|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
5.10.2006 10:33:38   
Ženkica
user posted image  No, kako pol; ob 10.00 ? Sam prej pa rajš ne, je še prezgodaj, prvi dan dopusta se morm pa ja orenk naspat user posted image user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
5.10.2006 10:39:11   
crci06
OK, ker (še) ni drugega predloga, pa naj sklenem takole:

Jaz bom v ponedeljek, 9.10. ob 10-ih v Orehku, lepo vabljene vse čvekice, da se mi pridruzite pri "kavici"...

Ženkica, dopust moraš pa itak aktivno preživet in se ne zaležat!
Ne smeš že prvi dan popustit! user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
5.10.2006 10:49:46   
Barbk
Ja meni ob 10.00 čist odgovarja...Ko zaključimo s kafetkom pa še mal v šoping, ja, ja..user posted image .Dajte mi povedat ve k ste že vse nabavle s katero št. cunjic ste začele pa kolk česa.Meni tale seznam za zimske novorojenčke bolj malo pomaga-pa da naj začnemo s št. 62-halo to je tako veliko saj se bodo naše štručke zguble notri.Pomagajte no srotki zgubljeni....

Čva, bav

Barbk

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.10.2006 11:00:59   
Ženkica
Uboga srotka Barbk user posted image

Jaz sem kupila oz. moram še nekaj malega praktično vse v številki 56; imam en sam kopmletek v številki 50 ampak je res velik in zato sem ga tudi vzela.
Se pa tele številke lahko ful razlikujejo od proizvajalca do proizvajalca; skratka, meni se zdi številka 50 res rahlo majhna, ampak 56 je pa že čisto ok.
Aja, tudi pri nas v šoli za starše so nekaj bluzili da odsvetujejo številki 50 in 56, češ da številko 56 dojenček preraste v 14-ih dneh; no ja, jaz sem se pozanimala pri kolegicah ki imajo dojenčke (pa teh ni malo), pa nekatere celo pravijo, da so nosili njihovi otroci številko 56 nosili celo do tretjega meseca.

Aja, sem pa kupila kar nekaj bodijev na akciji tudi malce večje številke, tako, do šestega meseca.

No tko, tkola mamo pri nas. user posted image

(odgovor članu Barbk)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
5.10.2006 11:47:36   
r1ta
Pokorno javljam, da sem tukaj!

Ja Emamair se pa nič ne heca s svojim buškotom! To pa je bušek, ja! Lep, okrogel in prirejen za dva! Čeprav jaz nimam nič manjšega pa nosim samo eno šnolco!user posted image

