|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrčice
28.10.2006 15:10:03   
Zasanjana
A sem zdaj zmutila z avatarjem al ne?user posted image Pišuka, no.

Glede friziranja- meni je tašča svetovala, naj se brijem kar pred ogledalom na hodniku.user posted image Mogoče je pa vredno probat.user posted image

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
28.10.2006 15:40:21   
vampirka
Glede friziranja ste me pa zdaj nasmejale user posted image ...no, jaz sem zaenkrat še tolko "gibčna", da mi uspeva (noge in bikini predel okrog spodnjih hlač mi pa kozmetičarka osmuka)...je pa res, da ogledalo zelo pomaga - moj user posted image  je pa bolj štor za te zadeve - ne samo, da bi me porezal, še dokončati ne bi uspel, ker bi mu prej kake druge bedarije po glavi začele hodit user posted image ...

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

Neposredna povezava do sporočila: 2302
28.10.2006 15:58:41   
Vilma
Par dni me ni gor in že rojevate?! Saj sem čist v šoku. Prvo Zasanjena, zdaj pa tii Ženkica! Ja iskrene čestitke za vašo malo princesko Kajo user posted image   Upam, da je z vsemi vami vse ok in da se uspešno privajate en na drugega user posted image

Res me kr mal strašite s temi prezgodnjimi porodi, jaz kar računam, da imam še za vse čas. Toliko stvari mi manjka, da je joj! Pa da bi cunce že zdaj likala?! Ja ne vem, se mi zdi še ful prezgodaj glede na to, da imam rok "šele" čez mesec in pol. Mogoče bom pa mal pohitela user posted image

Mene pa so začele mučiti otekle noge user posted image  Imam take buhteljčke, da je prav grdo videt. In edino kar pomaga, je počivanje in noge v luftu. Kakor sem eno uro na nogah sem spet vsa otekla. Pa toliko stvari je za porihtat, bi kar letala po svetu in urejala stvari, me prav ovirajo tele otekline.
Pa spat ne morem. Na noč spim zadnji teden največ 5 ur, ampak to je res maksimum. Če tem 5 uram odštejem še 3-4X vstajanje zaradi lulanja, ni vse skup nič, ker se ful trudim nazaj zaspat, pa ne gre.

Do zdaj je bila nosečnost b.p. kot zgleda bom pa v zadnjem mesecu pokasirala vse za nazaj. No ja, bom že potrpela, ne bom se več pritoževala user posted image
Punce držte se in ne počakajte še no malce s temi porodi! Prosim lepo user posted image

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
28.10.2006 17:06:11   
r1ta
Madona, danes ste pa pridne s pisanjem!

Glede friziranja je pri meni tako, da sem prejšnji teden mislila še nekakšno frizurco naredit, se pravi malo po levi, malo po desni predvsem pa spodaj, ampak ker se nisem videla in že lep čas delam vse po občutku sem rekla da bom odslej kar na skina porihtana. Pa me baš boli... Najlažje je tako... Z ogledalom pa sem poskušala pa ni šlo...

Hja Vilma, enkrat se začne. Tudi jaz ne prekipevam več od energije kot sem še kakšnih 14 dni nazaj. Čez dan nujno potrebujem počitek, čez noč pa tudi ne spim prav dobro. Zadnji dve noči sem si pogruntala, da veliko lažje spim ob prižgani televiziji, samo da je čisto na tiho. In če se ponoči zbudim, malo v tv polukam pa me kmalu spet zmanjkauser posted image .

