s u g a r
|
Dobro jutro punce, joj hvala za nasvete, jutri greva v IKEo in vse si bom pogledla dokupila bova za kopalnico in dve klubski mizici - za kolegici, ostalo pa gledala in računala. Kuhinje sem si narisala kar tri variante, ful ugodno ce štejem še osnovne električne naprave (teh ne bova vzela samo da vidiva notri kako zgleda), me pa malo skrbi ker če dam kuhinjo v črko U lahko uporabim le pomivalca ki je velik 50 cm (imam nareč le meter prostora če izkoristim kotne omare) a se tega sploh kje dobi jaz vem le za 45 in 60 cm. No javim jutri popoldan kako in kaj. Defenitivno pa sva rekla da tu pri nas ne bova kupila kuhnije (too much predrago). Eca hvala res . Vidim pa da imaš isto prostorsko "krizo" če lahko tako rečem, kot jo imava midva - tudi jaz malo nameravam ne vem a naj jo kupim zdaj pa se malo stiskamo ali naj sedaj kupim 120x90 ali celo tisto ki je prenosljiva. Ne vem moram jih videti in morava z predebatirati. Ker načeloma bi potem rada imela za "pikota" sestav otroške sobe kjer je postelja dvignjena spodaj pa so omare in predali (se mi zdi da zavzame zelo malo prostora in tudi lepo izgleda). Joj kar danes bi šla gor v IKEo, ker sem tako firbčna kaj bom najdla. me že heca če gremo gor kar s kombijem, ker ne ve ravno če bo v osebnega vse spravil (hahaha). Trebušček je ok, napihuje se malo bolj se mi zdi da si "piko" dela prostor kot kaj drugega. V sredo imam pregled in potem gremo dalje. Samo vprašanje kaj točno je ta morfo.... neki - je to ta pregled kjer pregledujejo, če je dete pravilno razvito - rokice, nogice, organi,... Ne vem zdaj sem se malo polenila glede informacij oz. kako in kaj zdaj ko smo v štiri (drugi triadi), danes se spravim popoldan k temu da ne bom kot en lolek. Res sedaj se ukvarjava cele dneve s spalnico, kuhinjo kako bi kam bi dali potem otroško sobo, tisoč na tisoč info na dan in potem samo padem. Z mojim res intenzivno sodelujeva, ker nama je na dan če imava srečo naklonjenih 5 ur da sva skupaj. Je žal tako da je on bolj dopoldne doma, potem pa je bolj kot ne dela, kakor je. No punce se javim mogoče še kaj popoldan, drugače pa defenitivno jutri in poročam kaj in kako s kuhinjo. Ala neham težit in se tipkamo lepe pozdravčke in nasmešek na obraz ker je PETEK in še zunaj je tako lepo - sonček bo sigurno pokazal svoj čar. papa