|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NoVeMbErKe 2006
8.11.2006 8:55:42   
ema79
Tudi jaz sem ena tistih, ki so rodile prej, a želijo ostati z dekleti, ki so ji veliko pomagale v preteklih mesecih....

Zato,
novemberke pokukajte na plano!!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NoVeMbErKe 2006
8.11.2006 17:32:38   
Anonimen
Se ogalašam še ena, ki je po duši, srcu in PDP novemberka, pa se je pretihotapila med oktoberke...

Sedaj se že prav utečeno pedenamo doma, imamo tudi že prve probleme z izpuščaji, pa so me punce že potolažile, da je to povsem normalno... kaj bi jaz brez tega foruma! Popek je tudi že odpadel, jutri pa že drugič pride patronažna.

Kako pa kaj ostale?

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.11.2006 10:13:51   
ema79
hojla seenamojca!

Medve sva pa morale bit istočasno v porodnišnici, no, z enodnevnim zamikom!
Na katerem oddelku si pa bila? Jaz na C-ful zadovoljna!
Pri nas izpuščajev k sreči še ni, so se pa zato včeraj zvečer začeli krčki! Je blo kr pestro tri urce!
Ob 23 je zaspala na moji dojkici in se potem (bogi utrujeni revček) samo ob treh in sedmih prebudila za hitro malco, sedaj pa spet sanja!

V porodnišnici smo mel tud probleme z dojenjem, ni in ni znala zagrabit, smo pol nastavke kupil, pa še kr ne in tako posledično sem bila tudi brez mleka. Zadnji večer je pa bla že kr panika, saj če mala ne bi nič jedla, ne bi morale it naslednji dan dam pa smo se ful pomatrale in nama je uspelouser posted image user posted image
No, zdej mam pa tok mleka, da ga morem ven pumpat! A rab ktera?user posted image

Ko me je patronažna prvič vidla, mi je rekla, da zgledam kot Pamela in mojga nagnala kupit pumpico!user posted image

in tako smo se sedaj zredili že za 350 g.

Kje ste pa ostale mamice?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.11.2006 16:17:15   
Anonimen
Živjo ema79,

jaz sem bila na A, ker so morali narediti CR, in priznam, da cel teden nisem niti stopila ven iz sobe!

Izpuščaje so medtem že identificirali kot hormonske, ki se pač pojavijo, nič ne motijo in sami zginejo. Jaz jih umivam s hrastovim lubjem in zaenkrat zgleda, da kar pomagauser posted image Kmalu bo imel spet tako kožo, kot naj bi jo imeli dojenčki user posted image

Krče pa tudi mi že poznamo. Vsakič se po dojenju kakšne pol ure zvija, ne glede na to, kaj jem. Potem pa sladko zaspi za kaksne štiri ure. Sedaj bomo preizkusili še kapljice, potem pa bomo videli, ali kaj pomagajo.

Dojenje nam laufa 100 na uro. Mleka je dovolj, včasih celo teče ven. Je pa res, da so mi v porodnišnici dali tablete za mleko, ker je tretji dan zgubil precej teže. Sedaj smo pa tudi mi na +310 g, tako da ima ttale mali žabec že kar okrogla lička. Kar ne morem verjeti, kako hitro 'odrašča'!

Jutri gremo pa na prvi sprehod, če bo le vreme dopuščalo user posted image

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: NoVeMbErKe 2006
9.11.2006 21:42:16   
kaja11
Čer punce!! Pa sem vas našlauser posted image
Ema, tudi jaz sem bila na C oddelku in se strinjam..... zakon... vse sestre so fuul prijazne. Jaz nisem imela nobene pripombe.

Pri nama dojenje tudi laufa. Mali je isti brat.... nič ne spi, skos bi bil na joški, samo mami ga zna pravilno držat.... Dvakrat sem mu dodala umetno hrano, ker sem mislila, da nimam dovolj... po dveh urah dojenja je še vedno iskal... potem pa sem ugotovila, da se dete pač hoče crkljati.

