Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni

tukaj. Za mano je zelo naporen teden, saj sem bila od jutra, do večera v službi 
 , mojega lumpija sem videla samo zjutraj, ko je še spal v posteljici in zvečer, ko je v pižamici pritekel k meni z utrujenimi in zaspanimi učki 
  . Sedaj je pa koooooooooončnoooooo vikend in bomo skooooooooz skupaj 

še ni. Pa bom počakala do jutri, saj včasih za kakšen dan zamudi. Nimam pa nikakršnih znakov...ampak res nikakršnih. Vsekakor pa prej, kot v ponedeljek ne bom delala testa. Do takrat bom zihr z vami 
 . 

z veseljem bi otvorila sezono julijk, ampak glede na to, da sem nejca rodila  7 dni čez rok in še to po 2 dneh umetnih popadkov 
  bolj dvomim v to čast 
   oz. PBJ 

....Moj PDP bo verjetno 19.7.2007....Prvi pregled bom imela enkrat okrog 27.11. ..... 
   Upam, da me ne napada kakšna gripa 

Ti imaš itak poseben primer in zraven še en kup drugih zdravil, ki ti splav preprečujejo. Koliko zarodkov so ti pa vsadilii? In koliko časa je trajalo, da sta prišla do umetne oploditve? No, še toliko bolj me zanima, ker se moja prijateljica že 8 let trudi zanosit in ta mesec ima končno posvet za umetno oploditev. 
  doma. Pa čisto sem brez volje, brez psihične in fizične energije.