Anonimen
|
Hojla Tudi nasa nuhalna je za nami... Veliko smo 71,4mm,srcek je bil 162 bpm... 1:5170 pa je riziko za DS. Zelo lepo je bilo spet videti naso pikico po tolkem casu , nama je snemala na dvd,samo je pol nekaj zezalo in je rekla,da ce na dvdu nic ne,boma spet prisla se en vecer ,da naredimo eno hitro snemanje ,nazalost ali an sreco nam ni uspelo,tako,da boma kmalu spet videla najino pikico...Moj je vprasal,ce se vidi spol.Nekaj se je trudila ampak ni bilo nic videti,potem je nekaj le vidla ampak je rekla,da ne more nic rect,da mogoce bo fantek.Moj je se evdno trdno preprican,da bo pupika ...Bomo ze vidli,ce ne prej marca ....Mi je pa rekla,da mam nizko postlco Na eni slikci je full lepo viden s profila pa se lepo vidi nosek pa ustnice,pravi moj,da ma cisto moje cobice,malo vecje in nasobljene ....To bi bilo nase porocilo kar se tice nuhalne.... Sem se pa danes po treh tednih zopet merila in cm so se pr trebuscku povecali za 6 ....Glede na jutranjo tehtnico sem se zredila 0,5kg...Bomo vidli kam se bo to vse skup v visave slo .....Pa danes zopet en izmed redkih dnevov,da ni glavobola .... Ja nic,lepo bodite srecke pa bozajte
|