Na sprehod bova šla ta vikend. Komaj čakam, da se malo považimuser posted image .



_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.11.2006 14:56:19   
viv_
Še ena oktobrka, ampak po duši ostajam novembrka user posted image user posted image user posted image

Sori Ema, nisem prej vidla user posted image , da si odprla debato.

Torej, mi smo zaenkrat OK. Krčkov ni! Tamala ista sestra - cele dneve prespi, ponoči pa 2x na brzino jeva in spiva do pol 10 zjutraj. user posted image  2x smo bili že zunaj. Prav fletno! Upam, da bo vikend lep, da bomo šli lahko na kakšen družinski sprehod, ker sedaj hodiva sami okrog.

Sem pa jaz tudi 2x dala adaptirano mleko, ker sem mislila, da ga ni dovolj. Je pa mala le tak polhek in takoj zaspi. Zdaj imam pa pumpico, tako da se doji pri meni, potem pa še dobi po flaški poobedek.

V albumi imam pa nekaj sličic user posted image

papa

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.11.2006 16:20:00   
Anonimen
Mi smo bili pa danes na prvem sprehoduuser posted image
Tak lep sonček je bil in Jakob je cel sprehod prespal user posted image Po nekem čudežu sva ga ravno prav oblekla, tako da mu ni bilo vroče in ga ni zeblo. Smo ostali zunaj kakšnih 15 minut!

Izpuščaji so pa z uporabo hrastovega lubja izginili. Krči so se pa po uporabi kapljic tudi popravili, tako da sedaj res uživamo življenje. Ponoči inamo celo eno rundo 5 ur dolgo, drugo 4 ure, tako da smo naspani in sploh vsi dobre volje. Ko bi le ostalo tako! user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.11.2006 16:24:07   
kaja11
No, pa smo se našleuser posted image

Ne boste verjele.... danes smo pa celo spaliuser posted image in sicer od 21-01 in potem še od 03 - 06. Sploh ne vem kam naj z vso energijo. Krčki tudi Gašperja (še) ne matrajo. Držim pesti, da jih bomo tudi tokrat falilil. Urban jih je imel samo parkrat.... še zdaj se spomnim groznega joka, celo telo v krčuuser posted image .

Nekaj me zanima...kdaj jih zvečer nazadnje previjete


_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.11.2006 20:47:25   
Anonimen
kaja11, midva ga zadnjič previjeva preden greva spat. Včasih je to okoli 10h, če je bil bolj naporen dan, včasih ta tudi šele ob polnoči ali ob 1h, če si ogledava kakšen film zvečer in greva bolj pozno spat. Ampak takrat samo, če je pokakan. Verjetno bi ga morala na več reda navadit, ampak do sedaj nam še ni uspelo. Mogoče se morava na red najprej navadit midva user posted image

(odgovor članu kaja11)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: NoVeMbErKe 2006
10.11.2006 21:40:05   
ema79
hojla!
Končno sem si izborila računalnik, imamo vikend z otroki in se kr kregamo zanjga!
Pri nas so se krčki mal potuhnal in upam, da za zmeraj!
Drgač mi spimo kr skoz ponoč, po tri urce, pol mal pomalcamo in tko naprej...do 10 ali 11 dopoldan.
Zvečer jo previjem okoli 23, ko gremo spat in pol še enkrat ponoč.
Danes nam ni uspelo it ven, ker je ful pihal, pa še en kmet je sosedovo njivo pognojil in je smrdel kot user posted image !
Upam, da bo jutr več sreče!
Punce, a ve ste že oddale za otroški dodatek?

No, moj čas je potekel, želim vam čim daljšo in mirno noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.11.2006 10:50:37   
viv_
Ojla!

Ja, midve tudi včeraj nisva šli ven, ker je preveč pihalo. Danes pa spet zgleda da ne bomo šli, ker je mrzlo user posted image . Pa tako sem se veselila, da bomo šli vsi 4. Za doklade moram jaz tako ali tako oddat enkrat do konca meseca novembra, še za Mirno. Rojstni list sem dobila, zdaj čakam še davčno za Zarjo, da mi ne bo treba 2x oddajat. Upam, da bo prišla enkrat ta teden.

