|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
3.10.2006 15:40:09   
crci06
pol je pa sploh super, k pravijo, da če rodiš v osmem mesecu, morajo dojenčka najbolj rihtat po inkubatorjih...

Drugače pa - men je bilo tko simpatično na tečaju za "zgodnjo nosečnost" - smo bile same v 6& 7 mesecu - k nas je pogledala in rekla - sej vaši bi že vsi preživel, če bi se dons rodili, samo ni fino, če je res prezgodaj....

Zasanjana je potem RAVNO PRAV prezgodaj user posted image

A bomo dons malo nanjo mislile, ane?
Jaz sem že skoraj kosilo zasmodila user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
3.10.2006 16:45:20   
manetka
Ja madonca, a Zasanjana pa kar rodit že?????? Sem kar dvakrat prebrala, da vrjamem.

Jaz že držim pesti za Zasanjano!

Madonca a kar tako hitro gre touser posted image  Pa najprej je imela isto PDP kot jaz, ujej jej me je kar malo strah ratalo.

Pa tako mirno sem prišla prebirat semle kaj je novega.... pa se je kar rojevat že začelo.

pa smo trije

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
3.10.2006 16:54:28   
pikanogavička
Joj, ne morem verjet - bravo Zasanjanauser posted image user posted image user posted image ti pa že kar rodit. Držim pesti, da bo čimprej za tabo in da bo vse ok.
Kar ne morem se sestavit, tko sem navdušena - prva decemberčica bo pa cartala.
Drž se punca!!!

Ženkica jest sem tud začela hodit v šolo za starše in sicer v ZD Rudnik. Kaj pa ti-porodnišnica al kje drugje???

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
3.10.2006 17:07:27   
emaa
Jaz mislim še malo počakat, če bo pa druga komanda zvem v petek na pregledu.

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
3.10.2006 18:38:23   
r1ta
Moj Bog! Ja krščen Matiček, pa je šele prispela v Francijo pa že gre rodit!

Tale post me je pa pošteno vrgel na ta zadnjo! Jaz kar jočem in jočem... Pa se je začelo!

Zasanjana, če je to res to, ti želim, da tale trenutek doživljaš tisto, kar nas še vse čaka in upam zate ter hkrati verjamem, da je to resnično nekaj najlepšega, kar se ženski lahko zgodi! Mi2 drživa pesti in navijama za vaju!

Danes pa od firbca ne bom spala!

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
3.10.2006 19:27:12   
severnica77
Zasanjana drži se, me tudi držimo pesti zate. Pa saj bo vse v redu in že boš izmed decembrčic prva cartala. user posted image Saj skoraj ne morem verjeti, da se je začelo ...

Jaz pa sem se ravnokar lepo mirno namestila pred računalnik in nameravala lepo počasi prebrati vse poste, sedaj pa me je skoraj s stola vrglo ...

No, drugače pa sem jaz bolj slabo, ker me je ujel prehlad. Glavo imam kot balon, za očmi me boli, pol nos, boleče grlo ... Sem bila pri zdravniku in pravi, da naj ležim in veliko pijem pa bo počasi minilo, če pa ne, se naj vrnem in mi bo dala kakšno zdravilo. Tako, da sem od tega ponedeljka tudi jaz na bolniški, vendar se v četrtek že vračam delat. No - če bo vse v redu.

Nič, grem nazaj počivat (od počivanja me že tudi vse boli) in držat pesti za Zasanjano.

lepo bodite.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
3.10.2006 19:50:23   
Zasanjana
Pozdravljene decembrke!

Sporočam vam, da nas je danes ob 18:37 razveselil mali Aleksej, dolg 44 cm in težek 2200g.Oba z mamico sta zaenkrat OK, podrobnosti pa sledijo, ko prideta domov.

Lep pozdrav od novopečenga očka in ponosne sestrice!

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
3.10.2006 19:57:04   
petri85
Iskrene čestitke ob rojstvu malega Alekseja!!!!
Zasanjana, upam, da se bosta lahko kmalu cartala doma v objemu očka in Zale!

user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
3.10.2006 19:58:05   
emaa
Čestitam pa imamo prvega decemberčka, že oktobrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1934
3.10.2006 20:00:27   
severnica77
user posted image Joooj kako lepo!

