|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO
27.10.2006 12:07:18   
Katka1a
Zivjo

Na tem forumu se oglasam prvic. Koncno se je moje zivljenje malo umirilo, z mozkom sva se odlocila, da ne bova vec zascitena, pa so zacele menstuacije izostajatuser posted image . PCO je diagnoza. user posted image  Zanima me ce se vas se veliko spopada s taksno diagnozo in kako vam gre. Sama o tem ne maram razlagat okrog, saj bi s tem ljudje, ki me imajo radi imeli več problemov kot si zelim, tisti, pa ki me ne marajo, pa bi mi privoscili se vse kaj tezjega. In teh zal ni malo.user posted image  Tako je na tem svetu...
Vesela bom vsakega odgovorauser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PCO
27.10.2006 12:44:21   
Olivija
Pozdravljen,

jaz sem bila ob diagnozi zelo šokirana, ker sem bila prepričana, da me čakajo postopki za zdravljenje neplodnosti in sem bila nekaj časa zelo potrta. Sem mu celo predlagala, da si kakšno drugo najde, ker sem vedela, da si zelo želi otroke

Potem sva se pa še vseeno lotila user posted image  in po 21 mesecih se je pojavila črtica user posted image .
Midva sva bila presrečna, naročena sva pa tudi že bila na GK v LJ.

Potem sva se pa lotila drugega bejbija in moram rečt, da me je zelo presenetila, ker je ratala po prvem ali drugem poskusu. Jaz sem pa računala na vsaj dve leti.

To so moje izkušnje s PCO, cikluse imama zelo dolge od (60-90 dni), kar pa trenutno ni zelo prijetno, ker nikoli nevem, ali sem ponovno noseča ali ne, dojenčka pa trenutno ne načrtujeva. Očitno pride do ovulacije, samo bolj poredko.

Želim vama pa čimprej tisto magično črtico na testu, res pa PCO ne pomeni konec sveta, sem pa jaz rabila zelo dolgo, da sem to ugotovila.

LP

(odgovor članu Katka1a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PCO
27.10.2006 13:17:20   
Katka1a
Olivija, hvala za tako izčrpen odgovor. Sama sem trenutno na diane 35, potem pa naj bi poskusili s klomifenom, sedaj že peti mesec nimam M. Tale PCO je ocitno kar izrazit. Verjamem v vse najboljse!user posted image

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PCO
27.10.2006 13:31:22   
Olivija
 jaz sem tudi imela terapijo z Diane 35 in je takrat rekla zdravnica, da so rezultati vidni na UZ. Sem pa tudi že imela klomifen doma, samo sem čakala na jesen, potem me je pa že prej presenetila Ana.

Srečno!!!

(odgovor članu Katka1a)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PCO
27.10.2006 13:40:23   
Katka1a
olivija zivjo vidim da si se na forumu, eno vprasanje imam

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: PCO
27.10.2006 13:41:33   
Katka1a
Vprasanje se glasi. Ce sem prav razumela si zanosila ob jemanju diane 35, kaj nimajo tudi kontracepcijskega učinka

(odgovor članu Katka1a)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: PCO
2.11.2006 8:41:48   
Olivija
 ne, nisem napisala pravilno. Imela sem 2-letno terapijo z Diane, ker sva pa oba takrat še študirala, nama je kontracepcijski učinek prišel čisto prav. Po zadnji tabletki Diane, je pa trajalo še 21 mesecev, da sem zanosila z Ano.


(odgovor članu Katka1a)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?