crci06
|
R1ta, prav nič ti ne zavidam. Jaz sem pri mojmu spala nazadnje 5 let nazaj => njegova soba je bila kao "najina", če sem slučajno bila jaz pri njemu. Ko sva bila pri meni (99,9 %), je bilo tudi vse "najino". Je pa res, da je imel (že pred prejšnjo punco) on v spalnici ta veliko posteljo, postavljeno čist k steni, na eni strani nočno omarico, druga nočna omarica je pa bila poleg komode. ko se je enkrat vrnil iz tujine, je bila njegova postelja premaknjena stran od stene in na vsaki strani ena nočna omarica... Od takrat sem bila v njegovi sobi še 5x za 5 min. Haloo, a nama bo še v posteljo zlezla, ali kaj? Pa saj se trudi biti prijazna, ker ve, da mi gre opravljanje in komandiranje na živce, ampak ko vidim, kako ravna z drugim (moj, mož, sin, snaha, hči...) točno vem, da je do mene malo bolje le zato, ker mi ne upa ful težit. Ko sva povedala za in ni bilo nobenega navdušenja, me en mesec ni bilo k njim (ker mi je bilo slabo)... Ve, da sem jaz malo drugačna in se drži nazaj. Lahko ugibate kakšen je odnos ona vs. snaha, zdaj, ko imajo vnučka. In bojim se - R1ta - ne kaj je zdaj (ženske smo pač ženkse, 2 sta preveč za enga dedca) - ampak kaj bo, ko rodimo! Kolk bojo to pametne tašče! Ne bomo pa smele vnučkov pumpat proti njim, to pa tud ni fer, ker vsak rad dobi npr. lupčka na lička od otročka... Meni se je ponudila, da mi zašije obrobo za posteljico... ko bo šla v mesto, bo kupila balgo na kile... Pa sem rekla, da kaj če ga raje jaz kupim, ko bom videla, kako bodo stene pobarvane, da bo šlo lepo zraven... pa je odgovorila, aha, seveda, tebi mora biti všeč... Ja, valda! S tem je namignila da je dojela!! Čeprav čez 14 dni pa je rekla, da bo naredila žakeljček za spat, da naj se odločim z rokavi ali brez... Saj se ne mudi, ker bo šele drug teden blago kupila.... Haloo, kje sem pa jaz!!! Težko je, če se dve najbolj pametni na kupu dobita Sinčki pa - ja - mamini sinčki.... Pazimo, da ne bomo otrok tako vzgojile! (HČERA JE ISTA!!, to ni vezano na spol!) Moj ve, da jaz njih najbolj ne prenesem. Saj so face, tako, kot za sosede npr. Če pa se spustiš v debato in ti začne kdo razlagat kje so bili sosedje na počitnicah in kaj so jedli in kolk so preplačali.... Opravljanje pa sovražim, čeprav to jaz pravkar delam. Nisem pa hinavska v pričo njih. Točno vejo, kdaj govorijo kaj, kar mi gre na živce! Kaj bomo? Na RR bomo odprle novo temo TAŠČE Ej R1ta, kaj pa, če ti danes narediš en preskok - itak bosta same in tvojega ne bo zraven - povej ji, da ti gre na živce, ker se vtika(ta), ker si občutljiva nosečnica in si ne moreš pomagat.... Če si odkrit, kar je sicer težko včasih, pa se malo skregaš, se potem včasih situacija umiri. Da bi meni kdo odpiral omare - bi znorela. Sem z mojimi v isti hiši, pa sta bila moja starša v moji spalnici max. 1x do vrat - odkar je postavljena... V kuhinji cca 3x - povabljena na kosilo. Sicer pa - nimajo kaj delat nepovabljeni - sploh PO OMARAH!!! JOOOJ, razjezila sem se ..... kaj to mislijo ljudnje, da bomo večni otroci, ali kaj! Me se tukaj pogovarjamo "kot tavelike", potem pa se "nekdo" obnaša, kot da nismo odrasli **********************
|