Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Sem včeraj spet našpekla nekaj slaščic in valda da sem jih mogla probat.....da vem, če so sploh za v javnost
Ne morem se jim upreti.
meni se takoj pozna na kilah. Mater, moj dec se pa dobesedno baše in je še vedno suh
zato si vsake toliko malo slike za nazaj pogledam, da imam potem voljo se malo držat pri hrani in tako grem lažje zvečer za tek.
Se začnem smejat in ga obenem čukasto gledam, ker nisem vedela o čem govori. Se mi je pa kar zdelo, da so spet ljudje nekaj naflancali in krožijo kake govorice o nama. In mi pove, da je zvedel, da je bil zadnjič z "ta novo" na eni fešti.....in da je ta "ta nova" očitno že "javno " nova njegova partnerica, ker je z njima bila tudi najina hči. In zakaj se je šlo v resnici? Smo bili zadnjič eno nedeljo na eno fešti, ko je moj stric praznoval okroglo obletnico. In nas (moža, mene in najino hči) je očitno neki "mimoidoči" poznal. In je takoj znesel ven, da je bil moj z drugo. Ker očitno mene mi spoznal. Je mislil, da ima drugo