Čestitke vsej družinici, veliko cartanja! Komaj čakam na vse podrobnosti!

user posted image

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 3.10.2006 20:02:59 >

Neposredna povezava do sporočila: 1935
3.10.2006 20:01:59   
petri85
Ne morem vam povedati, kako sem šokirana, da decembrčice že kar rojevajo!!!! Tako zelo sem vesela, ob novici, da je z z malim Aleksejem in Zasanjano vse uredu, da kar jočem!
Vam kaj več napišem ob drugi priložnosti!

< Sporočilo je popravil petri85 -- 3.10.2006 20:04:32 >

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
3.10.2006 20:02:31   
vampirka
Čestitke malemu Alekseju user posted image , mamici, očku in seveda sestrici!
Me veseli, da ste vsi zdravi in da je mali pobič že tak korenjak. Držimo pesti, da bo vse OK tudi naprej! In samo za pridno mamico: user posted image ...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 1937
3.10.2006 20:10:08   
Shorty_
Čestitke naši najihtrejši mamici in obilo zdravja in lepih trnutkov z malim Aleksejemuser posted image

Posebne čestitke pa tudi novopečenemu očku in ponosni sestrici za tako hitro objavljen post.

Uživajte in se cartajte!!
Kr ne morem verjet da smo že v finišu in ena je že prečkala ciljno črto....ja začelo se je.
(Ful lepo da si opravla ravno danes zadnji shoping, si že vedela kdaj je trebauser posted image

Držim pesti in upam da se nam čimprej oglasiš s podrobnostmi!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  tortica je za našo prvo mamico med decembrčicami, ostalo pa za srečouser posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
3.10.2006 20:11:10   
crci06
solzne učke imam in cmok v grlu... To je zdaj to...

user posted image user posted image Zasanjana, user posted image user posted image  Aleksej, user posted image  očka in Zala
Želim vam veliko zdravja in veselja!

Komaj čakam, da se nam oglasi!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
3.10.2006 20:15:39   
Shorty_
Zasanjana upam da ne boš huda name saj sem post od tvojga možeka prekopirala tudi na temo rodili smo in to iz samega veseljauser posted image .
čim prej se nam javi!!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
3.10.2006 20:26:27   
Shorty_
OJ!
ČE ŠE NE VESTE
VSE TISTE, KI BOSTE RODILE OZ. KI STE RODILE V TEDNU OTROKA (2.-8.10)BODO V MERKATORJU PODARILI KUPON ZA BREZPLAČNI DVIG VELIKEGA PAKIRANJA PLENIC PAMPERS.POŠLJITE KOPIJO ROJSTNEGA LISTA S PRIPISOM"TEDEN OTROKA" NA NASSLOV:
MERCATORd.d.
DUNAJSKA 107
1000LJUBLJANA, NAJKASNEJE DO 12.11.2006
KUPON VAM BODO POSLALI PO POŠTI.
MISLIM, DA JE DOBRO IZKORISTIT-ZAKAJ PA NE,NAJ DAJO NEKAJ.
tole sem "ukradla pri septembrkah" ne vem če za zasanjano to pride v poštev glede na to da je rodila v Franciji ampak mogoče pa. Poskusit ni greh ostale pa bomo raje ostale brez brezplačnih plenic in počakale še vsaj kakšen mesec ali pa raje kar dva v enem kosu.user posted image

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
3.10.2006 20:30:09   
r1ta
Pa saj to ni res!

Kaj naj rečem? Čestitke, čestitke in še enkrat čestitke od moje male družinice iz NL vsem štirim! Pa naj bo še naprej vse super!!!!

R1ta & Julian & Ana (za enkrat še v trebuščku)

< Sporočilo je popravil r1ta -- 3.10.2006 20:36:49 >

(A. Einstein)

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
3.10.2006 20:46:15   
manetka
Zasanjana tole pa je bilo presenečenje iz decemberke si postala kar oktoberkauser posted image , še tukaj čestitkeuser posted image ob rojstvu malega korenjakauser posted image !!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image od vseh nas treh

Punce upam, da bomo ostale zdržale še malo z našimi user posted image  v trebuhih.

Ojej jaz kar ne morem verjet, da je Zasanjana že res kar rodila.

