NRMM
|
Daaaaaaan! Ejej babnce čvekave ljubljanske, ste priklicale dež, a . Mi smo vsaj imele enega fantka zraven, tako da od nas ziher tole ni, dejte se drugič mal bolj zorganizirat . Me smo se najedla fiiiiiiiine čokoladne rolade (NIMH ), z Marušo sva prve skliznile, ker ni hotela tam zaspat, kak sem jo pa dala v avto pa je zalegnila in še kar spi, pa čeprav sem jo trasportirala iz avta v postlco . Pri nas nič novega, prespimo celo noč zopet, jaz sicer tega še ne znam , ker po tolikih mesecih zbujanja ponoči še vedno kdaj pa kdaj vstanem in pokukam k Maruši. Zobeki nam rastejo kot za stavo. Zdej se vidijo že bele pikice spodaj 2, upam, da ne bo hudega. Jana za tvojo bjondiko. Sej bo tudi vama uspelo zaspat brez problema. Ac nisi edina, tudi jaz že komaj čakam, da grem v službo in Maruša v varstvo k mojih staršem. Sem pa dala vlogo za vrtec, ker je nekaj mest še fraj in močno upam, da bo sprejeta. Arielca kje se kupi tisti ''svet telebajskov''? Bino in ovčka, Maruša pošilja en velik , da se vajina čimprej pozdravita. Ključnica je že ok? Kar pa se našega RD tiče pa še ne vem. Verjetno bova z Marušo praznovali skupaj, ker imam jaz 5 dni prej rd in sicer v 2 delih (sorodniki in kolegice z ) ali pa tudi ne. Sicer mi praznovanja ne dišijo kaj preveč, ampak sedaj ko je upam, da mnenje spremenim. Torta bo pa verjetno v obliki njenega plišastega volkeca in sicer sadna. Evo moja pupika se je zbudila, zdaj greva papcat potem k dediju in babici, kjer sva lahko zunaj pod streho, ker drugače bo joj, če bova do večera v hiši, ker še vedno dežuje . Lepo bodite in uživajte maximalno. l.p. Irena&Maruša
< Sporočilo je popravil NR -- 4.10.2006 14:21:12 >