Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

!
. Toliko sva premlevala kako in kaj in sva se le odločila za Jaguarja 3 v ice barvi in ker ga nikjer na netu ni več sva ga kupila kar v Arielu. Ostale dodatke (lupinico, vrečo, adapterje, prevleko za dež) sem včeraj naročila preko Kikiwelta. V roku ene ure sem že prejela vse potrebne podatke za nakazilo in tudi takoj nakazala. Sedaj čakam, da me obvestijo, kdaj mi bodo naročeno robo poslali. Hothien - ti si naročala preko njih ne? Koliko časa si čakala na pošiljko?
!
) in kasneje v njegovi prisotnosti, če bo hotel zraven, kupla vse to. Kasnejših pripomb ne bom upoštevala
, ampak sploh nimam časa razpakirat. Bom čez vikend, da mal vidmo kaj imamo in kaj moramo še nabavit.
!ampak je bilo potem boljše!
če bo do takrat vse Ok, ker sem 8 ur na nogah in imam kar malo problemov.
! Jest tud mislim, da bomo imel
, pa postelnino, pa štumfeke (joj kok so miceni in lepi
sigurno ne bi šel domov
. Mojo mamo npr. tudi že full daje pričakovanje - je že spletla par copatkov, pa puloverčke, tako da ... kar naprej mami
, tako, da točno ne vidim kaj na sliki naj bi jo predstavljalo.