No, danes sem si kupila copate za v bolnišnico in še kopalne copate (take za na plažo takorekoč) so mi dostavli z Otta. Baje jih moram imeti v porodnišnici pa jih je bilo zdajle oktobra presneto težko najdit po trgovinah. Zdaj si še samo pižamo skrajšam pa je moja culica za v Rim pripravljena in lahko zaradi mene grem...user posted image Saj ne... Bom še počakala malo...user posted image

I have no special talents. I am only passionately curious.
(A. Einstein)

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
28.10.2006 20:36:30   
t_t_y
Ojla punce...
Ja, jaz sem pisala o prevlekah za jogi za user posted image , ve ste pa pol kar nase preklopile:). Sicer pa sem imela jaz nekaj tednov pred PDP kar eno deko pod sabo ker sem se ravno tako bala, da bom pomočial posteljo - ja sem bila v materinski pri tisti babici, ki jo je omenila frufru, da je bila postelja za stran. No, meni je res voda odtekla ko sem se ravno vlegla v posteljo, samo da mi je tko čist po malo in tudi če nebi imela nič pod sabo nebi bilo katastrofe - sem si pa pol v avto za pot do porodnišnice dala brisačo in cel kup vložkov (je blo kar smešno ko sem mela ene 3 ko sem pršla v porodnišnico - in pol te vprašajo koliko vložkov je pa blo tekočineuser posted image user posted image ). Ne vem pa kako bi se končalo če bi vse odteklo po postelji - kljub temu, da naj bi bila plodovnica baje brez barve - pri meni že ni bila, je bla tko bl na roza, ker drgač verjetno še vedela nebi, da je to to (no, vsaj dokler ni začelo orenk tečt:).
Skratka verjetno si bom tudi zdej kej naštimala - čepra men je blo prvič kar bad, ko sem mojmu rekla: No zdej bom mela pa še nekaj pod sabo - če slučajno začnem puščatuser posted image .

lep pozdravček vsem

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
29.10.2006 11:58:46   
Barbk
Ojla bejbike,

alooooo.....Me je spet mal sezul....Ženkica je pa res čist do konca spustilauser posted image .Ja iskrene čestitke naši Ženkici in verjetno zelo ponosnemu očku in seveda mali nadobudni Kaji, ki si je tako zelo želela spoznati mamico in očija!!user posted image user posted image user posted image user posted image Drugač ste pa tolk naklofale postov, da sploh ne dohajam več in danes ne bom poimensko, ker bi ga verjetno kar orng usrala...Kar se tiče košnje tam doliuser posted image ....Mislm lahko se na glavo postavim pa nič več ne vidm.user posted image Zadnjič sem se precej na blef posmukala in rezultat tega so bile male jasice sredi gostega gozda...Ma mora zdaj res mojuser posted image  v akcijo stopit.Za voskanje poraščenih bedrc in bikini predela moram pa po praznikih kozmetičarko poklicat pa bo spet za nekaj časa mir.No tudi jaz drugače vse težje diham-stopnice so že res težje izvedljivi projekt, proti večeru tudi tako že težko diham, no lulam samo 1-2 na noč...Drugače sem pa še zmeraj zelo ponosna nosečnica, nasmejana in vesela vsake še tako konkretne brcikeuser posted image .No to zdaj res niso več brcike...so že kar orng premiki po buškotu in včasih imam občutek, da bo naša pupa kje ven pokukala...Zdaj grem pa mojmu lubiju pomagat kuhat (no pomoje bo počasi že končal)....

Čavči,

Barbk

(odgovor članu t_t_y)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
29.10.2006 19:44:09   
frufru
Včeraj  sem šla mal po trgovinah. So pri najboljšem sosedu na Cikavi odprli novo trgovino za otroke (ikikee al nekaj podobnega user posted image ) Imajo same cortkane stvari in sem našla super pajacke za ven , samo ne vem al naj vzamem št. 45-60 al 68-74. user posted image user posted image user posted image Pri vozičku mam zimsko vrečo, samo nekaj toplega mora otroček vseeno met. So pa ti pajacki prirejeni tudi za lupinco.

Naše ta malo se je odločilo, da bo začasno nehalo z brcanjem in preizkusilo elastičnost bušija s pretegovanjem. Se upira ob rebra in kosti, tako da me kar boli.
Kar se frizeraja na spodnji etaži tičeuser posted image  pri meni ne gre drgač kot da se gledam v ogledalo, samo so problemi s koordinacijo levo-desno. Tko da je rezultat bolj user posted image  tako tako.

