Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

ČESTITKE!
in pričakovanju
!
prišla.Pol se te bolečine umirijo in se ti lahko začenjajo krči,ker se ti bo maternica širla.Lahko pa teh krčev ne boš čutla.Čestitam za
!Pa pri g. se naroči na pregled,da boš sigurna da je vse ok.Sploh če si mela ss pred pol leta naj te tolko bolj gledajo.Jaz sem mela tudi ss pre 1m in pri 2.
!
. In tudi jaz sem imela ss pred 5 meseci. Zato pa imam v sredo že pregled. Točno danes sem nastopila 5 teden. Pa ti?
.O imam 9.11.. konec nasl. meseca pa bomo videli, če se slučajno kaj prime.Slabo sem si izračunala dneve in sem testirala en dan prezgodaj.Sicer je bil test-.
! Je pa res da me še vedno zbada v jajčnikih in prisotna je tudi bolečina v križu! Ali imam še sploh šanse po takšnih znakih???? Punce hvala za vaša mnenja saj velikokrat prebiram forum in vem da ste fejst punce ki rade pomagate z takšnimi in drugačnimi odgovori!