Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

.
?!
s krči in bolečinami v predelu sramnih kosti! me je kolegica kakšen mesec nazaj spraševala kako sem kaj-pa sem ji odgovorila takole-do 30 tedna je vedno lepo, potem pa se začnejo težave in res je tako-v prvo in drugo ista pesem...pa kr vem, kaj me še čaka, upam,da bom čimprej rodila(no ampak ne prehitro), ker mi je že sedaj trebuh čist odveč!
zato nič ne skrbi-če bi bilo kaj narobe bi G vrjetno kaj rekla! Itak se najbolj redijo v zadnjem mesecu in vse nadoknadijo
!
A katera že pije železo-sirup, in magnezij? Jaz ga že nekaj časa!!! drugih vitaminov pa ne.
, upam,da se bo sedaj ustavilo! Imela sem UZ , spol se je tako lepo videl, tako da ne dvomim več-Alja bo
! težka naj bi bila po izračunih 2200g in če bom zdržala do roka, potem me vrjetno spet čaka CR(ker naj bi bila kar velik štrukelj)! No ja, samo da bo vse ok!