|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: DeCeMbRkE 2005
8.1.2007 22:10:07   
kofetek2010
čeeeer!

arielca & cuma - vedve se kar user posted image ... vaju mora človk 2x pogledat, če vaju hoče 1x videt user posted image user posted image user posted image  
sicer pa počakajta, da prideta v moja leta, sploh ti arielca user posted image  aja in da dasta še kakšno user posted image  skoz, po možnosti po 30.letu user posted image user posted image user posted image

mi2 sva bili danes na uvajanju pri varuški (Eli se je dopadlo, meni pa tud), greva ju3 spet user posted image  
(bino - tisto gospo sem klicala, a je bila nedosegljiva, zato sem klicala dalje) - prvi vtis OK (urejeno in čisto stanovanje v hiši z vrtom, naša bo lahko spala v postelji njene hčerke (je tamala ne uporablja), jedla iz stolčka, rita bo previta na previjalni, imela bo svoj pribor, ki ga bomo prinesli zraven, hrano bo dobila tam oz. je všteta v ceno, igračk je tud veliko, imela bo družbo enoletne punčke - hčerko od gospe varuške,... varuška pa je prijetna, mlada gospa), upam, da ta vtis ostane še mesece in mesece user posted image  
vseeno sem se odločila, da začnem v ponedeljek hodit v službo, moram mojemu pomagat, da bova lahko šla čimprej v penzijo user posted image

arielca - dej nehi Brino s Cvetalom zalivat user posted image

Valeri - vidim zakaj si celo jesen skrivala Maja user posted image

bino - kaj praviš na petek? do takrat bo teta cuma pa ja uspela spihat meglo user posted image  

mml - še dobro, da te je PC počakal user posted image  ostala živa sredstva za delo upam, da te niso čakala celo porodniško user posted image user posted image user posted image   PS: vaš oča si pa privoščijo user posted image

sonček balonček - kako je bilo pri novi varuški? user posted image  

Yasminka - user posted image  za Emo, naj tako ostane user posted image   in kaj kaže test? user posted image

AC - kako kaj? vse OK? user posted image  

pajaca - monitor še dela? user posted image  

hvala še enkrat vsem za čestitke! user posted image  

grem prečekirat kaj dogaja na RR!

mirno noč in uživajte!

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
8.1.2007 23:45:34   
JanJan
Čeer!

Jana73: vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image , sicer z zamudo, vendar pa od srca tudi od Jana in mene.user posted image user posted image user posted image

No, Jan je končno dočakal sestričnouser posted image user posted image  in to prav na 1. januar - še ena kozoroginja.user posted image user posted image

Pri nas je trenutno zelo aktualno ponavljanje: aj, dej, dej...user posted image , kazanje na uro in lučuser posted image user posted image ter glasbeno ustvarjanje (beri: razmetavanje loncev in pokrovk po stanovanju)user posted image user posted image .

HIMH: vse najboljše za tvoj jutrišnji praznik, lepo praznujuser posted image user posted image user posted image .

Lahko noč in lepe sanje!!!user posted image user posted image user posted image

Kdor se smehlja, namesto da bi besnel, je vedno močnejši.

Jan 06.12.2005
Domen 09.06.2008

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
8.1.2007 23:54:56   
kofetek2010
oooooooo JanJan, izgubjena duša user posted image  

hvala in večkrat se javi! user posted image

(odgovor članu JanJan)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
9.1.2007 0:09:06   
kofetek2010
da ne bo treba spet iskat in iskat user posted image

01.12. – Zara (Nely10: 20.08.1983)

01.12. - Ema (Cuma: 28.08.1977

06.12. - Brina (arielca: 31.12.1980

06.12.- Jan (JanJan: 18.01.1971)

07.12. - Ela (jana73: 05.01.1973)

08.12. - Pajacek (Pajaca: 18.02.1974)

08.12. - Sara (ac: 28.01.1973)

10.12. - Živa (šnucika: 11.10.1969)

10.12. - Robert (Kerensa: 25.10.1978)

12.12. – Jan (Krucibuci: 18.10.1977)

13.12. - Manca (mml: 01.03.1970)

13.12. - Alen in Lara (žuni: 15.05.1978)

15.12. - Maja (BlankaT: 11.10.1974)

16.12. - Bina (bino: 21.09.1975)

