Encijan
|
Punce, hvala vam za info glede trgovin za , še nisem šla, a bo kar počasi treba, morda počakam še en teden, ker med 14. in 16. tednom menda full hitro rastejo, tako da morda počakam do takrat, čeprav bodo rasli vse hitreje, a ne? Rada pa bi se vključila tudi v kakšno telovadbo, posebej za . Če je slučajno katera iz Celja ali okolice in ve za kakšno jogo, pilates ali tudi običajno telovadbo za , bi se priporočala za info. Sama sem iz okolice Celja in ker še nisem dolgo tu, nimam pojma, kje iskati... Danes zjutraj sem pol ure prav počasi gonila orbija (povpr.utrip 124/min), da se vsaj malo razmigam, upam da bom dovolj disciplinirana in bom vadila dnevno, tako bolj na izi, ampak redno. Doslej mi zaradi slabosti do rekreacije sploh ni bilo, zdaj pa je počutje iz tedna v teden boljše, pa tudi prvi trije meseci so mimo, zato bo treba malo migat, da se preveč ne zredim. Naslednji pregled imam šele konec meseca, tudi jaz bi včasih tudi kak teden najraje kar preskočila. Mooneve, a ti pa sama šivaš? Jaz bi tudi, pa se nikoli nisem zares naučila (en tečaj in potem nekaj majčk in hlač), morda poskusim zdaj sešiti kaj zase, da bom potem tudi za lahko kaj sešila. Lep dan vsem, Encijan
|