Danes pa me pelje tašča po nakupih. Če vam iskreno povem, mi nič ne diši, pa se sili in sili... Na splošno sem tako zelo negativno nastrojena proti njej, da ne vem kaj bo s tem... Pa mi v bistvu ni naredila nič hudega, razen da se preveč, ampak res tooooo much vpleta v moje gospodinjstvo in na splošno v mojo zvezo z njenim sinkom edinkom... Sicer pa tu ni kriva ona temveč "moj idiot", ki ji to pusti. Res je križ z edinčki, ki se še pri 30-ih držijo mamine kikle. In res ni nič, kar bi lahko jaz pri tem storila... Čisto tako za primer naj vam povem, da ko sem prišla iz Slovenije v NL, je moj dragi bil na Mauritiusu in je prišel naslednji dan. Zato so me na letališču pobrali njegovi starši in me pospremili v stanovanje in mi slavnostno razkazali novitete v MOJEM stanovanju. Torej, čakala me je delno urejena otroška sobica, moj je poslikal stene, ta stara pa je od nekod privlekla odejo (rabljeno) in prevleko (rabljeno) za blazino in odejo v roza barvi. Tam imava namreč še posteljo od prej (140x200). Baje so imeli te prevleke na barki. Ok. Potem mi je dala darilo za opravljeno diplomo - zimski pajacek za ta malo za 3 mesece in še eno jopico. Ok. Boste rekle da sem nezahvalna. Potem so mi pokazali še nov rebrasti radiator v kopalnici, katerega sem si želela in je to kao bilo za moj roj. dan. Super. No in potem mi je še pokazala novo posteljnino v spalnici ki mi jo je moj dragi kupil za roj. dan. Lepo. To je vse lepo in prav ampak vam povem da dobim napad koprivnice ko vem, da je moj bil v Afriki, jaz v Sloveniji ona pa je ordinirala po MOJEM stanovanju. Jaz je nisem prosila in sem mojemu idiotu že 1000x povedala, da me ne rabijo nobena presenečenja čakat v stanovanju, lahko je kot v svinjaku, samo da vem, da mi nihče ni stikal po omarah. Tako se sploh ne počutim ko pridem v stanovanje kot da je to moj dom, temveč kot da še vedno oni tu živijo. In tudi oni se tako obnašajo. Nič ni čudnega, če gre tast ko je tu na obisku malo v omaro pogledat, ker je v tej omari na hodniku nekoč nekaj bilo, kar je on potreboval. Aja, moram povedati, da je moj odkupil to stanovanje od njih, oni pa so se preselili čez cesto. No, nekaj dni nazaj pa preoblačim posteljnino in ugotovim, da je ta stara dokupila za najino posteljo še ene dodatne zaščitne prevleke za blazine in za jogi, da se jogi čez rjuho ne umaže. user posted image  Takoj sem vedela, da mi je ona preoblačila posteljo ko me ni bilo doma, ker moj dragi ni imel pojma o teh zaščitnih prevlekah. Pa kdo jo je prosil, da mi menja posteljnino v MOJI spalnici? Joooj, vam povem, da me to res moti! In res nimam pojma kako naj rešim to zadevo, ker če karkoli omenim mojemu idiotu se skregava (kot sinoči) in gre on iz stanovanja, stvari pa nikoli ne razčistiva... No, danes mi je za dobro jutro poslal sporočilo, da bi bilo morda pametno, da kupim danes še kakšne večje št. za bebico kot 50/56. Pa veste da to ni zrastlo na njegovem zelniku, če pa nima pojma o otroških številkah! Ona ga je zjutraj klicala naj mi to reče... Matr, matr...user posted image  Enkrat bom res zaropotala in vse skupaj po slovensko poslala v tri krasne! Samo naj si ne želijo tega slišat!

Ah... Upam, da boste imele manj stresen dan kot jaz... Šmrk...

< Sporočilo je popravil r1ta -- 5.10.2006 11:51:54 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.10.2006 12:44:58   
emaa
R1ta na srečo ima moj pošlihtane prioritete kar se družine tiče, tako da ti nič ne zavidam. se bo pa moral odločiti kdo je njegova družina, vidva z user posted image  ali njegovi starši. Pa to da ti ureja stanovanje in se vtikuje v vse, je pa tudi grozno, to sem jaz e dolgo nazaj razčistila, sem predolgo na svojem, da bi to prebavljala, sem pa imela take probleme s starimi starši od svojega, pa jih noben od naju ni mogel spremenit. Sem bla cele dneve živčna ko pes, spremembe pa nobene. Upam, da uspeš svojemu razložiti, da ste vi zdaj družina, brez njegovih staršev in naj onadva sama zase poskrbita.

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.10.2006 12:46:57   
vampirka
R1ta - te čist razumem - jaz sem tolk happy da se tašča nič ne vmešava - je čist kul - enkrat na mesec greva tja na obisk in to je to (ko bova pa varstvo rabila, pa bomo večkrat tam user posted image )...če bi bila taka kot tvoja, bi bila pa jaz ziher tudi user posted image ...ampak najprej moraš to s tvojim pošlihtat (ona v bistvu ni nič kriva user posted image ...samo dobra in skrbna mama).
Severnica - v tej skupini materinske šole je res taka gužva, da so nas v dva dela razdelili, pa še kar ni dovolj prostora user posted image ...grem pa danes na vaje za sproščanje v Štorkljo ob 18h - prideš?
Ema - lep buško! Ampak si kar težko predstavljamo, da se dva user posted image user posted image  notr gužvata user posted image .