Kar se tiče previjanja - Zarjo umijem zvečer mal pred devet in takrat jo tudi previjem, pa v pižamico. Potem pa ob 9 najprej Mirno spokamo spat, potem pa še Zarjo. Tam okrog pol 10 je Zarja v svojem košku in če je vse normalno okrog 10 spi. Se pa 100% pokaka enkrat na noč. Kaka pa non stop! Patronažka je rekla, da pri tako majhnih je normalno od 1x na 6 dni do 6x na dan. No, tuki si pa Mirna in Zarja nista podobni. Zarja je 6x na dan, Mirna je bila pa 1x na 6 dni.

Mamo pa mal težav z dojenjem user posted image . Tamala takoj zaspi, tako da jo dojim, potem pa ji dam flašo mleka, ki sem ga en obrok prej načrpala. Sploh ponoči je zoprno, ko se moram sredo noči še s pumpanjem ukvarjat. Pa zadnji obrok pred spanjem ji dam Aptamil, ker do zvečer že čist presahnem. user posted image  Ma, bomo že preživeli!!!

Zdej grem pa počas prinčipeso zbudit, da se previjeva in nafutrava!


(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.11.2006 13:59:35   
kaja11
Punce, en nasvet rabim. Kot sem že povedala imamo ful probleme s spanjem. Ponoči ga sploh ne morem odložiti, skos bi bil v naročju. Se mi zdi, da že čist trdo spi in ga odložim.... lump se obvezno v roku 5 min zbudi. Podnevi je pa čisto druga zgodba. V bistvu spi in se doji. Očitno je zamenjal dan in noč, jaz pa ne vem kaj naj naredimuser posted image .  Zbujam ga na 2.5 uri (če še spi), ga previjem in podojim Med podiranjem kupčka pa v večini primerov že spi. A imate kakšne ideje?? A vaši lumpi več spijo ponoči, al v bistvu ni razlike?

Viv.... meni je na začetku tudi zmanjkovalo mleka ponoči, potem sem pa kupila od Hippa čaj za dojenje in se je zadeva poštimala (ne vem če zaradi tega). Prve dva dni sem mu tudi dodatek dala ponoči, potem sem šla pa na forum Dojenje (MON) in ugotovila, da moram vztrajno dojiti in se mi bo količina mleka povečala. Pri nas je uspelouser posted image .  Aja, pa za sezam sem tudi brala.... 2 žlici sezama v 2dcl vode... vreš 20min, popiješ in poješ ko se shladi. Probat ni greh.


_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: NoVeMbErKe 2006
11.11.2006 14:52:08   
ema79
Kaja pri nas se je pa podnevi sedaj to začel, da bi se skoz po rokah nosila, jedla, ko pa misliš, da je že zaspala in jo daš v ležalnik, pa začne gledat lot čuk!
K sreči pa ponoči nimamo takih problemov in spi od 23 do 10,11 z prekinitvijam z dojenjem, tudi po 3-4 ure.

Jst si ponoči nikol mleka ne pumpam, se mi ne da, si ga pa čez da pol ene trikrat, da lahko komot grem mal zadremat popoldan in jo lahko kdo drug nahrani!

A davčno ti tud po pošti pošljejo?
Za doklade me še neki zanima.... a je vseeno kdo da prošnjo,jst ali moj? Upoštevajo se pa najbrž isto obe plači, ane?

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.11.2006 15:51:07   
Anonimen
Hejla novembrke user posted image  samo, da vas pozdravim,... Upam, da čimhitreje pridem sem čvekat user posted image .

(odgovor članu ema79)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: NoVeMbErKe 2006
12.11.2006 21:54:12   
viv_
Ojla punce!

