Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
žabice (tanke) pa hlače pa copatke, če se pa slučajno naveliča bit v vozičku in ga moram ven vzeti mu dam pa še jaknico čez, v vozičku ko lezi ima pa kovtrček, da ga ne zebe mojga medija

vzet s seboj, ampak se vreme malo kisa, pa bo ostal v varstvu pri atiju.
Ampak me že zjutraj s svojim smehom z energijo navda.
Pri nas noro. Spimo nič, ma prav nič! Imam podočnjake do tal, v bajti štalo in vsi ostali člani smo totalno nervozni,...
, tega vsaj parkrat povleče) in mi gospodič spije 30, od tega jih je 15 sigurno za vratom,... KAJ????? ima katera idejo? domnevam, da za 15 ml enkrat na dan, pri dojenju na vskai dve uri hrane ne manjka in lakote ni. -Nisem več pametna. ČE bo šlo tako bom fanta kar na klobaso in repo navadla,...
. KArkoli je upam, da čimprej mine in da boste spaaaaali.
, navajen je namreč, da gre okrog 11-h spat in potem spi po 3 urce, no ja sej se vmes 2x zbudi in malo poziza pa spi naprej, samo spi. Danes pa mulček sploh ni hotel spati in je zaspal šele, ko sem ga dala v voziček in smo šli na volitve. Potem je pa lahko 3 ure spal
, ati je moral pa še ob 5h vstat za v službo. Naš
. No ja bo že, skratka ponoči je hotel naš skoz jest. Spat je šel že ob 8h in mi prej skor v banjici zaspal, potem se je zbudil že malo po polnoči in nato spet malo po tretji uri, nakar smo mogli previt, ker je bil pokakan, se je predramil, komaj po hranjenju zaspal naprej, se spet zbudil okrog 6h in potem ob 8h je bil zanj čas, da dokončno vstane..., pestro.
zadnič štunfke nataknil na rokce, pa je sprva mal čudno pogledal, pol pa začel protestirat
. Pa ne,... zdej gre pa mami žMarušo zbudit ima čez uro plesne,... še vedno nimate recepta proti kašlju?.....