Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

AAAAAAA....
) in smo se jih znebili šele ko smo opravili deratizacijo al kaj že v celem bloku. Zdej jih že 2leti ni!!! trkam!!
kr direktorju po mailu. Pravtako ga vidim mogoče 2x letno, poleg tega je cel september do nevem katerega oktobra na službeni poti. Boljše da zve po meilu kot pa da mu sodelavci/ke povejo. Popoldne bom v službi pa ti pošlem na ZS!
...vozicke sva tudi ze gledala, rok za narest sobico sem dala do novga leta, ( se doma ukvarjamo z adaptacijo ipd, tko da sem tega resena), pol pa pohistvo not pa na izi vse kar pase...k pomoje na konc se mi nau dal prov zlo okol letat...
...Zdaj se je delalo na kopalnici in je moj zazidal previjalno mizico,pod katero bojo policke,kjer bom na zacetku imela vec baby stvari potem pa brisace in podobno...Samo blazino bova dala zasit,ker takih mer je ni za dobiti...Tak,da tale pikica naju je pravi cas presenetla,da zdaj ko se dela stanovanje lahko vse na kar prej nisva mislila zraven vkljuciva...Busi se ze kar vidi,ceprav smo sele v 14em tednu
...
...Na 1,5-3ure ponoci obvezno hodim lulat.Pa ko bi pol vsaj takoj nazaj zaspala..To bo ja...V povprecju rabim 15-30min
...Razen za danes ponoci nimam kaj rect,spala 5ur skupi samo to je bal posledica trinocnega nespanca bolj kot ne
in bi bilo dobro da se cim prej odlocim za bolnisko,tako da ja mislim da imam vec kot dovolj velik razlog za bolnisko,mislim da je zdravje mojega soncka najbolj pomembno.sicer pa se tako in tako ne dolgocasim imam se dva izpita za opravit tako da imam ucenja cez glavo
Ajda,Zarja,Manca za fantka je pa kriza.Še najbolj so mi všeč
Gaber,Bor,Jakob ampak mi v bistvu sploh niso