|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spanje čez dan
21.10.2006 0:30:20   
živa
Pozdravljeni!

Povejte mi, ali je to normalno. Naš mali je čisto brez urnika (ok, tu sem kriva jaz, ker sem tudi jaz taka), zjutraj vstaneva kadarkoli med 7:30 in 9:30 (če sva bolj pozna, bolj dremljeva kot spiva - oba, da ne bo pomote user posted image ). Nato mi zaspi med 10. in 12. in spi ali pol ure ali pa uro in pol user posted image . Nato pa celo popoldne nič!!! Zaspan postane ok. 15h ali 16h, pa mi nikakor ne zaspi - ne v vozičku ne v posteljici ne na joški ne v naročju, nikjer - zeha pa kot ta velik in si mane očke. Ne glede na to, kaj storim, pa ga očitno zaspanost mine, preden uspe zaspati, in je potem živ (ampak res hudo živ) do večera. Meni se zdi, da bi tudi popoldne moral malo spati ali kako? Star je skoraj 9 mesecev.

Zvečer zaspi med 19h in 21h (navadno pa ok. 20h) in zdaj uvajamo spanje brez dojenja (prvo noč uvajanja nam je uspelo zdržati od 19h do 7h user posted image , vmes smo ga samo malce trepljali in mu prigovarjali, naj zaspi nazaj).

Torej, še vprašanje: kaj naj storim s spopoldanskim spanjem? Ali je to običajno, da pri 9 mesecih ne spijo od 13h oziroma 14h do 19h ali celo 21h? Da spijo samo še enkrat na dan???

Lp,

živa
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
21.10.2006 1:42:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: spanje čez dan
21.10.2006 11:06:42   
živa
Ne, nalin, čez dan mi spi maksimalno uro in pol. Evo, ker je danes vstal ob 7:30 je zdajle zaspan ko šus, sem ga dala v posteljico brez dojenja. Če bi ga začela dojit, bi najbrž zaspal v petih minutah, ampak potem je res kriza, če ga kdo pazi. V torek moram biti npr. od doma od 7h do 19h in se že bojim, da bo kriza.

Evo, že jokca.

Lp,

živa

< Sporočilo je popravil živa -- 21.10.2006 11:07:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: spanje čez dan
24.10.2006 18:22:40   
pomarančas
Tudi pri nas imamo podoben problem s spanjem in tudi poskušamo s to tehniko kot jo je opisala nalin. In sicer, da ga poskušam držati pokonci vsaj 4 ure, da mi potem spi vsaj 2 uri (3 nam ne uspe); če se pa prej zbudi, ga pa kar naprej uspavam, čeprav je tudi jok prisoten.
Se pa še vedno uspavamo z dojenjem, ker nam drugače ne uspeva. Drugače pa spi čez dan 1x2 uri in 1x0,5 ure.

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?