|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
4.10.2006 8:58:16   
Ženkica
Bravo Zasanjana - čestitke tebi, očku, sestrici in malemu Alekseju !!! user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja, evo, tkole nas pa lahko čas prehiti punce; jaz imam 1 teden rok za Zasanjnao, joj, saj si sploh ne predstavljam, da bi morala čez 1 teden že rodit user posted image .

MIdva sicer pridno hodiva v šolo za starše v Lj. porodnišnici; moj se je na začetku ful upiral, sedaj pa vedno sediva v prvi vrsti, on zelooooo sodeluje, vse si zapisuje, pravzaprav se mu vidi da uživa. Me je res presenetil, sploh glede na to, da je na začetku neki bluzil, da bo on obiskoval skrajšan tečaj samo za očke. No, še dobro da mu nisem dovolila. user posted image  user posted image

lp

Ženkica

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
4.10.2006 9:11:10   
Barbk
Dobro jutro,

mislim babuške jaz sem še kar v šoku....Samo da je z našo babuško vse vredu, pa seveda s prvim decembrskim detetom tudi!Ja nam  je pa Zasanjana res dala misliti-treba je začeti migati, ker december bo hitro tukaj-je že za vogalom.No naj se pohvalim, da sva včeraj z mojo mami opravili šoping prvih cunjic za našo pupiko.Sem lubiju obljubila (no ne glih 100%), da res ne bo vse v roza (imam zelo rada roza barvo, nisem pa čist pinki frik no) in na koncu je bilo vse bolj al manj....seveda roza in še enkrat roza.Če je pa tako luštkaaaano.Končno sem dvignila stekleničko v Arielu-btw ponudba še zmeraj poden in se ne splača kaj preveč dinarčkov pustit, znižanja so bolj švoh.So pa najdražji drgač-seveda se najbolj splača v H&M (imajo krasne stvari-mogoče premalo izbire barv), potem  sledi BC (cene seveda malce višje a izbira barv ogromna), o Arielu pa ne bi kaj preveč-res mi ni všeč.Še to bejbike-končno so v Emporiumu odprli oddelek spodnjega perila,jeeeeeee.No in prišla sem do novega modrčka-lepega, sexiiiiiiii in (spet) roza, sicer malo velikega (sem pristala pri E trdi košarci).No končno lahko svoje big balooons spravim v nekaj hot, da bo moj dragi spetuser posted image , saj pol ko tele moje podporce dol snameva pa itak sam še user posted image .No zdej grem pa še malo pozajtrkovat...

Čav,

Barbk

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
4.10.2006 10:43:33   
r1ta
Oj Barbk, hahaha! user posted image Ja tako je to z našimi melonami! Tudi jaz sem si zadnjič v H&M kupila en tak modrček ki fajn vse gor privzdigne in oblikuje, da se počutim prav seksi, ko pa ga slečem je pa druga zgodba. Sila teže, gravitacija in še kaj naredijo svoje!

Sem si pa predsinoči privoščila eno tako fino toplo kopel in sem ležala skoraj celo uro notri in opazovala svoje telo. Malo mi je bilo čudno, ker svojega telesa nisem dojemala kot ja, hm, seksualni objektuser posted image temveč zgolj kot reprudoktivno telo s samo eno funkcijo, to je zadovoljiti otrokove potrebe in oskrbeti otrokovo telo z vsem potrebnim. Mogoče bi pa namesto ekonomske smeri jaz morala študirati filozofijouser posted image , kaj? Pa prav zanimive so mi moje potrebe po določeni hrani. Zadnji teden dni se mi luštajo same mlečne stvari (jogurt, mlečni riž, pravkar se bašem s pšeničnim zdrobom, palačinke bi itak lahko jedla vsak dan, pa ponovno se je pokazala potreba po pomarančah - kot na začetku nosečnosti). No in potem grem brati kaj je za otroka v tem obdobju pomembno in ugotovim, da se zdaj najbolj razvijajo možgani in kosti, kar zahteva zadostne količine kalcija in vitamina C. Pa smo tam. Skratka, menim, da je res potrebno poslušati svoje telo in dejansko jesti to kar nam paše. Saj vem, da bodo kilce še samo bolj poskočile ampak bog pomagaj. Vam pa še povem, da jaz mleka drugače sploh ne prenašam in nikoli ne konzumiram, razen v kavi...

