Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

V glavmem nam že vse dobro laufa, dojenje, previjanje, umivanje, da ne govorimo o crtanju. Samo še s podiranjem kupčkov imava probleme...
Po običajnem sprejemu (formalnosti, britje, klistir) so me dali na CTG, nič popadkov. Je pa CTG pokazal, da malemu vsake toliko pade srčni utrip s 150 na 90 ali še manj. Dali so mi umetne popadke, da bi se začela vsaj malo mehčati in odpirati, ampak sem bila po štirih urah odprta 1 cm
. Ko je malemu pulz tretjič padel na okoli 60, je v trenutku padla odločitev, da mora ven. Ob 2:52 rojen s CR, 2940 g, 48cm.
Samo okrevanje po CR ni prav zabavno, en kup injkecij in zdravil, ampak važno je, da je z Jakobom vse v redu. Dojenje je potem steklo šele četrti dan s pomočjo tablet, ampak sedaj pa super laufa.
spet je začel brcati tak da sma pol z mojim šla nogomet ročni igrat sam umiru se še pa ni 3 dni je bil miren zdaj pa spet brca pa kolca se mu full tak da pričakujem da bom do božiča rodila hahahhahah
Moja dva frocla spita in se lahko malo javim.
. V ljubljanski porodnišnici imaš lahko moderc in dudo... meni so jo celo oni dali... valjda je nisem na porod prinesla
Lepo pančkajte, punce!
pelala v službo, pa so se spet pojavile
,...tudi jaz sem še skoz tukaj,...
. Ma saj bo,...še čist malo.