Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Sem pripravila likalno desko likalnik in perilo pa me še vedno čaka
, se bojim, da bi morala Bina mene nosit naokoli 
, pa se je Manca ob 7.40 odločila, da ima zadosti in kljub pregovarjanju ni več zaspala nazaj. Je pa smešna, kolovrati po postelji in se pogovarja in razburja, ko pa ji rečem, da je treba še spati, se takoj vrže na trebuh in je 5 sekund čisto tiho
, dobra si, da sploh funkcioniraš pri takšnih nočeh. Jaz ima vseskozi en tak občutek, da je pri Bini še alergija na nekaj, kar še niste pogruntali. Ti moram priznati, da mi gre ta občutek prav na živce, ker me takšni občutki večinoma ne izdajo in me jezi, ker ti ne znam pomagat. Upam, da boste kmalu pogruntali kako in kaj in bo tudi Bina mirno prespala noč. Želim vama, da tudi danes po kosilu obe dobro odspita. Če ne gre ponoči je treba pač izkoristi dnevno spanje.
zbudila 3-krat, ker je ful kašljala. Potem je spila malo čajčka in čisto malo inhalirala kapljice 31. S prehladom je že bolje, saj teče ji ne več, samo nos ima še malo zabit. Pumpice se boji kot
. Mene je pa tudi zadlea
in sploh ni tako kot včasih. Obe bolj počivava. Včeraj v varstvu je bilo ok, samo na momente je bila malo
je zaspal. Sedaj kar nekaj Ela podaljšuje tole spanje. Bomo spet uvedli budilko za ob 6h. Do sedaj je bila ona budilka.
Dobro jutro še z našega konca!
. Revica
.
.
za samostojne korake!Praviš, da si že začela po malem delati...s čim pa se ukvarjaš?Jaz si te predstavljam v marketingu...
ima alergijo na govedino
. Danes je na njivi skopala eno veliko luknjo, potegnila ven mišje gnezdo in ga pomalicala
. Sicer pa ima 9380g in 74cm
. Nenavadno je bilo potem zvečer it spat in vedet, da bom zjutraj dobila Emo
hudički mali...