Malo sem zabluzila danes ampak tako je, če imaš čas razmišljati o vsem mogočem. Hvala Bogu, da je diploma za mano, da se lahko res ukvarjam sama s seboj in še malo uživam v tej nosečnosti...

Lep dan drage moje!

r1ta

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
4.10.2006 10:58:36   
crci06
hej, punci z melonami..., dajta povedat model modrčkov / cena... po možnosti tako, da jih bom v trgovini našla v 3 min.... zdaj gledam še samo otroške stvari in si ne vzamem časa in volje za sprobavat 1000 modrcov v 500 trgovinah....user posted image

K men se zdi, da večje kot imam, bolj me hrbet boli, če imam kakšne take "lepe" modrce z tankimi elastičnimi naramnicami, k dajo čist premalo opore...

To moram pošlihtat drug ponedeljek, ko se spet potepam po LJ (če bomo šle na kavo): modrc, pleničke, tolažilno dudo, termometer za vodo (najcenejši, k itak v čebričku ne bo prostora, da bi bil kot igrača...)

Kje boste tetra plenice kupile? moram malo za ceno pogledat... Danes mi je prijateljica svetovala 20 kom, da si jih kupim.( za ne široko povijat)

Ja, Zasanajna nas je zbezala, še Barbk je začela dinarčke po trgovinah nosit user posted image  Verjetno zadnja od nas na štartu kupovanja, kajne? Jaz pa sem bila verjetno prvauser posted image  Zdaj, ko že vse imam, pa še kaj na posodo dobim... Sem mislila, da ne bom nič.

Jaz moram pa danes za materisnko šolo nekaj zvohat... Mal se nam že mudi... user posted image

Komaj čakam, da Zasanjana pride do računalnika.... Se mi zdi, da nam bo njena izkušnja še najbližje, ker je "naša"...

Zdaj pa grem na sprehod, ker je kooončno nehalo deževat!
LP!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
4.10.2006 11:11:35   
r1ta
Moj_moj, jaz se svojega kupila v H&M, je pa podložen in narejen za večjo prso saj je sprednji medprsni del  ojačan in primerno širok, naramnice so normalne, zadaj pa je tudi ojačano in se zapenja s tremi "haklčki", tako da se prsi res prijetno uležejo v modrček, pa pod prsmi me ne tišči, čeprav je podložen in s kostjo. Velikost 85D, cena 12,90eur.  Modrček za dojenje imam v velikosti 80D, tiste navadne nosečniške pa 75E ampak me pod prsmi tiščijo, tako da bi skoraj morali biti vsaj 80E. Rekla bom, da je od modela do modela odvisno, zato grem jaz vedno probat, ampak samo številke 80, 85 košarice C in D. Z manjšimi res ne izgubljam časa... Upam, da najdeš kaj pametnega!

(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
4.10.2006 11:16:03   
crci06
hvala za odgovor, takega bom iskala v HM LJ
Lp

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
4.10.2006 12:41:39   
ema82
čestitke zasanjani,očku in sestrici za malo štručko!!!!!!!!!!user posted image
Jaz se res bolj malokrat javim,a vas probam čim večkrat na hitro prebrat,da sem na tekočem ,zdravnica mi je predpisala strogo mirovanje,ker je moj maternični vrat dolg samo še 12,5mm,tko da punce uživajte,tudi naš čas se hitro približuje,jaz pa nazaj v ležeči položaj!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
4.10.2006 12:54:34   
severnica77
Da se še jaz danes malo javim. Danes sem zadnji dan na bolniški, jutri pa spet nazaj veselo na delo. Moram priznati, da je kar pasalo biti te tri dni doma, še bolje bi bilo, če me ne bi mučil prehlad.

Moram priznati, da me je post zasanjane tako vrgel s tira, da več ne vem komu kaj odgovoriti in odpisati. Pa tudi malo sem se zamislila, da se pa sedaj res lahko zgodi, da nas naši mali user posted image  presenetijo. Tudi jaz še nimam ravno vsega pripravljenega. Ja, bo treba še malce po trgovinah. če pomislim, da bi morala v kratkem rodit??? Saj sploh še nimam šole za bodoče starše opravljene! Kako potem dihaš oz. sploh veš kaj naj počneš user posted image ? Pa še prvi otročiček bo!