18.12. - Ela (Nana Liza: 26.05.1976)

18.12. – Matevž (Izabela: 25.06.1975)

24.12. - Maruša (NR: 19.12.1977)

26.12. - Neli (pegica1: 03.02.1977)

27.12. - Maj (Valeri: 15.09.1973)

28.12. - Hana (HIMH: 09.01.1979)

30.12. - Ema (Yasminka: 08.06.1977)

31.12. - Lara (ovčka: 19.04.1980)

31.12. – Ajda (lonja: 12.07.1973)

31.12. – Lara (sonček balonček: 17.06.1975)

HIMH:

user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
9.1.2007 7:37:58   
cuma
Dobro jutro user posted image !

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ste dobro spale?

user posted image user posted image , a bi  brezkofeinsko?

Himh: tebi pa še user posted image ob user posted image !!! Vse naj naj!

Jana: user posted image Na zdej, jst pa sm mislila, da me morš 2x pogledat ker sem tk fejst user posted image user posted image user posted image ?!

Neposredna povezava do sporočila: 3205
9.1.2007 9:06:16   
Pajaca
Evo monitor še nekako dela, danes ga začnem mal trest da crkne,ampak nov je že zbran, upam da tudi naročen.... ker tole rumeno mi gre močno na živce, pa še oči me bolijo. Pa dost ga mam, rabim plac na mizi, ta velikan mi požre celo mizo (ko da nimam dveh miz 170*100)

Naš Pajacek je včeraj spet nekaj novega pogruntal. Ob 15 do 18 začne plezat v postlco in se je kregal, pa ga vprašam če bi šel on ajat, pa vstanem in grem proti kuhinji da mu segrejem mleko (aja pije alpsko mleko že ob 8 meseca, kakšen mesec je bil razrečen po pa navaden), me na hodniku prehiti in šiba pred mano k mikrovalovki in jo gleda.... pol dam mleko gret, ga dam na previjalko si začne vlečt dol hlače pa plenico... ga preoblečem fliknem v postlco pa flašo v roke (sem ratala lena pa se mi ne da mu več flaše držat, pa še Pajacki je blo treba risanke naštimat) no in on zaspi v trenutku. Pajacka je 1 uro gledala risanke pol smo jo pa nekak spat spravl.... ob 7.30 je že bil mir. Kok je to fino.

Danes sem namenjena na razprodaje, čeprav me je kar groza ko pomislim na to, a Pajacek nujno rabi novo bundo.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
9.1.2007 9:36:21   
HIMH
Punce hvala za čestitke ja JANA73 ta je pa dober veš si me kr razvedrila.

Nič gremuser posted image  dokler je še mir mala še kr spi.

Lep dan

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
9.1.2007 10:10:26   
mml
HIMH:

user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
9.1.2007 12:48:54   
NRMM
Prelep sončen pozdrav iz našega konca!

Mladenka HIMH vse naj naj user posted image user posted image ,tak lepo počasi pa prihajaš za nami user posted image .

Maruša spi popoldanski lepotni spanec user posted image ,mami ima pa frajuser posted image .Malo me že vleče pred tv user posted image .

Bino nekaj sva se z mojim že pogovarjala o nakupu duo vozička,tistega ko je en sedež za velikega otroka,en pa za dojenčka od hauck-a.Bova pa počakala na tik pred zdajci,da vidimo kaj in kako bo Maruša rada hodila.Glede na to,da rada pešači že zdaj, mogoče ne bo neke potrebe,no bomo videli tam junija 1x.

Jana73 res ne vem kaj se toliko čudiš od kod tvoja Ela tak radovedna in lapasta user posted image .Pri nas ni teh problemov user posted image .......že par mesecev kaže s prstom in zraven e e e e,pa to to to, zdej par dni pa ka ka ka....pa ne da je kakala user posted image ampak kaj je to,no vsaj mislim user posted image .
Bravo za vajino varuško user posted image user posted image upam,da se obnese na dolgi rok.

BlankaT kaj limonina vejica al kaj si nabavila koristi svojemu namenu user posted image user posted image .Upam,da vam je udobneje sedaj v službi.