No, jaz sem bila pa danes na 3D UZju...in - naša žabika se je odločila, da je bolj intelektualne sorte in ne bo fotomodel - nikakor ni mogel narediti lepe slikice obrazka - pa naju za atijem ni motilo, saj sva zaradi tega prišla do še enega obiska čez tri tedne in to gratis user posted image  (danes je bilo 13 jurčkov). Sem pa malo žalostna, ker je naš user posted image  še kar v prečni legi in to s stegnjenimi nogicami (ima jih pri glavici - pravi akrobat user posted image ) in zaradi tega je velika verjetnost, da se ne bo več obrnila - kar pomeni skoraj 100% CR user posted image  (pa tako sem se veselila, da bom po naravni poti rodila) - no, saj mogoče pa bo user posted image  (čez 3 tedne bo že bolj jasno - mogoče se ji bo pa še nekako uspelo prekobacat).

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.10.2006 12:54:02   
crci06
user posted image  R1ta, prav nič ti ne zavidam.

Jaz sem pri mojmu spala nazadnje 5 let nazaj => njegova soba je bila kao "najina", če sem slučajno bila jaz pri njemu.
Ko sva bila pri meni (99,9 %), je bilo tudi vse "najino".
Je pa res, da je  imel (že pred prejšnjo punco) on v spalnici ta veliko posteljo, postavljeno čist k steni, na eni strani nočno omarico, druga nočna omarica je pa bila poleg komode.
ko se je enkrat vrnil iz tujine, je bila njegova postelja premaknjena stran od stene in na vsaki strani ena nočna omarica...
Od takrat sem bila v njegovi sobi še 5x za 5 min. Haloo, a nama bo še v posteljo zlezla, ali kaj?

Pa saj se trudi biti prijazna, ker ve, da mi gre opravljanje in komandiranje na živce, ampak ko vidim, kako ravna z drugim (moj, mož, sin, snaha, hči...) točno vem, da je do mene malo bolje le zato, ker mi ne upa ful težit.
Ko sva povedala za user posted image  in ni bilo nobenega navdušenja, me en mesec ni bilo k njim (ker mi je bilo slabo)...
Ve, da sem jaz malo drugačna in se drži nazaj. Lahko ugibate kakšen je odnos ona vs. snaha, zdaj, ko imajo vnučka. In bojim se - R1ta - ne kaj je zdaj (ženske smo pač ženkse, 2 sta preveč za enga dedca) - ampak kaj bo, ko rodimo! Kolk bojo to pametne tašče! Ne bomo pa smele vnučkov pumpat proti njim, to pa tud ni fer, ker vsak rad dobi npr. lupčka na lička od otročka...

Meni se je ponudila, da mi zašije obrobo za posteljico... ko bo šla v mesto, bo kupila balgo na kile...
Pa sem rekla, da kaj če ga raje jaz kupim, ko bom videla, kako bodo stene pobarvane, da bo šlo lepo zraven... pa je odgovorila, aha, seveda, tebi mora biti všeč... Ja, valda! S tem je namignila da je dojela!!
Čeprav čez 14 dni pa je rekla, da bo naredila žakeljček za spat, da naj se odločim z rokavi ali brez... Saj se ne mudi, ker bo šele drug teden blago kupila....  Haloo, kje sem pa jaz!!!  Težko je, če se dve najbolj pametni na kupu dobita user posted image  

Sinčki pa - ja - mamini sinčki.... Pazimo, da ne bomo otrok tako vzgojile! (HČERA JE ISTA!!, to ni vezano na spol!)
Moj ve, da jaz njih najbolj ne prenesem. Saj so face, tako, kot za sosede npr. Če pa se spustiš v debato in ti začne kdo razlagat kje so bili sosedje na počitnicah in kaj so jedli in kolk so preplačali.... Opravljanje pa sovražim, čeprav to jaz pravkar delam. Nisem pa hinavska v pričo njih. Točno vejo, kdaj govorijo kaj, kar mi gre na živce!