Se bomo že znašle, kaj? Sem mislila, da lahko nakup kozmetike in npr. pleničk še počaka nekaj časa ... Pa še tri tedne imam za oddelat v službi. Potem pa dopust in porodniška. Jupi ... Čas se res hitro približuje.

Sem videla, da ste debatirale o porodih in EA in gledale filmčke. No, tudi jaz sem si jih nekaj ogledala. Pa me ni niti kaj dosti presenetilo oz. prestrašilo. Očitno še je "dovolj časa" do poroda, da me še ne prijema panika. Mislim, da kolikor bo bližje rok, toliko bolj panična in prestarašena bom. Ali pa ne?! No, tudi to bom še videla ...

Uživajte.

(odgovor članu ema82)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
4.10.2006 14:31:21   
Anonimen
Jaz nimam še NIČ pripravljenega user posted image
Če mene takole preseneti, kot je Zasanjano, bova morala z dojenčkom kar v porodnišnici počakati do decembra user posted image

Eh, saj ne, pri drugem je drugače, ker imaš že večino doma, sicer na podstrehi zaprašeno, ampak vseeno. Edino cunjic še nimam, ampak imam že rezervirane od prijateljice, tko da so lahko dostavljene za tren oka, če bo treba. Jih nočem prehitro pripeljat, da jih ne bo videl bodoči očka, ker mu bo takoj jasno, katerega spola bo dojenček...

(odgovor članu severnica77)
  Neposredna povezava do sporočila: 1959
4.10.2006 14:46:18   
maja.jav
Zasanjana bravo user posted image zate  za uspešen porod brez zapletov. Čestitke tudi novopečenemu očku in sestrici. user posted image  

Me je kr mal pri srcu stisnalo ko sm prebrala, da je Zasanjana rodila - bom mogla tudi jaz NUJNO v šoping za user posted image user posted image .

Midva sva bila včeraj na UZ in user posted image  se je obrnil z glavico navzdol tako da user posted image  mali. Težki smo pa približno 1200 g (28-29 t).

Pobožajte svoje trebuščke user posted image  in uživajte vsak dan posebej saj nikoli ne vemo kdaj bodo naši user posted image  hoteli na svet. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
4.10.2006 15:02:56   
Ženkica
Čao bejbe.

Sam tok da vam javim novico dneva; uspela sem se zmenit s  šefom da delam samo še ta teden potem me pa praktično 14 mesecev ni nazaj user posted image user posted image user posted image user posted image  JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tok sm srečna, da vam sploh ne znam povedat; končno, uživancija, here I come user posted image

(odgovor članu maja.jav)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
4.10.2006 15:08:42   
r1ta
Super Ženkica! Zdaj boš pa res lahko začela uživati!

No, jaz sem pa danes začela pisati dnevnik moje nosečnosti. Prej sem imela vse napisano na tisoč in enem papirčku, pa slikice iz UZ, pa vsa ostala zapažanja in čveke preko emailov, zdaj bom pa poskusila vse lepo strniti v eno lepo celoto. Malo moram še na RR počekirat, kaj se mi je kaj dogajalo pa bo informacij več kot dovolj!¨

Uživajte!

