Kofi
|
Cuma, meni zdaj res ni bilo čist nič jasno, ko si napisala, da si bla na ta dan lani že v bolnici in čakala da dobiš Emo!!! Pa saj jutri smo že 1.12.!!!!! In ima Ema 1. rojstni dan! od mene in Neli! Ob tem še hvala za vse čestitke, ko je imela Neli v nedeljo komaj 11 mesecev . Pa saj ni bla edina :) No zdaj se zabava začne...a ne punce...bomo zdržale ves ta napor? Vsi decembčki bodo imeli rojstni dan (pri nekaterih puncah še starejši otroci decembra praznujejo), pol miklavž, pol božiček in še deda mraz :) Pr nam pa še ene 7 prijatlov :) praznuje...mene bo kap... Naša Neli tudi dela take po hiši, da se kr bojim, da pride ker na obisk. Kot da bi bomba padla. Pa ste opazle to, da ko enkrat razmečejo, pol jih tisto sploh ne zanima več...če pa vmes pospravimo, pol pa gasa spet razmetat!!!! hudički mali... Ja Neli še nadaljuje s svojo pridnostjo in skor nič ne joka, tko da zdaj mi bo pa res hudo it delat. Do zdaj sem bla po mojem edina, ki je komaj čakala da gre spet v socializacijo, zdaj pa me je minlo...tko hitro mi mine dan, ko se z Nelko pogovarjam pa letim za njo in eno in drugo. Na koncu še pozabima da moreva tudi jest kaj...pol me mala spomni ko začne amamama... No, včeraj sem jo naučila kako dela osel. In sem se poleg tko režala, da me je zvečer grlo bolelo....mala se na ves glas zadere iiiiiiiiii in ful potihem aaa. Moji starši so bli čez vikend na obisku in so bli celi navdušeni nad njo, ker so jo vidli po 2 mesecih. Sploh oči je bil navdušen, ker ko se je rodila in sem mu jo dala v roke je začela kaj kmalu jokat pa je izjavil :"Na, primi to reč!" Na to bomo meli še lepe spomine. Zdaj je pa ni spustil iz rok! Zgleda da ste tam v LJ vsi bolani, zato en velik od naju, da se čimprej vsi pozdravite in boste imeli super lepe praznike! Bino: ne vem če si v prejšnjih postih napisala al je/al ni Bina alergična tudi na kužija...glede na to da je vsak dan z njim. Jana , mml in druge mamice s Celjskega srečanja...pošljite mi na zs vaše maile, da vam pošljem original slike....tiste ki ste mi že poslale, dobite v kratkem...zdaj ni blo cajta. Če sem še kaj pozabla dodat,...bom čez kak teden...ker do takrat pa vas samo berem...dejte mal manj pisat, ker samo za rač. sedim in berem... :) RR pozdravček iz MB! P.s.: za poroko smo rezervirali plac. Še pol leta mam cajt da vse ostalo zrihtam in dobim moža kot se šika
|