sonček balonček
|
Pozdravljene nenosečke in nosečke! Nosečke Čestitam vsem novim nosečkam! Cuma kdaj pa ti pričauješ, koliko si noseča? Jaz bi tudi, ker potem Lari ne bi bilo treba vstran od mene! Pa še eno tako luštno kopijo bi imeli doma. Bomo še malo počakali! Varstvo Lara je danes že tretji dan na testiranju nove varuške. Je zelo prijazna gospa, ima otroka stara 11 in 17 let. Toda z varovanjem otrok na domu še nima izkušenj. Ker je ostala brez službe, hodi popoldne na prekvalifikacijo za vzgojiteljico. Če se bomo odločili zanjo, bo Laro peljala vsak dan ven, čuvala jo bo do 16:20. Se zelo lepo razumeta, mogoče ker ima gospa ptičke in muco ter ogromno igrač. Ne joka, sploh zadnje dvakrat, ko jo je oddal ati. Ko sem jo jaz, me ni spustila. Ji je pa že včeraj padla zunaj, tako da ima prvo resnejšo poškodbo. Z glavo je podrsala po asfaltu in ima nad in pod levim očesom odrgnino in malo zatečeno. Mene le skrbi, če si gospa ne naložila preveč. Ob 13:00 prideta domov njena otroka, ob 15:00 mož, Lara odide ob 16:20, gospa ima pa ob 16:00 izreden študij. Se mi zdi, da ne bo imela časa za svoja otroka in za učenje! Pa jaz bi raje, da bi imela Lara vsaj še kakšnega vrstnika za družbo! Drugače je pa Lara od kar je pri njej popoldne precej boljše volje kot, ko je bila pri prejšnji varuški. Tiste dni, ko je bila tam, je v spanju kričala in odrivala vstran atija, pa tudi mene, vse dokler se ni zbudila in videla, da sem jaz in ne kdo drug. Danes ponoči je pa spala kot top. Sicer med nama, ampak v enem kosu od 21:40 do 6:30, pa še bi spala, ampak je bilo treba v varstvo! Držite pesti, da uštimamo to varstvo! če ne gre pa s 1. februarjem v vrtec. Mml, a tvoja Manca pa kar brez težav zdrži pri varuški? A je spala že tudi pri njej? Držim pesti, da se bo navadila brez težav! Jana 73, tebi tistih 7 kg + najbrž prav paše in se sploh ne vidijo. Tudi jaz sem se v zadnjih dveh mesecih zredila nazaj za kilo dve. To je, ker ne delam več toliko km na dan z Laro po naših hribovitih, strmih ulicah. Toda zadnji teden me tole varstvo tako sekira, da sem že počasi nazaj, tam kjer sem bila! Ne še sicer tam, kot pred porodom, toda tega si niti ne želim. Vsem, ki hujšate, vseeno želim željen uspeh! Toda ne pretiravajte! Zdaj grem pa nad magistrsko nalogo, dokler varuška ne pokliče naj pridem po Laro! Na tem področju pa resnično rabim malo vzpodbude!
|