Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
. Zato so me za drug teden naročili na PDC (perinatalni dnevni center), kjer me bojo cel dan opazovali. Če izvidi ne bojo tip-top, je rekel, da mi bojo morali pač sprožiti porod
Seveda še vedno upam, da izvidi bodo v redu, ampak nikoli ne veš... mogoče pa tudi jaz prebegnem med Oktobrke...

?!
Kranj ali Trbovlje
, ma očitno ne bo dneva, da ne bi več letala okoli dokler ne rodim
,...sem seveda spet morala v mesto,...kriza!
. Sem čist vesela glede tega
,... Napihnjena sem, da to ni za verjet, komaj čakam, da grem ležat
čisto spočita in da jo res priporoča (prej je pa enkrat rodila že brez EA in je mislila, da bo kar umrla od bolečin). Tako, da sem prav zadovoljna, da imam tudi jaz planirano EA....če le ne bom rodila ravno takrat, ko ne bo nobenega anestezista za dobit (kakšno Martinovo...iz vinograda sigurno ne bo prišel). No, računam na EA 99%.
Kr neki v službo hodim, pa cotke kupujem, doma pa sploh še nimam zrihtano. Res ne vem kaj čakam
. Po terminu imam pred sabo še štiri tedne, res ne vem kako bom zdržala.
, pritisk).
Petkovi otroci so fajn, pa srečni očka ima lahko žur doma, he he ...
Jutro!
.
(prej pa vsega skupaj 8 kg). Glede na to, da sem vsa otekla predpostavljam, da je večina te teže voda.