No meni pa je uspelo pošlihtat stvari v službi in so mi na mojo zahtevo (predno sem jim poslala inšpekcijo)razveljavili odpoved in sedaj se moje delovno razmerje nadaljuje user posted image user posted image .Vsaj nekaj pametnega ta teden,zdaj pa boj za vrtec/varuško,potem pa dokončanje diplome,to zadnje pa je sedaj zadnji čas.

Lep dan še naprej.

L.p.
I&M

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
9.1.2007 14:21:47   
mml
No pa še en glas od mene user posted image

Danes se Manca zjutraj sploh ni nič več user posted image , ko sem jo oddala varuški user posted image user posted image user posted image , sme bila prav vesela in menda tudi po tem ni nič jokala, dokler je bila v varstvu. Skratka danes je bila tam od  7. do 12. Razmišljam ali jo naj pustim jutri tam, da bo spala svoje opoldansko spanje ali naj počakam s tem do petka. Ker v četrtek, jo bo šla iskat moja mama, ki definitivno ne bo čakala, da se Manca zbudi.

jana user posted image user posted image user posted image  za Elino varuško. Lepo, da Ela ne protestira in zaenkrat uživa. A je šef navdušen, da prideš naslednji teden v službo user posted image ? Kar se pa mojih živih delovnih sredstev tiče...ne boš verjela...ampak tri sem pa res poznala še iz leta 2005 user posted image

pajaca  mogoče bi se ti pa kakšna pijača po "nerodnosti" polila po monitorju, da boš prej dobila novega user posted image ( Pri nas v državni službi to ne vžge in ravno ugotavljam, da je moj PC že skoraj muzejska vrednost (mislim, da je še iz prejšnjega tisočletja user posted image )

bino še enkrat hvala za škratovsko kapico, Manci je prav všeč in si jo vsake toliko poskuša sama poveznit na glavo user posted image

NR user posted image user posted image user posted image  za preklic prekinitve odpovedi delovnega razmerja.

Danes je bilo že malo bolj zabavno, telefon je že začel zvoniti, tako da pravega miru ni več, napovedujejo se sestanki, počasi se mi zdi, kot da sploh nisem "manjkala" teh 16 mesecev. Po ovinkih me sprašujejo, če mislim kaj na še eno user posted image , tako da očitno računajo s tem in bom morala narediti kaj v tej smeri user posted image .

Nič grem še malo delat...

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
9.1.2007 17:10:28   
cuma
NR in Bino: nista več sami, zdaj smo že tri user posted image user posted image user posted image !

srečka user posted image  Cuma

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
9.1.2007 18:42:47   
Taja Nagaja
Cuma:  kakšna lepa novica. user posted image user posted image user posted image Sem ful vesela zate in mislim, da bo Ema prav tako. user posted image user posted image user posted image A sem že povedala, da sem ful vesela zate? user posted image   Želim ti lepo nosečnost in čim manj skrbi. Zdaj pa res ne smemo odlašat z obiskom. user posted image Kaj bo pa tebi pisalo na majčki? Pridem... Kakšno kavo boš pa sedaj pila? user posted image Bi mogoče čaj?

Katera bo naslednja?

Yasminka:
kako kaže? A si že naredila test?  Držim pesti.

mml: ti nič ne planiraj, ampak kaj naredi user posted image . Šala. Ponavadi je tako, da če preveč planiraš ne rata. Vasj pri nas je tako. Za Bino sva se "trudila" devet mesecev, sedaj pa je ratalo v prvo. Moj sprašuje kako to, glede na to, da imamo tako malo časa, pa jaz sem utrujena...user posted image Držim pesti tudi zate. user posted image user posted image user posted image za Mancin pogum v vrstvu.

HIMH:
ja vse naj naj deklica zala. Le tako naprej.  Res je, da nam slediš, toda ujela nas pa ne boš user posted image . Želim ti, da bi bil naslednji obisk prestolnice po uradni dolžnosti zelo zelo uspešen. user posted image

jana73: user posted image user posted image user posted image za varuško. Meni tudi paše, če je Bina v varstvu vsaj malo, toliko da se dam malo na off. Se pa ne morem odločit, kaj naj naredim z Bino jeseni. Doma jo bom težko imela, torej mi ostane varstvo ali vrtec. Še razmišljam.

Sedaj pa čakam user posted image . Ima en pregled potem bo pa zavil mimo Harambaše in mi prinesel dišečo lepinjo s čevapi. Komaj čakam.