Neposredna povezava do sporočila: 2307
29.10.2006 22:10:59   
r1ta
Verjetno že vse bolj ali manj spančkate ali pa se crkljate pri svojih dragih.

Moj se je name namulil, ker sem mu rekla, da sem malo preveč utrujena za čiščenje stanovanja in narejanja dobre volje, ker so se taščini že pred dvema dnevoma napovedali. On je sedel za računalnikom cel dan, jaz pa sem presajala rože na balkonu in pulila tisto pokopališče rož, ki je ostalo od neskrbi za rože, ko sem jaz bila v Sloveniji, potem je bilo treba še vse oprati, kuhinjo pospraviti... tako da sem prav pošteno utrujena. Plus tega pa, kje pa piše, da jih moram zdaj tu gledati vsako nedeljo zvečer? Jaz bi se tudi samo napovedala na obisk in se pustila streči... ja... Jim je kar v navado prišlo, da tu visijo vsako nedeljo od pol devetih do pol enajstih... Prejšnjo nedeljo jih je moral moj prosit če gredo domov ker bi midva rada šla v posteljo.user posted image .. No, danes sem mu pa rekla, da lahko gre zaradi mene sam k njim na obisk jaz pa sem preveč utrujena, pa se je napizduser posted image ... in je šel že ob pol devetih spat... Pa me čisto nič ne gane... Jaz sem si pogledala "spet doma" in si sproti še do konca zarobila pižamo... Itak mi je jasno, da ko bo enkrat dete tu bodo vsaj dvakrat na teden želeli priti na obisk in jih bom zagotovo imela poln kufer... Samo, po drugi strani pa tudi malo mojega razumem, da jih želi videti. Jaz bi tudi ne imela nič proti, če bi svoje starše lahko obiskala enkrat na teden... Sicer pa, saj jih on tudi lahko... Samo brez mene... Madona sem zlobna...

No, malo sem zabluzila in svoje misli natipkala, počasi bom pa začela pisati knjigo z naslovom "Tašča po nizozemsko" ali še bolje "Biti slovenska snaha nizozemski tašči".user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
29.10.2006 22:15:17   
frufru
r1ta maš pa smolo s taščouser posted image , mora bit ena huda zmajilda in zahojena, ko nima pojma o bontonu. Mogoče ti bo pa knjigo sponzoriralo veleposlaništvo, pol te bo pa Mojca Mavec gostila v kakšni od odaj Čez plankeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
29.10.2006 22:49:40   
r1ta
Ha ha, čez planke jauser posted image ... Bi jaz svojo taščo poslala malo čez planke...
Sicer pa je tukaj itak navada da so vse tašče malo ruknjene. Sem na tem forumu našla eno ženskico, ki je tudi poročena na nizozemskem in zaenkrat še živi s taščo in se ji nič kaj drugače ne piše kot meni. Potem pa da to vidite, ko midve zalaufama MSN in začnema izmenjavat izkušnje s taščami... Fuuuu to se kar kadi! Res vam povem, da so tašče tu prav posebna živalska vrsta. Žal zaščitena!user posted image

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.10.2006 12:31:37   
Anonimen
A še katera reva danes dela, mislim v službi? user posted image  Al samo jaz?