Kaj bomo? Na RR bomo odprle novo temo TAŠČEuser posted image

Ej R1ta, kaj pa, če ti danes narediš en preskok - itak bosta same in tvojega ne bo zraven - povej ji, da ti gre na živce, ker se vtika(ta), ker si občutljiva nosečnica in si ne moreš pomagat....

Če si odkrit, kar je sicer težko včasih, pa se malo skregaš, se potem včasih situacija umiri.

Da bi meni kdo odpiral omare - bi znorela.
Sem z mojimi v isti hiši, pa sta bila moja starša v moji spalnici max. 1x do vrat - odkar je postavljena...
V kuhinji cca 3x - povabljena na kosilo. Sicer pa - nimajo kaj delat nepovabljeni - sploh PO OMARAH!!!

JOOOJ, razjezila sem se .....   kaj to mislijo ljudnje, da bomo večni otroci, ali kaj!
Me se tukaj pogovarjamo "kot tavelike", potem pa se "nekdo" obnaša, kot da nismo odrasli user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.10.2006 12:54:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ženkica
da so nosili njihovi otroci številko 56 nosili celo do tretjega meseca.

Je res. Jaz sem imela pri Ani vse cunjice 62, ker so nam tako svetovali v MŠ, potem je pa reva prve mesece zgledala kot nedonošenček, pa je bila zelo velika (3700/55), vse je viselo na njej. Vsekakor je za novorojenčke primerna 56, pa še to za donošene, bog ne daj, da je še bolj majhen in lahek, potem je pa še 56 prevelika. In brez skrbi, da mu bo prav kar dva ali tri mesece.

(odgovor članu Ženkica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.10.2006 12:57:52   
tejkaz
lep pozdrav
me je kar presenetil tale porod. čestitke mamica. jaz seveda upam na december. včeraj sva bila z možekom na ogledu porodnišnice. sva videla nedonošenčka rojenega v 29 tednu. pravi mali angelček ampak še vedno upam na december :) vedno bolj me je strah prezgodnjega poroda. res sem v 31 tednu in da je verjetnost da bo vse ok velika ampak jaz se vedno upam na december. v bistvu pa itak ne vem a je vse v redu ali ni. v celi nosecnosti nisem imela nobenega ginekološkega pregleda sploh ne vem kaj se dogaja z materičnim vratom, se hvalagogu da cutim konkretne brcike da si sama znam povedat da je vse ok. in se dobro da spremljam kakšne forume da vem kakšne preglede delajo drugim, drugace se tako ne bi sekirala da se nisem bila orng pregledana. ko sem ugotovila da je moja zdravnica šlampasta sem menjala zdravnika. in sedaj komaj cakam na pregled 16.10. mi je rekel da me bo dodobra pregledal, naredil ultrazvok itd.
da povem se vam: vceraj smo postali ponosni lastniki cliota. zdaj se mi ne bo treba vec s trolo prevazat v sluzbo. ja, tudi jaz se vstajam zjutraj :)
katere vse hodite na šolo za starše v ljubljansko porodnišnico? ali je katera v 4.skupini?

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.10.2006 13:05:01   
crci06
user posted image  cunjice ne morejo biti v istem postu kot user posted image  

Za ubogo našo Barbk:

Cunjice: jaz sem kupovala od 56 (par kom) do 80 (za mojo dušo par komadov)
Za dojenčka imam večino 62, pogledam pa npr. pri benkicah dve firmi skupaj. (ker nimam občutka, kaj je majhno in kaj veliko)

V pikapolonici npr. imajo benkice s trakovi od Aljaž-a in od Katja&Alen. 

Jaz imam eno od Katja & Alen št. 56, ter eno od Aljaža št. 62 in eno od Aljaža št. 68.

Mislim, da so za primerjat edino rokavi - širina ni tolk važna, ker poviješ okrog: skor najdaljše rokave od teh treh benkic ima tisti od Katje&Alen (št 56), mogoče za 1 cm....

