tintara
|
Pa ne morem verjet! Zasanjana, cestitam . Aleksej: drzi se in si ze pravi korenjak. Dobri dve kili, bravo tudi zate. Novica te res vrze na rit, ni kaj. Pa vcasih sva imeli skup rok, tudi mene je mal strah prijel. Nimam se nic zrihtan, kriza, takoj jutri letim v shoping. Obljubim, samo naj dete se pocaka!!! Ampak ves, si faca. Uletis v Francijo in kar takoj rodis. A tvoj G je pa jasnoviden (tako kot tasca, by the way), da te je narocil ze danes. Madonca dobr da nis kar na letalu rodila. Mozek je bil ravno na kolesu (sobnem), pa se nisem mogla it spat in sem sla vsa zaspana precekirat RR z obljubo, da bom samo brala. Mi ni bilo jasno, kako je lahko kar naenkrat tolk postov, no zdaj mi pa je. In svedea, pisem in cestitam tudi jaz. PA zbujena sem tudi, da veste. No, kar neki se mi je pulz dvignu in veste, ceprav sem bila fuuuul pametna, da me poroda ni strah: mal sem ratala zivcna. Nic jutri grem kupit vse potrebno, al pa vsaj vecino. Potem bo pa ze. Imejte se, pa lahko noc vsem, posebaj tebi, Zasanjana zelim eno mirno noc, ceprav bo najbrz prepolna adrenalina. Pa dobro zacnite in nadaljujte! Tina
|