P.S. Hik, hik dela  pravkar pod mojim popkom...user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
4.10.2006 15:23:41   
Barbk
Moj_moj  "mega" modrc sem nabavla v Emporiumu je pa od Lisce s tršimi košaricami (ne podložene dodatno-že tak so velike kva bi blo še poluser posted image ) št.85E cena 6.000 tolarčkov.No moram reči, da sem bila zelo zadovoljna s prodajalko, ki si je res vzela čas zame, mi prinesla na tone modelčkov in mi lepo svetovala.Še me bodo vidli tam...Tudi kasneje, ker imajo tako lepe sexiiiiii zadevce-že meni se meša, kaj šele moškim!Ha, ha R1ta naša telesa res mogoče (za vsakogar) niso glih seksualni objekt...No moja rit ni več tista moja rit(k)a-nekam na širš jo vleče, joške so itak postale mega tovarna mleka.No saj bo vse še nazaj prišlo, a ne??Mi je pa zato buško tako lep in meni osebno se zdijo nosečnice lepe in sexi bejbike.Mi je pa ravno danes sodelavka s katero se nisva videli že ene 14 dni rekla, da zgledam neverjetno lepa, da žarim, da kje sem to bila na liftingu al kva?!No in take lepe, najlepše ženske se mi zdi 90% nosečk (ene so pač res ful boge in pokasirajo tegobe vseh tistih 90% žarečih nosečk).Ema82 ti pa le lepo počivaj in zdrži z nami do decembra.Ja Severnica tudi jaz sem se ravno danes spraševala kako to zgleda dihat, če nimaš pojma?user posted image Tudi jaz grem šele na začetku novembra v materinsko.
Zdaj grem pa kosilo pomalcat. Barbk  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
4.10.2006 16:12:50   
Zasanjana
Ohoj!!!Še v porodnišnici ne morem brez vas.user posted image Pravi RR manijak sem.Res nimam kaj počet, sem sama v sobi, Aleks pa trenutno papca in ne pri meni, ker še nima sesalnega refleksa.Pa tudi mami ima mleko samo za predjed.user posted image Sem lubija naštimala, da mi prinese tisto svojo službeno opremo in telefonček, da se vam lahko oglasim, ker če ne me bo pobralo od dolgčasa.Knjig baje ne smemo brati, ker pri tem napenjamo oči in to ni dobro, ker si  niso odpočile od poroda.No, tole mi je prejle sestra povedala.Sem pomoje prva RR-jevka, ki se vam oglaša neposredno iz porodnišnice.user posted image To pa 100% potrjuje, da sem malo zmešana.user posted image

Ja, včeraj ob 18:37 je na svet prikukal naš mali sonček.Za svojo starost je bil kar velik in mu ni bilo treba v inkubator.user posted image
Vse skupaj se je začelo res čudno.Na UZ je G. ugotovil, da ima mali ful premalo plodovnice in da bo treba sprožiti.
Moja prva reakcija na te besede je bilo cmerjenje.Dragi in G sta me komaj pomirila.
Ker še nisem imela pripravljene torbe za v porodnišnico, sva z dragim letela domov, vse pripravila, Zalo pustila pri sosedi in nato via v porodnišnico.Tam so nas popisali in moža poslali čakat v sobo za očije, mene pa so peljali na klistir.
Punce, klistir sploh ni tak bav, bav.Te lepo sprosti in med porodom te ni strah, da bi ti kaj skozi napačno luknjico ušlo ven.Utaborila sem se na WC-ju in potem je sledil še tuš, ki mi je prav pasal, saj sem se med vso norijo pošteno prešvicala.Ob štirih so naju poslali v porodno, kjer je nastopil pravi šok.Prišla je sestra in mi dala nekaj za odpiranje(ne vem kaj, ker me je naenkrat postalo tako strah, da nisem vedela kako mi je ime in kje živim, pa nisem vprašala).Dragi me je spravil k sebi in skupaj sva čakala, da je prišla teta G.Brez pozdrava, brez ene same besedice je začela špegat v mojo češpljo in naenkrat se je vlila iz mene plodovnica.Kriče je poklicala sestro (pa sem mislila, da moramo biti v bolnišnici kar se da tihi, hm...user posted image ), jo nekaj nadrla(za brez veze)user posted image user posted image in ji rekla, za infuzijo.
Popadke smo čakali celo uro in okrog petih so se pričeli prvi, rahli.Čutila sem jih kot krče pri menstruaciji, le da je bolj bolelo.Spremljala pa jih je tudi bolečina v križu.
Z možekom sva jih lepo, počasi predihovala nekje do šestih, ko je bila hvalabogu izmena in se je tista grozno prijazna G poslovila.Zamenjala jo je druga, ki je bila čisto njeno nasprotje.Rojevala sem sama in se je posvetila izključno meni.Pregledala me je in veselo oznanila, da smo na dobri poti in da bo tole hitro za nami.Odprta sem bila namreč že celih 7cm (2 že od prej).Pojačala mi je dozo infuzije in popadki so po parih minutah začeli tolči na 3 minute. Bili so dolgi in boleli so kot sam hudič.Vmes sem izpustila nekaj sočnih besed, ki so mi krožile po glavi in jih pač nisem mogla zadržati zase.Saj so bile v slovenščini in jih babica ter G nista razumeli.user posted image
Mož me je držal za roko in mi masiral križ, kar  je res pomagalo in vsaj malo ublažilo bolečine.Babica mi je ponudila razna sredstva proti bolečinam, od maske do tablet, pa sem ji rekla, da bo šlo tudi brez tega.Obe z G. sta me krasno vodile in me spodbujale.Z zdravnico smo se malo pogovarjali o Sloveniji.Je pravila, da sta bila pri nas z možem na poročnem potovanju in da jima je blano všeč.Razmišljata, da bi šla za 15. obletnico poroke ponovno tja in to v Postojnsko jamo, ha to pa ni kar tako.user posted image