Pazite zdaj to: (cm pri še neopranih benkicah!)
K&A  56     890 SIT   22 cm dolgi rokavi
A      62     750 SIT 18,6 cm dolgi rokavi
A      68      750 IT   23 cm dolgi rokavi

Upam, da sem zdaj jasna, kaj bi rada povedala.
Do zdaj sem jaz skušala biti pozorna na dolžino rokavov (primerjala velikosti)..

Sicer pa se jaz ravnam po načelu - vsakega malo, za vzorec, ko bom pa videla, kaj je zares praktično, bom pa isto zadevo dokupila še v 3h barvah, pa bo user posted image

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.10.2006 13:07:32   
supermami
Tintara, moja mami ima pa rojstni dan v soboto user posted image . Tako da tudi mene čaka peka user posted image .
Pa veš kaj, tudi, če imaš hišo, vedno primanjkuje prostora user posted image .

R1ta tvoja tašča je pa res užas user posted image . Moj nasvet je, da spokaš vse stvari, ki ti jih je pripravila v stanovanju med tvojo odsotnostjo v eno veliko škatlo in ji poveš, da tega preprosto ne rabiš. Če se ne želiš kregat, škatlo sama nekam spravi. Kar se tiče pa omar... montirajta ključavnico. Boš videla, starim bo hitro "potegnalo". Sicer pa, ZAKAJ SPLOH IMAJO KLJUČ OD VAJINEGA STANOVANJA???
Res pa je, da mora biti tudi možek na tvoji strani, sama ne boš uspela.

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.10.2006 14:12:04   
severnica77
Glede velikosti: Jaz sem nakupila kar številko 56, če pa se mi zdijo 62 tako zeloooo velike. Bom raje kasneje še kaj dokupila, ko bom videla kako se obnese šestinpetdesetka user posted image .

Glede tašč: Kaj takšnega pa si res ne zanam predstavljati. Pa saj nimajo niti malo kulture! jaz imam hvala bogu super taščo. Glede nakupovanja pa je tako. In moji in njegovi so rekli, dava vama toliko in toliko npr. za posteljico, vidva pa si izberita kaj vama je všeč. Tako da, res so zlati!

Vampirka - danes ne bom šla nikamor, ker se še vedno bolj slabo počutim. grem po službi kar domov. Vsekakor pa se vidiva v ponedeljek na aerobiki. Pa lepo sproščanje želim user posted image !

(odgovor članu supermami)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.10.2006 14:21:55   
crci06
Tejkaz: Bravo za cliota user posted image , zdaj pa še lupinico...  ali imate to tudi že?
Službo vas ima pa še večina... jaz pa, namesto, da sem žalostna, moram pa vas malo hecat...user posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.10.2006 14:48:33   
tintara
Zivijo!
Sam na hitr, ker sibam po malega v vrtec. No, prej se mora tortica do konca spect.
V ponedeljek ob 10 h torej. Pridem. A to je tam nasproti hale A? Vecinoma se ze poznate, ane. No, jaz pridem ali ze s kupom vreck ali pa ravno prespikana od laboratorija. Sem se spomnila, da moram pred torkom dat se kri in urin na pregled. Ja, pa noseca sem, da me boste lazje spoznale.user posted image

Supermami. a to soboto? Moja ima tudi v soboto, sam sem mal pohtela, da bo sobota bolj na izi in da bom jutri lahko zunaj vecino casa, k bo soncek.

Sicer pa da se pohvalim, trije predali so prazni!!!! Kmalu bodo polni opranih in zlikanih cunj, pa morda bo treba se kakega spraznit.

A se vam tud zdi, da se ZAsanjana ze dolgo ni oglasila?user posted image

Cau bau punce, lep vikend. Aja sory, jutri je sele petek, ane. JAz imam pa skoz v glav da je sobota, morda je pa zato torta ze danes pecena.