Evo, se morm pohvalt, moji dve obe spita! user posted image

kaja11 - se nalivam s Hipp čajem, pa ene zeliščne kapsule jem, pa ne kaže kej. Čez dan še zguramo, zvečer zadnjo rundo mal zmanjka, ampak potem spet gre čez dan.

ema79 - ja, davčna pride po pošti. Za doklade je pa vseeno kdo oda, štejejo se prihodki obeh, samo važno je, na keri račun se nakazuje user posted image

Kako ste pa kaj s čiščo? Meni se je čist že ustavilo.

Zarja ima prvo posvetovalnico 13.12., jaz imam "poporodni servis" 15.12., Mirna ima rojstni dan 19.12. Živel veseli december! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.11.2006 7:25:48   
ema79
dobro jutro!
Včeraj nam je pa končno uspeli,da smo šli en krog po vasi, da se mal pokažemo! Kak je blo fajn!
Je pol tok spala, ku se je naužila tega svežega zraka! Bomo danes ponovili vajo, če bo le lepo!

Moja čišča še kar traja, ne vem pa kako dolgo bo mogla še bit, ker kr neki ne kaže, da se bo kmal stavla. Morm dans patronažno vprašat!

Naša Julija ima pa prvo posvetovalnico 5.12., jst mam pregled 21.12. pa še rojstn dan 31.12...................kaj naj rečem viv - res bo veseli december!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.11.2006 8:19:51   
kaja11
Saj ne vem kaj na rečem.... dobro jutro, dober dan, dober večeruser posted image ... pri nas je vse zmuteno.

Gašper je zaspal ob 5.30 in sedaj veselo drnjoha, jaz pa sem vstala ob 07.00, da sem pošlihtala Urbanauser posted image .... ja, takle mamouser posted image . Podnevi pa tudi ne morem nadoknadit... več kot eno uro mi ne rata potegnit. Kaj že pomaga pomaga pri podočnjakih????..... krema proti hemeroidomuser posted image Mimogrede, a ima katera probleme s to nadlogouser posted image Mene prvič nekaj matrajo in sploh ne vem kaj na naredim.
Čišča je pri meni čist na izi, dva dni je že nisem imela, sedaj pa spet mal.... fuuul manj kot prvič.

Tudi mi smo bili včeraj prvič zunajuser posted image .... dopoldne in popoldne po 20 min. Matr sem bila važna. Urban mi je veselo pomagal voziček rinit, potem je pa še žogo noter dal in razlagal kako žogo voziuser posted image .... kakšen bratec, žoga je pomembna.

Gašper ima tudi posvetovalnico 5.12... jaz se pa še nisem naročila.

A zbujate bebice??... na koliko časa???


_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: NoVeMbErKe 2006
13.11.2006 13:38:27   
Capyka
Pozdravljene,

tudi jaz se vam pridružujem - po duši novembrka, dejansko pa oktobrka user posted image .

V glavnem, naša Sara je bila rojena točno 3 tedne prehitro s CR - 2870 g in 48 cm v Postojni (btw - vse pohvale tam zaposlenim!user posted image ). Prve dni je zelo izgubljala na teži (še 10g in bi šla na infuzijouser posted image )- jaz je sploh nisem mogla zbudit, tako da sem bila že na robu živčnega zloma. Četrti dan se je pokazalo, da je za njeno zaspanost kriva zlatenčka, zato je bila 17 ur pod lučko. Nato se mi je že v bolnici še prehladila, tako da je imela čisto zabasan nosek, revica (s tem imamo še kar malo problemčkov).
Šesti dan sva odšli domov. Vsak dan se dogaja kaj novega, malo krčkov, malo tega, onega.... user posted image  

Sedaj pridno dobiva na teži (v dveh tednih in pol je pridobila že približno pol kg user posted image ), tako da tehta že 3230g.