Kmalu sem imela vsega dovolj, bolečine so bile res hude in mi je bilo kar malo žal, da nisem sprejela analgetikov.Končno je G rekla, naj se kar pripravim, da predihamo še dva popadka in se lotimo potiskati.To je pa to, sem si mislila.Spoznala bova najinega malega sončka, ki ni mogel dočakati decembra.Misel na to mi je dala moči za naprej.Od tu naprej je vse bolj megleno.Spomnim se samo, da sem ga za kratek čas dobila v naročje in oči je ponosen prerezal popkovino.Potem so ga odnesli.Mene je čakala še posteljica, ki je cela zlezla ven ob naslednjem popadku.Zdravnica me je še enkrat pregledala in potrdila, da šivanje ni potrebno.
Malega so nama prinesli in cartali smo se lahko (samo?) dobre pol ure ob pesmih Bryana Adamsauser posted image , potem pa so očija odslovili in naju premestili na intenzivno.Tam sva preživela samo to noč, saj je mali zadihal sam in je dobil le termofor v posteljico.

Sestrica je ful ponosna na bratca in danes ga je prvič videla.Je rekla, da ne bo letel v smeti, ker je še čisto micen.SO nama pa naovedali hiter odhod domov.Naslednji teden bova že doma.
Sem se pa nasmejala vsem, ki ste začele pospešeno nakupovat.user posted image Dobre ste!Mi smo tudi ugotovili, da še nimamo vsega.To bomo pa dokupili kasneje, če bomo rabili.
Takle, zdaj se poslavljam od vas in se (močno upam) pišemo naslednji teden!Mejte se in da ne bi šla slučajno katera še rodit!

P.S, VSEM najlepša hvala za čestitke in da ste držale pesti zame.Tudi od mene tečejo solze...user posted image Zlate ste!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
4.10.2006 16:13:25   
Zasanjana
Ojej, to je moj najdaljši post kar sem jih napisala.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
4.10.2006 16:20:14   
emaa
Ema82 moja soimenjakinja, pa še isti problem naju pesti, skrajšan maternični vrat. sem pa dodala nekaj slikic mojega trebuha, meni se ne zdi, da se je znatno povečal v zadnjih dveh tednih, presodite to raje druge.

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
4.10.2006 18:14:15   
vampirka
Zasanjana - ti pa si rekorderka v vseh pogledih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!! Ne samo, da si nas vse prehitela za "big time", ti se greš en dan po porodu javit na RR user posted image user posted image ! Svaka čast - jaz vem, da bom zmešana kot ena user posted image , kaj šele da bi se na RR spomnila user posted image ...
Jah, pri nas imamo zdaj tudi že skoraj vse (v bistvu samo še malenkosti falijo) - cunjic je itak preveč (poleg kupljenih sem dobila še ogromno ogromno podarjenih).

Nič, zdaj pa laufamo na materinsko šolo...si pišemo!

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
4.10.2006 19:09:17   
supermami
Zasanjana čestitke user posted image user posted image user posted image . Veseli me, da je šlo vse tako gladko in da je z malim vse vredu. Lepo se nacartajta in hitro v varno zavetje doma.
Pa potolaži ostale, ki bodo brale tvoj potek poroda, da si bolečine (kakršnekoli so že bile) že pozabila. Da ne bodo prestrašene.