LP, Tina

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.10.2006 14:57:19   
cuma
Čau nosečke!
Malo se potikam tu naokrog, pa sem vas hotela pozdravit in vam zaželet SREČNOuser posted image ! Jaz sem tudi decemberka, samo lanska! Zadnji meseci so bili najlepši in polni lepih pričakovanj, ki so se mi 100x uresničila! Enako želim tudi vam!
Lp cuma user posted image

(odgovor članu tintara)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.10.2006 16:53:48   
frufru
LP vsem decembrkam. A je tuka kakšna z Dolenjske in gre drug teden na šolo za starše v porodnišnico?

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.10.2006 17:33:27   
r1ta
Res ste zlate, ko me takole poslušate, berete... Ja, ni luštno s tole mojo taščico in imate prav, da je za to kriv moj dragi... Ja ključe od najinega stanovanja imajo za "just in case" in za zalivanje rož, ko me ni doma, čeprav so se rože skoraj vse posušile (moj balkon je zdaj katastrofa imela sem pa najlepšega v bloku). In ja, moj dragi je vedel, da bojo šraufali radiator ko naju ne bo tu in on je prosil mamo, da naj zamenja posteljnino, ker on ni utegnil, tako da je vsega on kriv. Ona pač naredi še kaj več, kar misli da je v stanovanju potrebno narediti...

No sem nazaj iz šopinga in smo nakupili kar nekaj stvari. Sem si dala duška da jo mahnem vsaj po finančni plati (če že ne po ta zadnji)!user posted image  Seveda ni šlo brez odvečnega pametovanja kje bo dete spalo prvih par tednov ampak se ne dam. Namreč ona je prepričanja, da mora dete od prvega dne naprej spati v svoji sobici, ker je to najbolje za mamo saj ni nervozna ob vsakem otrokovem cmokanju in premikanju. Jaz pa mislim, da ne bom mogla spati ker bom kar naprej napenjala ušesa ali se dete joče in hodila preverjat če še diha... Debato sem zaključila z dejanjem, da bo že čas pokazal svoje kje bo dete spalo, da nam bo vsem trem najbolj pasalo. In kristalno jasno mi je postalo, da je prav ona prala možgane s tem mojemu dragemu, ker sma se cca 2 meseca nazaj prerekala prav o tej stvari in je on zatrjeval, da mora dete spati v svoji sobi. jaz pa da še nikjer nisem slišala, da bi dete od prvega dne bilo samo v svoji sobici.

No, se pogovarjate o številkah. Jaz imam nekaj stvari št.50, nekaj jih je št.50/56, nekaj samo 56, pa par bodijev imam št.62. Se pa št. od firme do firme res razlikujejo in so nekateri bodiji št. 62 res majhni, nekateri bodiji 56 pa kar veliki. Za prve dni imam, ostalo pa lahko tudi očka sam kupi kasneje če bo kriza. Saj en bodi pa ni tako zelo težko kupit... Je pa res težko, ko ne veš kako veliko bo dete, ali bo imelo dolge nogice, ali bo drobčkeno...

Naj vam povem, da se mi je danes sanjalo, da sem se peljala v avtu, sama in sem kar naenkrat dobila popadke. Rodila sem v avtu in je šlo zelo lahko, potem pa sem že kar dojila svojo drobčkeno pupiko, ki je imela čisto svetle laske. Pa sem jo malo dojila na levi strani, pa malo na desni in se dejansko tako obračala v postelji...user posted image  Izgleda da se me je izkušnja Zasanjane res močno dotaknila...

Tako, pravkar sem zalaufala mojo Micko in perem posteljnino za košarico. Zdaj sem pa začela čisto za res! Pa copate za v bolnišnico sem si že kupila, pa trojne malo boljše gatke za mojo rito (čeprav jih tam ne bom potrebovala), pa nogavičke. Počasi si bom svojo malhico za v Rim spakirala! Da me slučajno kaj ne preseneti...

Cmok vsem vam!

R.

< Sporočilo je popravil r1ta -- 5.10.2006 17:38:01 >

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
6.10.2006 8:10:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: r1ta
Namreč ona je prepričanja, da mora dete od prvega dne naprej spati v svoji sobici, ker je to najbolje za mamo saj ni nervozna ob vsakem otrokovem cmokanju in premikanju.

