Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, velika je 26mm (PDP ostal isti), srček lepo utripa. Dobila sem še slikico, napotnice za kri in vodo, pa materinsko knjižico. Pregled je bil pa ekspresen, ampak sem vseeno vesela, saj pikici kaže prav lepo! Jupi!

sej ni kritično, ampak bi bilo pa res fino, če bi počasi nehalo. Predvsem mi je slabo zjutraj takoj, ko se zbudim, pa zvečer mi spet rata slabo.... No ja, že mora biti tako........
. Trenutno sem sama. Sinčka sem oddala k starim staršem, mož je v službi, jaz pa veselo pri pisanju diplome
Jaz najprej nisem niti dojela, sem mislila, da sanjam, potem sem se pa le zbudila, ko je mož ropotal in pospravljal vse skupaj. K sreči je tamala spala kot top in se ni pustila motit
)
in sicer okoli 9.7.. Nuhalno smo dali čez prejšni teden in je bilo prav zabavno . Sem bila potem še cel dan tako dobre volje da se kar nisem mogla nehat smejati
.
Sva obiskala moje, potem pa še vse od
in povsod sva pospravila hrane za eno malo državo
vsem!