Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

So bli smesni. No plesna predstava je bla superca
Kalinca je ful migala pr ociju v narocju, naslednje leto bo pa ze na odru z drugimi in Bozickom(mogoce bo pa res Dedek mraz
ga pa zato občutim
sam ko se nasmeji, sa pa malo belo sveti spodaj
Danes je tudi malo marogasta, mogoče pa imamo tisto 5 ali6 bolezen. Ima pa tudi grlo rdeče, zato tudi skoraj nič ne je, hvalabogu pa da spije mleko. No ja vsaj to, pa še tekočina je!
v čem je fora???
včeraj napeljal lučke po dnevni (za Karin) potem pa je pol ure gledala in delala ooooooooo uuuuuuu
, da čimprej ozdravite.
! Da zaspi je zadnje čase itak cel projekt, dretje, uspavanje, ... ležanje zraven, vse kar sem rekla da nikol ne bomo delali in do sedaj nismo! No ko končno zaspi je dobro kake dve urci pol pa zbujanje, jokcanje,... do jutra. In ker se nama ne ljubi vstajat vsake pol urce po ene 3x zaporedoma, jo dava vmes, pa je lažje. Mi gre pa stvar zelo na jetra... sam ne vem kaj naj naredim, jokat pustit jo (še ) ne morem.
in jem piškotke, sem jih sama pekla - medenjake in neke razpočene (mmmm s kokosom,..).