Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...že dolgo ni nič napisala.
, jaz se spravljam že 2 meseca
pravi da smo prave
ko tak na veliko čvekamo.
osemletke in vam povem da je včasih kuj groza kake majo,da moraš sam premislit
. Ampak otroci so pravi korenjaki in na koncu koncev to vse zmorejo
. Šala. V mnogih letih inštruiranja sem ugotovila, da ko pride do problema pri matematiki pri otrocih, je le malokdaj problem v otroku. Prevečkrat so krivi učitelji, ki ne znejo razlagat, otrokom ne znejo naredit matematike zanimive in celo hujše, iz nje jim naredi nočno moro.
;)
.
. Pa saj se bosta sigurno kaj oglasile
, tak da je pol imel ful tako krizo ,da je kar nekajkrat oddal skoraj prazen list
skuhat. Spat sem šla nekaj pred enajsto, pa me je potem Žiga s svojim jokanjem štirikrat vrgel pokonci zaradi njegovih muh, ko sem ga ob enih dokončno postavla na realna tla, da naj končno že neha in zaspi je bil pa že kmalu čas za dojit Blaža. Tko da sem pomojem zares zaspala šele okoli pol dveh. Nekaj pred štiro je bla pa že naslednja budnica.
z veseljem tudi jaz zašijem. Najbolj ponosna sem na kopalni plašček, ki sem ga naredila Žigiju in ga ima zdaj Blaž, ker mi je uspelo gor narisat enega lepega slončka (po muštru iz pobarvanke).
pol pa še kosilo skuhat in ven na svež zrak peljat tamalo
sem že malo naveličana teh smajlov v, ki jih imamo na izbiro.
Ampak bom danes še vseeno poskusila. verjetno se
. Za eno sem zvedela prejšni teden, za drugo pa danes. Sploh za taprvo, ker sta se dve leti mučila pa jima je le uspelo. Obe pa imata maja rok. Upam da bojo fantki bo imela naša bejba potem večjo izbiro
Lep deževen dan še naprej !
, vročine nima, prste pa non-stop žuli po ustih. Upam, da ne bo zbolela.
. Za naslednji dan si morem poiskat varuško, v primeru, da bom ostala v postelji
He he he.. ta je dober...
zdaj pa grem še malo pospravljat potem pa relaksirat.
Full sem prehlajena, pa še mal vročine imam skoz. Vzela sem lekadol, pa precej se s čajem (z limono in medom) nalivam itd. Ampak je sedaj že malo boljše kot je bilo popoldne, tako da mislim, da ne bo hujšega. Samo malo se bojim, da bo še mali od mene dobil - upajmo da ne.
in je Erik full jedel, mu je bilo veliko bolj všeč od jabolke.
in upam, da se ne bo ponovila prejšnja noč
.
mi je pripravil večerjo
grem papcat.