem ko sem ji dala fiziološko, je spala kaki dve urici na bušiju.

No, toliko sem pa tudi sama spala, ker me je zbujala vsako uro. Tako da sem čisto povožena.

Grem sedaj. Se mogoče kasneje še javim. Če bom še prisebna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2711
8.9.2006 8:19:23   
liju
Dobro jutro!
Kako ste kaj spali? Pri nas je bila spet "štala". Mali je lepo zaspal zvečer, pol pa se je ob pol noči zbudil in bil buden do treh zjutraj. Groza!!!!user posted image user posted image user posted image
Hvala bogu, se vsaj jokal ni, samo sam ni hotel bit, kak sem šla ven iz sobe je začel "cmevkat" in nabirat za visoke tone!user posted image
Dva dni že ne vem kako zgleda lepo spat.user posted image Pol od treh pa je spal do pol sedmih in spet uzbuna. Zdaj ko pa sem jaz že čisto k sebi prišla, pa je on šel spat!

Bobika:Da ne bo še res ki eden?? Kdo ti bo zdaj delal družbo v bolnici? Me vse čakamo, da bomo čez par let spet skupaj, ti pa tak to?user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj za v nedeljo velja?

Nemsis:Saj tudi pri našemuser posted image je isto. Zdaj ne vem kak bi ga prepričala, da bi ležal na trebuhu.user posted image

Danes imamo pa res čudno vreme, že škropi!user posted image user posted image
Spet ne bomo mogli ven!user posted image Pol popoldan, pa grema z user posted image na user posted image čvek.Grem obujat spomine, kako sem zgledala!user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte danes na user posted image , pa ne fejst čvekat, da še ne bo več dni deževalo!user posted image

ŠTAJERKE: jaz sem tudi za user posted image , samo povejte kje, kdaj!!!!user posted image user posted image user posted image

Lepo bodite! Si tipkamo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
8.9.2006 8:29:26   
liju
Nekaj sem pozabla:
ČESTITKE 8 MESEČNIKOM!!!
(Lovro, Maj, Ela)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
8.9.2006 9:15:15   
srečica
Dobro jutro

NAJLEPŠE SE VAM ZAHVALJUJEM ZA ODGOVORE. HVALA VAM.

Anže danes nima več vročine, le nekaj smrkati in  malo kašljati je začel. Naš pediater dela popoldan tako, da bom verjetno šla vseeno, saj je pred nami vikend in ne bi rada, da  bi bilo kaj narobe, pa bi morala k dežurnemu.

Nabolj pa je za zbijanje vročino pomagal krompir na podplatke.  Hvala za nasvet.

Kaj, ko bi se tudi me štajerke enkrat dobile dokler je še vreme ok. Bi bilo fajn, a ne?

Se še javim potem, lepo se imejte,

Darja

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
8.9.2006 9:44:11   
Nannn
Jutro,

Nasa pupa se lepo spancka jaz pa se malo na RR...sporocam samo da tudi midve prideva na user posted image  

LP Nannn

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
8.9.2006 9:44:19   
XXYY
Dober dan!

Lara je danes veliko boljše volje, kot včeraj user posted image  .

BOBIKA: pššššššššššššttt (ne okrog govort) user posted image  user posted image  user posted image  . Gre gre sam malo bolj počas user posted image  . Saj bo, enkrat bo že ta user posted image  izpit.

Nč, se vidimo ob 12ih pred H&Mu. Čao in upam, da vas pride veliko.

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
8.9.2006 9:47:01   
XXYY
Sem pozabila:

LOVRO, MAJ in ELA vse naj naj za 8 mescev user posted image  user posted image  .

(odgovor članu XXYY)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
8.9.2006 9:57:02   
Anonimen
Evo, mene še enkrat tu. Predno grem spet v diplomo.

Srečica me veseli, da vam je vročina izginila. Je krompir pomagal a ne?

No, jaz sploh ne vem kako bom naši izmerila kdaj vročino. Sploh ne pusti. Imam pa navaden termometer in zadnj dni, ko se mi zdi da je bolj topla in ji hočem izmeriti temperaturo, nikakor ne gre. Ne pusti pa pika.

No, predno grem pisat še
ČESTITKE ELI, LOVRU IN MAJU ZA 8 MESECEV.

(odgovor članu XXYY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2718
8.9.2006 11:09:33   
Nyah*
Samo na hitro:

LOVRO, ELA, MAJ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Uzivajte na kavici, naredite en pozirek tople user posted image  se zame, ker me ne bo zraven.

