|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj namesto mleka ?
11.12.2006 13:31:56   
2mama
Moj 6-mesecnik se je dobesedno cez noc odstavil. Do zdaj sva jedla takole_ zjutraj dojenje, potem sadna malica, opoldne dojenje, popoldne zelenjavna malica, kaksno uro pred mlecno kasico (ki je bila tik pred spanjem) se malo dojenje. Danes krici, ce ga skusam pristavit (mleka imam too much). Ker je sadje lepo pojedel, sem mu zdaj opoldne namesto dojenja dala polovicno porcijo mlecne kasice, da je dobil vsaj nekaj. Ker pa se bo, ce mu bom vedno dajala te mlecne kasice, teh najbrz hitro prenajedel, me zanima, kaj naj mu dajem vmes namesto svojega mleka? naj vas opozorim, da pri njem flasa ne pride v postev. Je ne mara niti videt (njegov bratec dvojcek namrec je po flasi ze od 4. meseca), se cajek in sokec mu moram dajat po zlicki (zlica je zakon). In zakaj mi je toliko do tega, da je? Ker ima bistveno manjso tezo od brateca in tudi manjso od priporocljive za njegovo starost (nas je ze pediatrinja opominjala)... prosim za kake nasvete.

< Sporočilo je popravil wahoo -- 11.12.2006 18:18:10 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet
11.12.2006 18:04:07   
Vesnika
Meni se je zgodilo popolnoma isto, le da nekje pri sedmih mesecih... Potem sem mu namesto dojenja dajala mlečne kašice, ki sem jih pripravila s svojim mlekom (mleko sem si stiskala s črpalko).
Tudi moj je namreč stekleničko vztrajno odklanjal.
Moram ti pa še povedat, da se moj otrok v tem času ni prenajedel mlečne kašice, pa čeprav sem mu jo dajala 2 - 3 krat dnevno (kakor kdaj).

Nekaj časa je bilo zelo hudo, in sicer bolj zame kot zanj. Njemu je itak bila žlica neka sijajna pogruntavščina, zato je ziza odpadla... Meni pa je bilo ob tem zelo hudo, ker je kar naenkrat začel odklanjat dojenje.

Čez slab mesec pa je zopet kar sam od sebe začel iskat zizo, in danes, ko je star dobih 8 mesecev, ne more več brez zize (zjutraj, ponoči in pred spanjem zvečer).
To je moja izkušnja...

< Sporočilo je popravil Vesnika -- 11.12.2006 18:11:08 >


_____________________________

Andražek je pa smeheca pojedel... :)

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prosim za nasvet
12.12.2006 8:47:04   
2mama
Vesnika,

hvala. Bom tudi jaz skusala delat tako. Sem nakupila razlicne okuse mlecnih kasic, da mu ne bo isti presedel. Vse dobro!

(odgovor članu Vesnika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: prosim za nasvet
12.12.2006 10:04:26   
katerina
glede odstavljanja čez noč ti sicer nimam kaj pametovati, ker enostavno nimam izkušenj, lahko povem le naše izkušnje glede mlečnih kašic. naš mulc je to vsak večer in tudi jaz sem se bala, da bi imel vedno isti okus, zato imam ponavadi odprte (vsaj) 3 različne škatle (različni okusi in različne firme, nima veze, naš je vse), ravno zato, da bi bili okusi vsaj malo različni.

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: prosim za nasvet
12.12.2006 21:37:22   
Anonimen
js bi vztrajala s flašo. če ne bi in ne bi šlo bi ga naučila pit iz kozarca. moja 6 mesečnica je že znala če je imela interes. če noče tvojga mleka probej še z adaptiranim. drugače pa melko nadomeščajo vsi mlečni izdelki. ne ga nabasat samo s kašicami, daj mu skuto, jogurt, sir,...

(odgovor članu katerina)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?