Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Carsko je blo
.
. Ti samo uživej, pa za nobeno stvar se ne obremenjuj. Kakor bo nanesl, bo pač nanesl, zdej a boš imela do konca eno in isto obleko gor, al se boš preoblekla, to boš že vidla. Pomojem se ti bo tolk dogajal....da boš kar pozabila na tisto obleko. Glej da poročaš kako in kaj, no v nedeljo te še pustimo tvojemu dragemu, da te malo pocrklja, v ponedeljk pa le že kaj sporoči
za srečo in dobro fešto.
je pa tko živahen vsak dan in je to tko dober feling, da vam ne morem povedat (no pa sej veste
). 
ti samo poskušaj uživati 100 na uro s svojim dragim, ker ta dan nima ponovitve (no, vsaj upam)
njegovi tastari, tvoji...in vsi ostali pa naj govorijo kar hočejo. če bi jaz svoje poslušala, bi itak v norišnici pristala, ker ima vsak drugačno željo (glede stanovanja, življenja nasploh) pa še sploh nisva poročena
. Jaz bi kar doma malo telovadla, pa me zanima, katerih vaj ni dobro delati oz. katere priporočajo... ni mi za skupinsko telovadbo, raje sama doma, pa da ne bom kakšne napačne mišice pretegovala. Če katera druga to ve, mi tudi naj odgovori prosim. Čao
Sploh se nisem mogla prav veseliti tega brcanja. Kak sem jezna...
da moram bolj pazit na svojo pikico, pa tudi kdaj mal počit.
. Punce, res je nepopisen občutek ko enkrat zares začutiš svojega
...
čestitke malecka_mateja. No vidiš, pa se je vse lepo speljalo. Srečno na novi življenjski poti
. Prvo pa muško.