crci06
|
hojla! Evo, jaz bi se pa lahko kar pod post od Barkb podpisala... s to razliko, da bo avto ta teden star (3+) "1 leto", včeraj nisem bila na izletu na bledu, ampak sva se šla vozit en krog in prižgat svečke (rada se izognem gneči...), pa da nisem nakupovala v soboto, ampak bom jutri. Seznam pa imam enak, samo dodala si bom že kar ene une ta "konske" vložke.... Da bom vsaj za silo imela v enmu predalu - eno ščetko, kaladont, tuš gel, vložke... Se zna nardit, da me ne bo noben čakal, da bom 3 dni pakirala :) Pa končno moram za jogije malo pregledat situacijo, čeprav pride na vrsto decembra. hotela pa sem vas vprašat - če ste porajtale - kako je označena kozmetika od Bubchen? "Ena" je rekla, da upa, da bo muller imel izbiro tudi teh, za bebice, ne samo tistih, ki že vsebujejo parfum... Pa da se "malčk" pripravim: koliko pa kaj stanejo te kremice? Jutri grem v KR na bazen, pol pa v šoping po začetek kozmetike, pa da vem, če se moram slučajno odpovedat bazenu :) Nič kaj se ne spomnim, da bi bila katera iz KRANJA tukaj... sicer bi se lahko jutri dobile na kavi? jaz bom predvidoma plavala od 13h-15h (ko imajo ta poceni urice :) ", potem pa, če se katera javi... PA BREZ GRMADE, KER SE BOM JAZ ITAK RAZPOČILA! Včeraj sem se že komaj premikala po kavču, danes pa me čaka še tehtanje... Grem pit donat Saj bo bolje, pa vsaj v bazenu se bom spet počutila lahko Aha, glede nastavkov... (BTW: pojma nimam)... a si boste ve kupovale pumpice za mleko? Za to zadevo pa za sterilizator sem ornk v dvomih... no, sej imam še čas. Pohvalim se lahko le še, da je končno prišel mizar izmerit mere za vrhnji del previjalne, pa upam, da jo v soboto že pripelje. Samo katero soboto??? Skratka, nimam še vsega... LP! p.S. Še vedno pogrešam Ženkico??? A katera kaj ve, kam se nam je skrila? Mogoče tista kolegica, k nam je SMS sporočila... ??
|