Saj ideja ni takooo zelo slaba, ampak kaj ko mame tega preprosto ne zmoremo, ker mislimo, da moramo biti ves čas zraven user posted image  Škodilo pa otroku gotovo ne bi, če bi ponoči od prvega dneva bil sam v sobi.

Toplo pa priporočam, da otroka dajete spat v njegovo "pravo" posteljico samo ponoči. Podnevi naj spi kje na svetlem in v drugi postelji, zato ker bo na ta način začel kmalu ločiti, kdaj se zares SPI (ponoči), kdaj pa samo počiva (podnevi). Pri nas se je obrestovalo, nikoli nismo imeli najmanjšega problema s spanjem.

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1994
6.10.2006 9:19:59   
severnica77
Dobro jutro čvekice!

Zdaj pa se tudi meni zdi že bolj resnično, da sem noseča user posted image . Začel me je boleti hrbet, preden zaspim se veliko premetavam, da najdem najboljši položaj, zdi se mi, da mi pri hoji trebuh vleče nekam navzdol pa še kaj bi se našlo. Zaradi vsega tega tudi že po eni strani komaj čakam, da končam z delom. Aja, pa urejanje nekaterih delov telesa je tudi postalo
zapleteno user posted image .
Vam kar malo zavidam, tiste, ki ste že doma ...

Sva se včeraj z mojim user posted image  pogovarjala kako bi bilo, če bi nastala panika iti rodit enkrat sredi noči. Pravi, da bi mi siguno rekel HMM, daj zaspi nazaj ali pa no, daj mir ...  Morala ga bom vsaj trikrat vredu rukniti, da bi skapiral kaj se dogaja user posted image . No, saj odkritost je tudi nekaj vredna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
6.10.2006 9:39:19   
vampirka
Severnica, user posted image  za tvojega...moj je tudi rekel, da preveč kompliciramo ženske in da bi on brez problema vse sam na hitro pripravil, opral in zlikal (zdaj me je pa še bolj strah postalo, če me resnično prehiti user posted image )! Za včeraj ti je pa lahko žal - res je super (nekaj med preprostimi joga vajami, pravilnim dihanjem in sproščanjem) - priporočam!
Meta, jaz sem pa ravnokar košek vrnila user posted image  (bi ga lahko uporabila kot dnevno posteljico) - upam, da bo vseeno OK, ker poznam kar nekaj user posted image , ki nimajo problema z ločevanjem dneva in noči pa vedno v eni posteljici spijo..........saj trebuh je tudi samo en (isti za podnevi in ponoči) user posted image ...pa še enkrat hvala za nasvet o pasu - res je super zadevica (ampak takega za 3 jurje nisem našla - niti v sanolaborju user posted image ).

PETEK JE!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
6.10.2006 10:27:58   
crci06
hej, hoj...

ja, dajmo tale nosečniški pas poiskat!
Jaz se prav aktivno še nisem ukvarjala s tem, ste me pa zeloo zagrele za to zadevico.
(Sploh, odkar me skoz bolj boli hrbet od teže - kakšne vaje za hrbet sploh lahko delamo??
                      in odkar mi je kolegica odkrila STRIJE!!! Še isti dan sem se ji hvalila, da jih nimam, pol pa zvečer ležimo na kavču, pa mi majčka malo gor pogleda, pa reče - poglej, 2 se ti že delata....)
=> edino enega rabljenega je moj na netu zasledil za 2K SIT ali kolk že, samo je bil pa konfekcijska S, to bom pa lahko imela šele 5 let po smrti :)

Za spanje pa ste me tudi za trenutek prestrašile: jaz bom košek imela v spalnici, to pa je tudi vse (+ posteljica v otroški) - nobenik ležalnikov ipd... Razmišljam, če si bi sposodila še en košek za v dnevno, ali kaj?
sicer pa - glede na to, da me zdaj skoz ponoč brca, ima noč in dan že itak zamenjan user posted image

Glede naših srčkov pa - midva sva tudi imela včeraj kratek pogovorček, ko je ta "naš" vnukec šel z "dedkom" na krajšo vožnjo brez primernega sedežka, ker sta pač oba bila v avtomobilih, ki jih ni bilo doma... Mamica je bila jezna, pogovorit se ne znajo, pol sem pa jaz mojmu rekla, da bi jaz tud znorela, če bi bilo tako, pa mi je (zaenkrat) dal prav, da tako se ne more vozit, pa da se bova midva skupaj pogovorila in domenila, potem pa SKUPNO nastopila "proti" dedkom in babicam....