In jaz pomislim nase, ki imam PDP dva dni kasneje kot ga je imela zasanjana user posted image . A smo že res tako blizu???

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
4.10.2006 19:31:47   
r1ta
Jooj, mene bo ta sentimentalnost čisto izsušila...

(A. Einstein)

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
4.10.2006 19:51:58   
emaa
Sem videla, da sva z Zasanjano istočasno pisale. Me veseli, da je porod minil hitro in da ni bilo prehudo.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
5.10.2006 8:34:41   
severnica77
Zasanjana čestitam za pogumno prestan porod. Me res veseli, da se oba z malčkom dobro počutita. user posted image  Pravzaprav še sedaj ne morem verjeti, da je že vse za tabo in se lahko cartate! Joj, tudi jaz komaj čakam ...  Mora biti res lep občutek, ko prvič zagledaš malega pikeca.

Jaz sem pa danes po treh dneh bolniške nazaj v službi. Čeprav sem bila še z bolniške v kontaktu po telefonu in mailih. Ah, kaj hočem, saj do konca oktobra ni več daleč.

Barbk Jaz pričnem s šolo za bodoče starše šele novembra, ker mi je sestra v porodnišnici rekla, da je takšna gneča, da sploh ne ve kako bodo izpeljali to skupino in me res prosi, če se priključim naslednji. No saj me ne moti pa še v porodniški bom že takrat, malce me edino skrbi, da nas malček ne bi prehitel ...

R1ta - bravo za dnevnik nosečnosti. Si bom tudi sama nekaj podobnega umislila, čeprav že malo predolgo premišljujem ...

Vampirka - je v šoli za bodoče starše res takšna gneča, kot so meni povedali po telefonu?

Si tipkamo.

< Sporočilo je popravil severnica77 -- 5.10.2006 8:38:21 >

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
5.10.2006 9:19:24   
Barbk
Ojla bejbike,

Zasanjana user posted image !!Lepo, res lepo, da se je vse tako lepo izteklo in se zdaj že veselo crkljate.Zdaj lepo počivaj in si nabiraj moči (predvsem za tipkanje, ha, ha).No ko ti bo čas, predvsem vajin sonček omogočal pa se nam javi-še zmeraj si naša decembrčica!Ženkica juhej-konec šihta!!Boš vidla kolk je to lepo.Meni ni prav nič dolgčas-se mi zdi, da mi še časa zmanjkuje (zdaj razumem penzijonerje hi, hi).Pol boš pa v ponedeljek imela čas za kofico na standard mestu?Samo še Moj_moj je treba aktivirat kdaj. Emamairuser posted image tale tvoj buško.No jaz sem buškota že slikala samo še slikce je treba naložit, se pa v albumu najdejo že slikce najine pupike iz 3D UZ.Ponosni očka jih je prav mojstrsko in z velikim veseljem poštimal.No grem....saj veste paaaapcat.

Čav,

Barbk

Neposredna povezava do sporočila: 1972
5.10.2006 9:24:27   
tintara
Zivijo punce!
Danes je nekaj bolj dezevno, ampak bomo ze prezivele.
Zasanjana. faca. da se iz porodnisnice oglasis. Pomoje si res prva, ki je to naredila. No, jaz ne bom. Me veseli, da je z vama vse v redu in da je bil Aleksej tak korenjak, da ni potreboval inkubatorja. Drugace pa, tvoja reakcija na novico, da greste rodit, je cisto normalna. Tudi jaz sem jokala, ko sem pri prvem zvedela, da grem v porodnisnico, pa ceprav je bilo le nekaj vec kot dva tedna do poroda. Kriza, v bistvu nikoli nisi popolnoma pripravljen za izredne odhode v porodnisnico. Za tiste s popadki najbrz si, ane?

Obljubo, da grem pa cisto zares po nakupih, sem drzala le deloma. Sem sla do sestre, in od nje odnesla dve veliki skatli cunj in se eno veliko vreco za povrh. Pol je bil pa avto poln, kljub temu, da je karavan. In ker mi ni cist jasn kaj bi bilo potrebno kupit (najbrz nic), moram to najprej pregledat, uredit po stevilkah, letnih casih... (k sreci imava s sestro obe bolj zimske otroke in bo robe dovolj). Ampak kaj bomo pa sli tudi za lust kupit, pa moram ugotoviti kaj nam najbolj manjka oz cesa imamo najmanj.