Pri nas je bla noc pestra na kvadratuser posted image , sem vstala ene 10krat, tako da bom sla sedaj kar z njo spat, upam, da bo cimdlje spala.

Srecica, user posted image user posted image user posted image  samo da ni vec vrocine, pa cimbolje opravita pri zdravniku, upam, da ni hujsega.

LP

< Sporočilo je popravil Nyah -- 8.9.2006 11:10:51 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
8.9.2006 11:14:41   
Nyah*
Nemsis, najbolje je vrocino meriti v ritko, pa potem odstejes 0,5 stopinje, ce ne pusti, bos morala uporabit digitalca, nogice skupaj drzat, pa je v nekaj sekundah fertik. Tako delamo mi! Upam, da nimate vrocine.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
8.9.2006 11:22:15   
bobika
Najprej čestitke slavljenčkom!!!

Srečica sem vesela, da je vročina minila.
Nemsis, jaz bi na tvojem mestu kupila digitalni termometer in merila z njim. Saj so čisto poceni in je res dosti hitreje končano kot pa z navadnim. Jaz ji merim kar pod pazduhu. ROkice ji stisnem ob telo in se z njo pogovarjam in igrem, da jo zamotim.

Nocoj smo se tudi mi pridružili klubu nespečih. Ob 24 se je zbudila in do pol treh bedela, se jokala in histerično drla. Pol je pa od utrujenosti zaspala. Zbujala se je pa vsake toliko časa. se zajokala in čez par minutk spala dalje. Upam, da se ne bo ponavljalo, ker sem danes čisto povožena.

Kje pa je Kornelija in myflower? ju že zelo dolgo ni bilo za brati?

Grem med cote, ki me čakajo za likati še od morja.

Aja sem se vedno pozabila zahvaliti za dobrodošlico nazaj iz morja in komentareje za Manco. HVALA!

lp

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
8.9.2006 11:23:10   
bobika
Ljibljanske čveke uživajte na user posted image . Pa na nas se kaj spomnite!

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
8.9.2006 11:35:11   
srečica
ja, nemsis super je pomagal krompir.

Bobika a se splača it v avstrijo? Mi nameravamo it naslednji teden malo v c&a, m&m, toys, ikeo... A ve še katera druga kako in kaj z nakupi?

Še malo pa se vrnejo naše dopustnice, a ne? Jih prav že pogrešam, še posebej, naši Lumpy in Rijo, ki sta se redno javljali. Komaj čakam, da bosta nazaj.

Anže je bil prej katastrofalno tečen, pa je zdaj pol ure spal in je čist prerojen, spet dobre volje. Super.

Midva se dojiva še čist različno, včasih samo zjutraj in zvečer, včasih še dopoldan in popoldan. Običajno pa 3 krat dnevno.

Takšen pa je naš Anže zgledal včeraj kljub 39,3 vročine. Vedno dobre volje. Pa še kako ploska.

Kljub vročini še vedno dobre volje:
user posted image

Pa še kak ANže ploska
user posted image

user posted image

Lep dan,

Darja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
8.9.2006 12:23:26   
bobika
Pravi dobrovoljček je ta vaš Anže.
S katerim programom pa ti te slikice obdeluješ?
V Avstrijo se splača it. No odvisno je kaj kupuješ in iščeš. Mi smo bili v kiku in smo kar na veliko kupovali za jesen. Porabili smo okoli 100 evrov in kar dve ogromni vrečki prinesli. To smo lahko zapravili, kr nam je od dopusta ostalo.

A te lahko prosim, če bi mi lahko stolček prinesla iz ikeje, če ga bojo imeli in slinček, ki sem ga iskala?

(odgovor članu srečica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
8.9.2006 12:25:49   
srečica
glih sem ti mislila napisat, da ti lahko jaz prinesem stolček. Meni ga je Rija in sem full zadovoljna.

Kje je Kika? Jaz vem za tisto prek idee in Toysa ampak očitno ni prava ker je nekaj takega kot Rutar, in imajo samo nekaj malenkosti za malčke. Je to to? Mi bi večino kupili za našega sončka.

(odgovor članu bobika)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

ksenci

ste zadovoljni s svojim življenjem? partner, stanovanje, otroci, služba, prosti čas?

da zelo zadovoljen/a (40%)

da zadovoljen/a (27%)

še kar zadovoljen/a (27%)

nezadovoljen/a (5%)

zelo netadovoljen/a (1%)

Število vseh glasov: 224

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!