Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

lep večer vsem
. Volje pa praktično nobene.
. 90 dnevna se mi zdi bol enostavna
. Montignaca moram pa enkrat malo preštudirat. A ni tam tudi fora v ločevanju hrane???
ampak imajo včasih starši prav...
Pri Montiju se pa samo izogibaš določenim hranilom (ki bi se jim itak morali vsi, saj so čisto nezdravi - bel kruh, sladkor, testenine, bel riž itd.), pa malo paziš na kombinacije - mesa ne ješ s prilogo, ampak samo z zelenjavo, solato itd.
Pravi Michelinček je že. Pač rad je, kaj naj - vsaj vem, da je moj
.
. Letos sem večino dobljenih sladkih daril podarila naprej (vem, da darila ne smeš dajat naprej), ker je bil to edini način, da jih ne pojem.
.
(čeprav se ob večerih tudi zelo krega na joške, ko so prazne), da misel na to takoj opustim, ker ji tega ne bi mogla storiti.
.
Seveda sem do takrat hodila naokrog v športnih hlačah in niti pomislila nisem, da bi se kilogrami lahko razporedili - in to vsi okoli trebuha. Zdaj na vago spoh ne stopim. Rešitev pa je enostavna - šla sem si kupit dvoje nove hlače.
. Ne moram si pomagat, kljub temu, da imamo cotk že za celo pomlad dovolj ne morem dočakat razprodaj, da bi šli v Avstrijo
,... sem samo jaz tako obsedena? Namesto na aerobiko bom jaz mogla it kar na odvajanje od nakupovanja
v kakšne toplice za par dni? Mi bi šli, ker letos odpade smučarija. Katere toplce priporočate? Vem, da je viv nekaj že rezervirala. Kje?