Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.

)
Aleksej
Kaja
)
, 4
še lulat pritisnilo in sva še tekla hitro lulat
) ; zdaj pa lahko začnem poročilo iz CTGja -> v glavnem NIČ
; mali je bil danes za spremembo ful pridkan in sva bila priklopljena nekaj več kot 20minutk; popadkov ni - skorajda ravna črta
) in je njena mala pikica imela res malo gramov...ampak je zato tem večja sreča
, najraje bi jih kar poklicala in rekla, da me ne bo (imam kar slabo vest
, ker je blo spodaj še vse zacementitano. Zares ti želim, da jo čimprej pobrišeš rodit - bo veliko lepše, kot pa se hodit tja kazat na 2 dni!
, pa ni konsenza pri
. Jaz res ne vem, kdaj se bo spomnilo, da ma dost gužvanja.
dobil danes zvečer kaj takšnega pod nos, kajti ravnokar me je sladko klical, da ga ne bo na večerjo, ker imajo ob 19.30h nogomet v hali in bo doma okoli pol desetih...jaz sem pa ravnokar vzela tko mal stroške v novembru skupaj in sem ugotovila naslednje: nogomet hala mesečno 5000sit (1x tedensko), košarka hala 2x tedensko - 10tisoč sit; članarina hokej klub - 15tisoč sit, nove kopačke - 20tisoč sit, novo ščitniki za kolena in komolce HOKEJ - 30tisoč sit -> v mesecu novembru sva za njegov šport porabila natanko: 80TISOČ SIT!!!!!, kar je manj kot pa najina mesečna prehrana, ki znaša okoli 53tisoč sit??? (pa ne šparama pri hrani, ampak noben od naju ne pretiran ljubitelj mesa in enostavno vidim pri moji mami, da največ ji znese pri mesečne računu za hrano MESO)
.
ful pomaga
? Božajte svoje bušije,mogoče ga bo pa ravno katera od vas naslednja zapustila.
, pa kar neki po netu pippkam.