LP M.

pa smo trije

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
3.10.2006 21:13:04   
t_t_y
Bravo mamiuser posted image  in seveda mali Aleksejuser posted image .
Obilo čudovitih trenutkov vama želim in da boste čimprej skupaj z atijem in Zalo.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
3.10.2006 21:22:43   
pikanogavička
Bravo Zasanjana!!! user posted image user posted image user posted image
Želim vam VELIKO cartanja, zdravja, sreče in vsega lepega z novim družinskim članom - hitrim Aleksejem.

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
3.10.2006 21:26:24   
Aja1
Čestitke Zasanjana še od mene user posted image !

Ste nas decembrke začele pa kar prehitevati...no, za prvič naj bo, ostale pa le počakajte na svoj mesec december. user posted image

(odgovor članu pikanogavička)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
3.10.2006 21:27:32   
Barbk
Iiiiiiiiii ne morem verjeti......Najprej me sezuje novička, da se odpravlja roditi tale naša nosečka Zasanjana in potem kar takole pridem do posta, da je že povila malega Alekseja.Jaz imam pa tak solzne očke, bi tulila od sreče, če bi bila sam v sobi.

Draga naša Zasanjana iskrene čestitke ob rojstvu malega user posted image , da čimpreje prideš domov in se nam javiš in nas zaupaš svojo čudovito izkušnjo.

Iskrene čestitke tudi ponosnemu očku in mali Zali.

Barbk

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
3.10.2006 22:10:42   
tintara
Pa ne morem verjet! Zasanjana, cestitam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Aleksej: drzi se in si ze pravi korenjak. Dobri dve kili, bravo tudi zate. user posted image

Novica te res vrze na rit, ni kaj. Pa vcasih sva imeli skup rok, tudi mene je mal strah prijel. Nimam se nic zrihtan, kriza, takoj jutri letim v shoping. Obljubim, samo naj dete se pocaka!!! Ampak ves, si faca. Uletis v Francijo in kar takoj rodis. A tvoj G je pa jasnoviden (tako kot tasca, by the way), da te je narocil ze danes. Madonca dobr da nis kar na letalu rodila.

Mozek je bil ravno na kolesu (sobnem), pa se nisem mogla it spat in sem sla vsa zaspana precekirat RR z obljubo, da bom samo brala. Mi ni bilo jasno, kako je lahko kar naenkrat tolk postov, no zdaj mi pa je. In svedea, pisem in cestitam tudi jaz. PA zbujena sem tudi, da veste.

No, kar neki se mi je pulz dvignu in veste, ceprav sem bila fuuuul pametna, da me poroda ni strah: mal sem ratala zivcna. Nic jutri grem kupit vse potrebno, al pa vsaj vecino. Potem bo pa ze.

Imejte se, pa lahko noc vsem, posebaj tebi, Zasanjana zelim eno mirno noc, ceprav bo najbrz prepolna adrenalina. Pa dobro zacnite in nadaljujte!

Tina

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
3.10.2006 22:17:58   
r1ta
Ha ha! Zasanjana dobro si nas poštelala! Zdaj bomo vse letele v trgovine nabavljat kar nam še manjka! Jaz že imam zacahnjen šoping za jutri in v četrtek! Mi kar malo gori pod petami, pa vsa zamišljena sem postala, tako da moj ne ve če se mulim na njega ali kaj za vraga mi jeuser posted image . Jojjj babike, hitro bo, hitro...

Lahko nočko vam želim!

R.

(A. Einstein)

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
4.10.2006 6:24:15   
crci06
vidiš R1ta, je že prav, da imate take zakone na NL

Glede Zasanjane pa kar ne morem verjet - zdaj sem šla še enkrat celo njeno zgodbo prebrat
- tašča je milsila, da sem že rodila
- grem v francijo
- sem še spotoma kupila zadnje stvari
- priden mož mi je doma vse zlikal user posted image
- G se je zmotil in me povabil 3 dni prezgodaj - no, ga grem pa pogledat
- gremo rodit...
- srečen konec: user posted image  ALEKSEJ user posted image

Zdaj sem si kar obnovo napisala user posted image , ker bom pomoje tole še 100x brala - res ne morem verjet!

Pa kako se je to vse lepo izšlo naši punci!!

Ja, ni kaj, decembrce smo take!

Nas je pa malo na realna tla postavila, kajne?

Jaz bom tud drug teden imela šopinge, še prej pa moram na kup zbasat 10 majstrov, da bo otroška končno nared...

LP vsem nosečkam in Zasanjani!user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?