No, dejte me spomnt na to čez par mesecev, ko se bomo kregal, kdo lahko pazi in kdo ne in na koliko ur se menja plenica in na koliko ur so jo menjale tašče... user posted image

Zdaj pa - sprehod!
LP!

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
6.10.2006 10:40:12   
vampirka
IZVIRNO SPOROČILO: moj_moj

=> edino enega rabljenega je moj na netu zasledil za 2K SIT ali kolk že, samo je bil pa konfekcijska S, to bom pa lahko imela šele 5 let po smrti :)

moj_moj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (zdej si me pa do solz nasmejala)

Kar se pa avtosedeža tiče, se pa splača kupit rabljenega za dedka in babico (pri nas ma deda vedno avtosedež namontiran v avtu in to lepo prosim imata z babi zdaj že v dveh velikostih - imamo srečo, da obstajajo starejši vnuki user posted image ) - drugače bi jaz tudi znorela! To, da bi se izognile vseh nasvetov, pa lahko kar pozabimo...pač user posted image ...skozi eno uho noter, drugo ven!

(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
6.10.2006 11:21:18   
Barbk
user posted image .....Sem si tako lepo čas vzela in pisala in pisala na koncu pa takole nič od nič!user posted image ...saj sploh ne vem komu bi bilo to namenjenu, mašini al.....No definitivno ni vam babuške moje.No kaj sem htjela že djati-aja Vampirka tale vajina bejbika pe že zdaj obvlada posle, ker je mamici in atiju zrihtala en 3D UZ gratisuser posted image .Držim pesti, da se bo le odločila obniti na glavico.Skor pozabila seveda vsem hvala za pomoč pri moji mini zadregiciuser posted image .R1ta upam, da boš s tem tvojim user posted image (beri taščo) kmalu poštimala tako, da bo tebi prav.Tejkaz user posted image za cliota....adijo trola!!Tintara res je...Orehek je nasproti hale A in komaj čakam, da spet udarimo eno maratonsko čveko in spoznam kakšno novo decembrčico.user posted image Cuma hvala za lepe želje, Frufru (mmmm bonbončki, mjamiiii) dobrodošla med čvekami.Meta user posted image za nasvet glede posteljice in spanje-jaz sem mislila našo pupiko čez dan kar v košek v dnevni  položit, da bo mamici tudi čez dan mal družbe delala in se naučila kaj je to rompompom.Ja pa kaj nas to telepatija daje-jaz sem ravno dans zjutraj v postelji premlevala kako bo to zgledaluser posted image  zbuditi ko bo napočil tisti trenutek, pa kaj če bo to ravno ponoči in bo on kje v službi pa ne bo slišal tulefona...user posted image ....Ne sej zdej grem po kisik, mal globoko dihat na zrak... Čav, Barbk
user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
6.10.2006 12:27:02   
Naja30
Čao punce!

Samo na hitro se oglašam, da vas vse lepo pozdravim, vas in vaše user posted image  
Vidim, da je Zasanjana že opravila "nalogo" in se že carta s svojim user posted image user posted image  ČESTITKE, Zasanjana!!! user posted image

Drugače ste ok? Samo božajte svoje zakladke in jim pojte, berite pravljice (pri nas je to že v teku, je očka že začel) in se imejte lepo!
Mi smo fajn, le vse kosti me zadnje čase bolijo. Vse se razteza. No, kar naj se, da bo pol fajn šlo ven user posted image

Tako, držite se in se pišemo in beremo naslednji teden! user posted image

(odgovor članu Ženkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?