Imam pa seveda problem s prostorom. Ni mi jasno, kam bodo te skatle in njihova vsebina sla. In to me caka danes. Skatle so tako se v avtu in cakajo mozka, da jih razpakira, jaz jih ne mislim v 4 stuk nosit. PA kaj nismo ze prej kake hiske nabavli, da bi imela zdaj placa kolkor bi ga hotla? Aja mogoce zato ker nimamo denarja? Bo ze, roze sem ze itak skenslala iz stanovanja in v roku 14 dni bo stanovanje upam toliko prebekslano, da lahko dobimo novega clana. Ki pa naj vseeno se malo pocaka v trebuscku, ce se le dobro pocuti tam.

Sicer imam pa danes poleg pospravljanja na sporedu peko torte in peciva. Torta bo za mami, ki ima v sobtoto roj. dan, pecivo pa za nas. Nas mali si strasno zeli vanilijevo torto in mi ni nic jasno kako jo naredit. Pa bom danes sprobala na nekem pecivu, da bo potem konec meseca v redu torta ven prisla. Telih rojstnih dni pri nas kar ni konec, pa druzina se se kar veca. No, saj je fajn, sam kilce gredo pa tudi rade gor. Se nic kaj ne pritozujejo, sam najbrz da se bo G. v torek al kdaj ze.

Aja, aja, neki ste se menile za sok ali kavico za ponedeljek. Jaz bom takrat itak v BTCju nabavljala malenkosti in stvari, tako da se vam zagotovo in z veseljem pridruzim. Ampak jaz bom tam najdalj do 2h, nato grem domov po otroka. Ce se dobite dopoldne, torej pridem, sicer pa moram spet rect: PA naslednjic.

Takole, mislim, da bo to dovoljsne porocilo za dva dni. Se beremo in pisemo.

LP, Tina

Neposredna povezava do sporočila: 1973
5.10.2006 9:34:25   
Ženkica
Čao punce.

Ja, midva z možem hodiva v šolo za starše v Lj. porodnišnici in ja, res je FULLL GUŽVA!!! To je noro, sj mi sploh ni jasno, kam nas bodo letos vse dali v porodnišnici, sigurno bo premal placa.

No, ob kateri uri se potem dobimo v ponedeljek? user posted image  Komaj že čakam; he he.

lp

ženkica

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
5.10.2006 9:41:24   
crci06
Dobro jutro!
Prav ponosna sme, da sem spala skor do 9h, ker sem zdaj par dni vstajala ob 5.30...
Ja, čist upokojensko, ane?

Zdaj vas gre skoz več po moji poti - in - punce - se boste že spomnile, kako sem vaz jaz sredi poletja ganjala na dopust ali "bolniško"... Pa vam bo žal, da niste šle prej.user posted image  

barbk, praviš, da moraš mene aktivirat za kavo?
saj lahko tudi ve uro izberete. Jaz npr od 12h do 2h ne morem. Če ste za, pa lahko upokojensko "jutranjo" kavico užgemo?
Torej - Orehek se odpre ob 7.30... Sej se hecam! Ampak okrog 10h bi pa že uspele pridit na "kavo", ane?
Samo za grmado bo malo zgodaj tako zgodaj user posted image
Bomo pa do pol enajstih počakale user posted image

Lahko pa se dobimo v cyber - cafe-ju, da bo lahko še zasanjana prišla " na kavo" user posted image  
Ta je pa res faca. Seveda, barbk, ona je še vedno naša decembrčica!
Pa skoz bolj jo bomo rabili...

Mogoče pa za božič pride kaj v SLO pogledat, pa nam bo inštrukcije dajala user posted image  Ah, pretiravam, sej se bomo tudi same pripravile na "to reč"...

Evo, zdaj pa je že čas za ... kaj že, Barbk? HRANO!

JEEE!!!

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroku izbrati ime?
Ime človeka zaznamuje. Ima velik vpliv na življenje in osebnost. Vzemite si dovolj časa in v miru premislite, kakšno ime...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?