(odgovor članu r1ta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.10.2006 12:33:46   
emaa
Zgleda, da samo ti, jaz delam doma, sem šla ven pogledat kako moj avto pere,pa zdaj počivamuser posted image . Drugače mi je pa v sredo oddal paprije za porodniško, v soboto, je že prišlo obvestilo za paket, se pravi bo tudi za porodniško prišlo kmalu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.10.2006 13:15:15   
Strawberrie Cherrie
Moj dragi dela dons, če te kaj tolažiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem ful jezna -> sem končno našla neki lepega in ugodnega preko portala Baby Center, zdaj pa se mi ne pusti prijavit, za mojo klub kartico pravi, da je neveljavnauser posted image , tko da me imajo že celi dan na vezi na brezplačni št. 0802881user posted image , boga una ženska, ko zmeri nekaj najdemuser posted image

Zdaj pa šibam v Ariela, pa na socialno sem šla danes po papirje in jih bom tekom praznikov izpolnila, potem pa grem oddat v četrtek + dragi gre podpisat očetovstvouser posted image user posted image

BTW: punce, ali ste dobile na centru knjižico : Kaj mora vsaka bodoča mamica vedeti o nosečnosti in pripravi na porod? -> tam not piše, da ob porodu v porodnišnici moramo prejeti njihovo darilo + še eno knjigo -> v darilu pa je nekaj od kozmetike Bubchen -> pa me zanima, ali katera ve, če dejansko dobimo te paketke???

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.10.2006 13:37:49   
severnica77
Meta - tudi jaz delam danes, žal, kot tlačan. Pa saj sedaj bo hitro minilo. Samo četrtek in petek sta mi še ostala, potem pa porodniška.user posted image

Papirje na CSD sem uredila v ponedeljek, vse je potekalo brez zapletov, dobila sem nadaljnje papirje, ki jih moram vložiti po rojstvu za nego in varstvo otroka. To pa je bilo tudi vse, nič drugega mi niso dali user posted image

Kje urejate papirje za očetovstvo, na CSD ali občini?

Moram pa se pohvaliti, da sva v nedeljo sestavila posteljico, posteljnina je oprana in vse res luškano izgleda.
Drugače pa še mi kar nekaj stvari manjka, pa cotke bo treba oprati ampak se mi zdi, da še imam nekaj časa ...

Lepo se imejte in pojdite na sončka, če ste že doma!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.10.2006 13:39:36   
Strawberrie Cherrie
Severnica: tut na Csd ,glede očetovstva...

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.10.2006 14:01:29   
emaa
london-paris baje se te paketke res dobi, kakšna pa je knjiga, pa ne vem nič, za to pa prvič slišim. V tem paketu so baje testerji otroške kozmetike.

Neposredna povezava do sporočila: 2316
30.10.2006 14:12:02   
Strawberrie Cherrie
Aha, našla -> user posted image -> v bistvu naj bi bla itsto takšna brošurca, samo men knjigica pomeni nekaj popolnoma drugega kot pa tole brošurco, kot imam pred sebojuser posted image ; izdelke pa naj bi dobil v pakiranjih za potovanja - se pravi testerčke - no, tut to je nekaj...

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
30.10.2006 15:00:23   
severnica77
London_paris hvala za informacijo. Me pa zanima kako to poteka (priznanje očetovstva) in koliko in kakšne papirje se izpolni. Se jih da sprintati tudi z interneta?

Neposredna povezava do sporočila: 2318
30.10.2006 18:49:57   
frufru
Glede očetovstva, lahko to rešiš na CSD. Atek podpiše, da je atek, (4x al 6x), ti podpišeš, da se strinjaš, da prizna, potem mora pa atek v 1 tednu po rojstvu otroka nest papirje( in odpustnico se mi zdi) še na občino, sicer ga ni na rojstnem listu. Vsaj tako so nama rekli. Je bilo pa končano v cca 15 minutah.

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
30.10.2006 20:42:51   
Anonimen
En nasvet, dekleta. V porodnišnici dobro glejte, kajti dobile boste milijon prospektov in nagradnih iger raznih zavarovalnic, kozmetik ipd. Vsi vam bodo pod noš tiščali reklame in testerje, ampak prežijo pa samo na vaše osebne podatke, da vam bojo potem najedal. Midva sva imela v prvo potem invazijo z ene zavarovalnice, da se jih nisva mogla losat user posted image  Tko da jest bom to pot podpisala samo tiste formularje za matični urad (kjer navedeš starše otroka, njegovo ime ipd.), pa nič drugega. NIČ!

