Kalina
|
Jutro! Kako lepo je brat, k ste vse tako bozicno razpolozene, pri nas pac ni tega, ker mi imamo bozic 7 januarja. Danes nas ocka dela dnevno do 19h, tko da zdej pride dedi po naju, da nebomo cel dan same, itak komi cakajo da pride njihova princeska (ne jaz ). Lep dan je, vzunej je soncek, jaz in Kalinca poslusave Franka Sinatra, ker je mami cist zaljubljena v njegovo muzko, oh in sploh. Joj danes ponoci je bil vrisk in krik, tamala lepo spi, ob 1h pa grozen jok, solze so kr lile, nismo jo mogl potolazit, kokr da bi se necesa ustrasla, tko da smo jo dal k seb v pojstlo(prvic) in je zaspala in je tko celo noc ostal, ona se je razsirila, midva z ocijem sva pa polomljeno spala. Tko da smo spali do 8.30 uuu komi cakam da pridem k mojim, da vidim kolk daril je pod smrekco, ker mi vsako leto ful daril nastimamo uspodi, pol pa jih se kaksn teden gledamo in studiramo kaj bi vse lahko bilo, wiiii pol pa kaksen dan pred NL se zberem in odpremo, komaaaaj cakam, sm ful norc na darila itd. No tko, grem se mal pospravit preden moj oci pride, ve se mejte lepo, pa se naprej uzivajte v tem praznicenm vzdusju Bajck