arielca
|
Ojla, Mene tale RR ne mara ... Dela mu fuuuuul počas, ko napišem sporočilo, me vrže ven, ko berem, se igra s smajliji ... Ko se z RR spet spoprijateljiva, bom dodala nove podatke v razpredelnice. jana73, zadnjič sem prepozno prebrala tvoje sporočilo, tako da mi je res hudo, da se nismo dobile . Naslednjič me kar pokliči, ker se ponavadi potepava kje naokoli in imava čas za . mml, mi smo bili tut včeraj popoldne na Bledu. Smo igrali mini golf. ursakatja, dobrodošla . In ker vidim, da si Gorenjka, bi bil čas, da izvedemo tudi kofetkanje na Gorenjskem. Za sredo še nič ne vem; se bova pa potrudili in probali priti. Naj vsi novopečeni devetmesečniki in desetmesečniki prejmejo za srečo, za veselje, za moč in za mamico. Naj bodo vsi decembrčki veseli in in naj hitro minejo vsi prehladi, 'zoboboli', mama sindromi in večerni jokci stokci. Amen . Lepo se imejte!