marsovka
|
uf, uf, uf, al smo ženske mazohisti?! najprej je prve tri mesece tako hudo, pri šestih bi pa kar spet še enega....jaz tudi pravim ene tri leta razlike, kar tako, ne vem zakaj, mogoče, ker je pravljično število, neee, šalo na stran, recimo, da zato, da si telo malo odpočije (kao kolobarjenje, haha), samo je pa res, da smo v letih (jaz npr. 31), ko čez tri leta pa že ne bomo več rosne mladenke, ma, bo kar bo /napovedati se ne da, che sera, seraaaaaaaa/ povejte, a uglavnem že vse kopate tamale v "hladnejši" vodi, torej pod 37 (ideal for babies)?? Moj cuker je en tak zmrznjenček, v stanovanju imamo 22 stepeni, pa takoj, ko mu slečem hlačke za menjat peničko, dobi kurjo polt... Midva sva bila danes prava atrakcija, ko sva popoldne šla na sprehod z vozičkom (Jane) in pelerinco (za čez voziček). Ma, jaz ne morem biti notri cel dan!!!se mi stevčka! fajn je bilo. Tamau je sicer na začetku malo čukasto gledal, češ, kaj sem zagrešil, da sem v karanteni kar naenkrat, a se je navadil in vse je bilo kot ponavadi. Zadeva se torej obnese, samo ne sme ravno liti kot iz škafa, tako za novembrski mili dežek je pa super! Aja, pa še nekaj o hrani. Pri nas težijo, da mlečni izdelki šele po devetem mesecu, pa ne vem točno, zakaj?! Jaz bi dala navadno skutko, samo si kar ne upam....Kaj se pa lahko zgodi? NO, tolk dans, ne pogledam en dan, pa ste že pri eni Ž temi.. (Hvala vsem za info glede nakupa fredovega obroča) Nighty night
|