Sedaj, ko je presegla mejo 3kg, se nama ni treba več striktno držati hranjenja točno na tri ure, tako da jo lahko pustim spati (je pridna punca, lačna postane na 3,5-4,5 ure).
Včeraj smo šli na sprehod - je Sara spala kot angelček - sveži zrak dela čudeže.
Toliko za sedaj - me naša mala miška kliče... se še pišemo...user posted image

lp od capy

PS: Čas hitro beži, jaz se pa trudim vsak dan posebej vtisniti v spomin...

_____________________________

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: NoVeMbErKe 2006
14.11.2006 21:02:25   
adelinna
Pozdravljene mamice novembrke!

Da se vam še jaz pridružim. Kot sem že rekla na forumu "čvekanje v pričakovanju", sve z Nejo otvorile mesec november. Je bilo na forumu pred kakšnim mesecem vprašanje, kaj pa če se otroček rodi 1. novembra. Pa sem takrat rekla, da ni panike. Da bomo pač namesto na pokopališču prižigali svečke na tortici in iz turobega praznika naredili vesel in zabaven dan. In glej ga zlomka - točno to bomo počeli. user posted image  user posted image

Drugače pa je naša princesa zelo pridno dete. Zajoka samo kadar je lačna. Spi 3-4 ure, pridno pije pri meni in se pridno redi. Danes se je prvič kopala in je potem prespala cel dan. user posted image  

Jaz počasi okrevam po CR. Ko sem prišla iz porodnišnice sem dobila še neko vročino, tako da sem šla nazaj na pregled, kjer sem dobila antibiotik. Zadnje dva dni pa se moje počutje precej izboljšuje. Vsaj toliko, da lahko pridem za računalnik in malo nadoknadim zamujeno. user posted image


(odgovor članu Capyka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.11.2006 10:39:59   
Aja1
O, a tukaj s skrivate novembrke! Končno sem se tudi jaz pridružila klubu mamic user posted image . Sem se kar načakala za našo malo Nejo....ampak se je splačalo user posted image

Punce, dejte mi povdat, koliko časa bolijo šiviuser posted image  Dobila sem 3 šive in mi bolijo kot user posted image .

_____________________________




(odgovor članu adelinna)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.11.2006 10:59:52   
viv_
Ojla,

dobrodošle "ta nove mamice". Mi se kopal še nismo, se popek še celi. Baje bomo to jutri izvajali. Pride patronažka ob 10.

Dons ponoč tamala od pol 5 do 5 ni hotla nazaj zaspat. Smrkla mala user posted image . Pol je končno zaspala, jaz pa ob 6:15 auf, pa ta veliko za v vrtec spokat. Pa nazaj spat. Ob 8:15 je bila že Zarja zbujena, ampak sva se potem še malo igrali...

Na trenutke se ji zazdi, da bi bila jaz lahko nadomestek za dudo, ampak se lih ne grem tega... Ji pustim, da parkrat povleče, pol pa dudo. Pa ugotovila sem, da ji ful paše glasba. Na košku ima enega medvedka ki poje in dokler igra, je tišina, potem pa začne jamrat. Zdajle pa posluša od Avsenikov "Sladko spančkaj", pa je tudi zadovoljna user posted image

Diiiiiiiiiiijoooooooooooo!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.11.2006 21:33:13   
kaja11
Čeeer! Frocla spita, jaz sem pa malo na RR prišla počekirat, preden grem spat. Se prav prisilim, da grem spat do 22.00... Gašper se naslednjič zbudi ob 24.00 in ga do 04.00 ne morem uspavat, tako da rabim ti dve uri spanja.

No, saj počasi se bomo nabrale, da bo tudi tukaj kakšna debata stekla. Dobrodošle vse ta nove.

Aja1... nobenkrat nisem bila šivana, tako da ti iz prve roke ne morem povedati. Mi je pa kolegica rekla, da je bilo po 14 dneh že čist OK.

Mi se bomo kopali šele po napolnjenem 3 tednu.. naša patronažna ima tako navado.. nisem ji še omenila, da imamo čebriček. Upam, da ne bo kaj komplicirala... meni je v čebričku ful lažje malčka kopati.
Na sprehodu sva že kar po 2 uri... a ve še vedno na uro gledate, al ste že normalno zunaj??



