Anonimen
|
Ojla februarčice! Ta vikend smo bile malo lene. No, vsaj jaz. Včeraj sem bila z dragim in eno kolegico ceeel dan v MB. Moram ga pohvalit, ker naju je peljal vsepovsod, da sma zbirale in gledale vse stvari za naše Kupila sem podlogo za previjalno (oz. tisto podlogo, na kateri previjaš otroka - je pa cela mehka in nepremočljiva) tako da bom šla še k mizarju ali h komu, da mi bo naredil eno desko 70*80cm, da lahko tisto podlogo navlečem čez in jo uporabljam kar tako, na pralnem stroju ali pa na kinderpetu. Je pa prevleka v kompletku z posteljnino, ki sem jo kupila zadnjič No, pol smo še videli mojega Traxxa, ampak samo v lime in rjavo-rdeči barvi. In guess what??? Moj je ratal čisto nor na to barvo - mu je ful všeč in komaj sem ga prepričala, da je to ta barva, ki jo je gledal preko neta na kikiweltu in se mu je zdela preveč punčkasta. No in zaključek??? Danes sva naročila preko kikiwelta vozek (rdeče-rjav seveda), lupinico in zimsko vrečo! Ful sem vesela! Upam samo da je naročilo uspelo, ker sem neki štrikala z nemščino in po pomoti 2-krat poslala...ampak upam, da ob vse ok, bomo videli! Metuljčica tudi jaz imam včasih take krče. Sem nekako mislila, da je to zaradi velikosti otročka, ampak zgleda da ne... Res so podobni menstrualnim krčem. Kar se pa tiče odtekanja plodovnice oz. vode - LuLu jaz imam tudi ta problem Pišuka....kaj se dogaja? Punce, še eno vprašanje - a ve še kr ? Do kdaj lahko? Vsepovsod ko berem, je različno. Moram pa povedat, da midva zadnjič nisva izvajala nobenih akrobacij, pa vse je bilo na easy in se je zdelo ok....pol mi je pa trebuh otrdeval ko nor ene 2 ure Sma se ful ustrašila... Mislim, da bom v torek pri svoji G kako urco presedela, da jo bom vprašala vse kar me zanima... No, lep pozdrav, pa se še beremo!
|