Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

,
ČESTITKE ZA POLOVICO POTI
).
da sm se kar ustrasla
, ker čez dober teden začnem spet delat. In vsak drugi teden imam popoldansko izmeno, ki pa žal do telovadbe ne bo končana. Tako, da zdej res ne vem, kako se odločit, al naj hodim samo vsak drugi teden in takrat 2x al kako. No, bom vidla, vsekakor, hodila bom, ker mi je fajn.
. Pri meni so ti gibi oz. občasne brce tudi čisto spodaj, sem vsakič presenečena, ko jih pričakujem tam nekje okrog popka. Da o abonmaju na wc-ju ne govorim. Edino ponoči se je zdaj malo umirilo, ni glih vsako noč.
.
pol pa še z eno iglo not pa čez spustil vodo.Grozno je blo za videt in božika se je drla k norc.Pol je bla pa čist zmozgana in je čist mirno ležala v mojem naročju,sem mogla ene parkrat pogledat,če sploh še diha
.
naredil uz v treh min.Pol sem šla pa k Strahovi v Domžale in mi je celo pregledala,tko da sem bla pol mirna
No, saj baje je še čas (danes smo stari 18t 2d, prva nosečnost), tako da potrpežljivo čakam na pikico, da me malo zbrca