Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
,... sem bila z Zalo po nakupih zadnjič, pa s prijateljico, pa sva se lepo v miru vsedle še na kavi in ni bila Zala nič v napoto 
, saj je rekla, da je to samo tokrat v petek. Drugače je ob četrtkih
a upam da bom kmalu spet med vami... internet se mi že prikljapla...
. Samo letam okrog... Danes sva z Zarjo šibali na Bled, sva imeli 101 opravek, potem še hitro kavico z eno kolegico, pa nazaj v Kranj. Zarjo sem nato peljala k moževi sestri, jaz pa v LJ na kosilo - en sodelavec je šel v pokoj, šef je imel pa rojstni dan. Saj, še jutri, potem so pa prazniki!
, sedaj pa počasi spoznavamo vse ostale gričke okoli Ljubljane. In naš 'Jaguar' se super vozi po snegu!
. Zjutraj in dopoldne potem skozi spi (tudi med previjanjem
čaj? Katerega in koliko na dan (dajete po flaški ali po žlički)? Meni so v porodnišnici rekli, da dokler dojim, ni potrebno, pediatrinja pa pravi, da bi bilo dobro dodajat še malo čaja, zdaj pa ne vem...
. V sredo morava pa nazaj v bolnico, ker sva samo na začasnem odpustu. Sem pa vedno bolj prepričana, da je res alergija. Ker je dobil pikice - po obrazu, celem lasišču, trupu in rokah. Izgledajo kot mozoljčki, ampak en pri drugem, kot bi imel ful mastno kožo. Zdaj jih umivam s kamilicami, pa jih je vedno več.
. Večerja je bila tudi kar "mirna". Malo smo se menjali pri pestovanju Zarje, potem je pa še ona lepo zadremala v ležalniku. Očitno jo je vse zelo utrudilo, ker je spala v šusu do pol 5 zjutrej, potem pa še drugo rundo do pol 9