(odgovor članu frufru)
  Neposredna povezava do sporočila: 2320
30.10.2006 21:07:00   
Strawberrie Cherrie
Frufru: a si ziher da potem neseš ti po porodu to na občino? Ker meni je danes osebno rekla tista ženska, da prineseš še po porodu eno potrdilo o rojstvu? ampak jaz sem sklepala, da to na CSD?
Severnica77: Mislim, da si tega na internetu ne moreš kje sprintat - itak dobiš pa vse obrazce tam in isto to v podpis...

Meta: No jaz bi tole potovalno torbo od Bubchen že rada imela...zavarvalnice se lahko grejo pa kar solituser posted image , jim tko ali tko že preveč denarja zdevam za avto, hišo, vikenduser posted image -> lahko pa meni oni kaj kr tko na lepe učke dajouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.10.2006 9:01:57   
frufru
Ne ti ampak atek, ker mora bit v roku 7 dni, tako je vsaj nama pri podpisu na CSD rekla.

Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.10.2006 11:30:43   
r1ta
Pozdravljene!

Za mano je prav čudna noč. Najprej sem preganjala angele teme ali kakor sem mojemu sredi noči razlagala "angels of darkness", čez kakšni dve uri pa sem mu v slovenščini še nekaj razlagala in me je prosil, da prevedem v angleščino in sem mu povedala, da je najina bebi obrnjena na ritko in da pod rebri nima več veliko prostora za glavico in se počuti zelo utesnjeno. Tega se sploh ne spomnimuser posted image ...

No po malo več kot mesecu dni (nazadnje 29.9.) pa imam danes spet smolo s hemeroidi. Pa spodaj, v predelu jajčnikov me nekaj prav pošteno špika oziroma bolj čutim kot nekakšno napetost... Kar naprej je nekaj... Pestra je ta nosečnost, nikoli nam ni dolgčas... Sicer pa sem na 33T+1D, tako da se verjetno spodaj že kaj širi in pripravlja na veliki dogodek...

Želim vam lep dan!

P.S. Se samo meni to dogaja na ekranu ali imate ve tudi te trakove od Lilypie.com zdaj cel čas vidne in razpotegnjene čez  pol ekrana?

(A. Einstein)

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.10.2006 12:28:16   
vampirka
R1ta - midve bi pa lahko kakšen fin scenarij napisale skupaj user posted image  (moj tudi vsak dan posluša kake norije se mi sanjajo). Pa ne se sekirat - mene tudi skoz nekaj spodaj razteguje in špika, za povrh je pa najin "bable" še kar na ritko obrnjena in dobim vse konkretne brce doli v podvozje user posted image !
Izgled foruma pa je takšen samo trenutno - se moderatorji opravičujejo, ampak neke novitete uvajajo, pa je prehodno stanje tako kot je.......nič nisi ti kriva user posted image !
In zabavno noč čarovnic vam želim (moj praznik user posted image ...vampirji, etc.) user posted image !

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu r1ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
1.11.2006 15:20:18   
Barbk
Ojla bejbike,

da nas malce katapultiram na vrh bom pristavla ene par stavkov...user posted image Ja kako ste kaj....Očitno ste vse nekam odjadrale za tele krompirjeve počitnice al pa se kje pod dekco stiskate s svojimi user posted image .Danes je res tak zaspan dan-pri nas že dežuje in res ni kaj drugega kot v toplo postelco skočit.Upam, da se bo naša Ženkica kmalu oglasila nam firbčnim babuškam in nam postregla s porodno zgodbico, ki jo pomoje vse že kar nestrpno pričakujemo, a ne, al sem sam jaz tak velik firbc babji?No ženskice zdaj se grem pa še jaz mal stiskat...

Čavči,

Barbk

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?