_____________________________

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.11.2006 21:40:43   
ema79
hojla!

Naša žabica je pa danes neki tečna, že ponoči mi ga je sračkala, sva ble pokonc od dveh do pol petih, pol smo pa le (najbrž od utrujenosti) zaspal do osmih! pa pol spet cel dopoldan pokonc, no pol pa od enih do šestih , zdj mamo pa spet zelo pestro!
Veš
viv,
se mi  zdi, da je naša tud mojo joškico zamenjala za dudo! Si bo treba kak dodatek umislt, kr se mi zdi, da ni več tok not, kukr je blo na začetku. Bomo jutr vidl, ko bo patronažna pršla s tehtnico. Pr nas bomo tud jutr kopal, če bo popek v redu(v torek še ni bil).

Danes smo šli tudi po kapljice za očke, ku ji iz levga gnojček že en teden ven teče, pa moj mlek, niti fiziološka nista pomagala.

Aja šivana sm tud jst bla, pa ti povem, da jih še danes čutim, pa je že 16 dni od poroda!

kaja
jst male nč ne zbujam, ku se zbudi, se zbudi! Mi na kraj pameti ne pade, če spi, da bi jo budila, čeprav mi je patronažna rekla, da jo MORAM zbujat na tri ure!


(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: NoVeMbErKe 2006
15.11.2006 22:29:53   
viv_
Ojla,

Aja1 - jaz tudi nikoli šivana, tako da ne vem user posted image

kaja11 - midve sva tudi kar na ornk špancirju. Edino plenico imam še vedno čez voz. Ne vem no, počasi bom tudi to ukinila. Pomoje.

Ema79 - evo, naša tudi neki cvilčka. Tečka mala! Pa ponoči od pol 4 do pol 5 ni hotla zaspat, potem pa tudi do 8:15. Pa iz desnega učka se ji neki cedi. Ponoči je bil čist zaliman. Potem sem ji ga pa s kamilicami umila pa je OK.

Mene pa nervira, ker so se že 3 različne patronažke zamenjale pri meni. Ne vem v čem je fora... Pa boh ne daj, da bi se kera predstavila. Prva se je, pa je bila 3x, potem je pa kar poniknila... Bomo videli, kera bo jutri.

Pa že 2 dni zapovrstjo sem sama doma. Je kar naporno obe punci zvečer spedenat - huda logistika. Sploh, ker je v Mirnini sobi previjalna. Še sreča, da Mirna zaspi tako, kot bi ugasnil luč. Potem pa Zarji hodim kakšnih 45 minut popravljat dudo, da še ona omaga. No, včeraj sem imela še asistenco, je bil moj oči, dones sem pa obe sama spedenala in je kar šlo.

Me pa bolijo hrbet in roke... Roke pomoje tudi od črpalke user posted image  Sem jo že sita, ampak saj 1. mesec pa hočem, da pride gor na mojem mleku!

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: NoVeMbErKe 2006
16.11.2006 9:26:00   
Anonimen
Dobro jutro!

Upam, da se kaj bolje spali kot mi! Jakoba so namreč spet krči zvijali in je bil precejšni del noči zbujen. In glasen kot sam user posted image

adelinna Ja, kaj ni zoprno to okrevanje po CR? Mene se vedno vse boli, včasih me kar zvije v trebuhu, da ne govorim o tem, da iz kavča še vedno težko sama vstanem... Tudi sprehodi so zame precej bolj naporni kot za tamauga in se jaz tista, ki hoce po pol ure domov! Baje traja ene 6 tednov, da bo vse tako kot prej user posted image

Sicer pa povejte - ali ste rojstne liste že dobile? Jaz ga še čakam, da ga potem lahko nesem v slžbo in začnem rihtat zavarovanje za otroka. Baje naj bi na prvi pregled že prišel z njegovo zdravstveno izkaznico, ampak imam občutek, da bomo mi še brez user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?