Anonimen
|
evo punce sme že nazaj. Uf je bilo prijetno, mal glasba, ležanje in mišlenje na pozitivno, prav pasalo je, sem bila daleč stran od vsega, edino z jajčniki sem s menila . Desni je buden in dela sto na uro, da čutim, skoz me neki špika, levi pa še spi in ga bo treba mal prerukat. Zdaj ko sem mojmu spekla rolado, bo imel velik energije in bo lahk ornk podplate drgnu, da zbudi levi jajčnik (spet bo treba mal refleksno masažo prakticirat in upati, da bo tudi tokrat uspešna). Kapica tvoja pika je že 1 cm velika . mekeke, hvala, hvala, hvala, no tudi jaz upam, da bom vam lahko poročala kaj veselega, da se boš potem lahko zjokala, nabrala pozitivne energije in z veseljem in dobro voljo šla po svoje pikice. In tako kot praviš, če bomo verjeli v dobro, se nam bo dobro zgodilo, naj še to velja zate, zato že zdaj začni razmišljat o dobrem. Vedno je potrebno mnogo prej delat že na dobrem, kajti naše telo včasih rabi dneve ali celo tedne in mesece, da se spremeni, da začne delat v pozitivno. Zato mekeke nič obotavljanja, še danes v akcijo. Je pa res hudo, da te še išias daje, si sploh ne znam predstavljat. Želim ti, da te čim prej mine. Sonček je dober za išias, če se ne motim , zato ti pošiljam zvrhano mero sončkov in sončnih žarkov, da te mal pogrejejo in oblažijo bolečine.
|