Ej srečke user posted image a vam paše enaka hrana kot 1. ? Meni ne. Jana73 pravi, da bo zato fant. Mogoče res. Bo že vedela kako je s tem, saj ima fanta in princesko. user posted image

Barjanski pozdravček

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
9.1.2007 20:15:42   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

NR in Bino: nista več sami, zdaj smo že tri user posted image user posted image user posted image !

srečka user posted image  Cuma

JUUUUUUUUUUUUUUUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

ej, ful sem vesela - lepo nosečnost ti želim user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
9.1.2007 21:15:38   
NRMM
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CUMA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,FUUUUL FUUUL SEM VESELA ZATEuser posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!

No kaj več nam pa lahko poveš o tem user posted image .

Bino meni paše vse user posted image user posted image ,kar mi pri Maruši 3/4 ni.No pri njej mi je itak samo sadje in hamburgerji,sedaj pa od vse svinjarije dalje......zaseke nikoli v usta nisem dala, zdej bi samo to jedla,ampak se malo nazaj držim,slanina ipd sranje, da o sladkarijah ne govorim,umiram na njih,sploh gumjasti bonboni. Pri Maruši ne vem,če sem pojedla eno malo milko celih 9 mesecev. Bogi moj otročiček,kaj vse mora jest ozr.boga Maruša s čim je preživljala svojih 9 mesecev user posted image .
Jana73 kaj kaže tale moja prehranjevalna navada na user posted image  ali user posted image ? Vsi mi pravijo,da bo user posted image ,ampak jaz pa le mislim,da bo še enkrat user posted image .

Grem pečt palačinke za mojega šocerla in zame seveda, eurokrem me že kliče user posted image .

Lep večer še dalje in uživajte!

Nosečki božajta svoje bavšije user posted image .

NOČKO

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

Neposredna povezava do sporočila: 3214
9.1.2007 21:39:14   
lonja
CUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMAAAAAAA, user posted image  bravo, bravo, zdej boš pa morala jutranjo user posted image  zamenjati s čajem!!! Čestitam, že tvoja sprememba podpisa, ki sem jo najprej zagledala, mi je povedala novico, ki si jo potem le še potrdila. Lupčka za Emo!!!

HIMH; VSE NAJBOLJŠE, še ena kozoroginja...(smeškoti mi nekaj štrajkajo) zato samo eno user posted image  zate!

Zdej grem pa spat, sem čist crknjena...

lonja user posted image

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
9.1.2007 22:05:57   
kofetek2010
user posted image  zdaj ste me pa najdle user posted image  

pri Galu bi dala vse za paradižnikovo juho user posted image (od takrat je še nisem jedla user posted image ), meso, sladkarije (vsaj 1x na dan Sacher'ca), slabo mi je bilo čist čist malo (mogoče kak teden, a to le zjutraj), sendvič s pariško in čokoladno mleko (to sem zmazala po poti v službo), krofi - to je to kar se spomnim user posted image   

pri Eli pomarančni sok (sveže stisnjen), Cedevita, jedla sem v bistvu vse in mi ni nič kaj posebej dišalo (od kod pa potem ta tridesetkilskiplus user posted image ), slabost cca. 2 meseca od tega 1 mesec za popenit, bruhanje 24/7, tudi ponoči me je zbudilo, takrat sem bila na bobi palčkah in švepsu user posted image  

aja, pa pri Galu sem bila mozoljasta, pri Eli pa ne user posted image  

in moja sestra je ful dolgo skrivala kaj ima... a jaz sem vedla, ker je bila tud njena 2.nosečnost ful drugačna od prve user posted image  

sicer pa na netu obstajajo vprašalniki, ki pokažejo kako in kaj user posted image  pri meni je bilo med 60-90% da bo Ela punčka user posted image  

< Sporočilo je popravil jana73 -- 9.1.2007 22:07:45 >

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
9.1.2007 23:11:16   
HIMH
EJ CUMA TO JE PA SUPER ŽELIM TI OBILO LEPIH DNI V TEM ČUDOVITEM STANJU. EVO ČE NI ŠIHTA JE PA ŠIHT DOMA 24 UR Z MALIMI SONČKI.

VSEM TERM user posted image  ŽELIM, DA SE VAM SEDAJ RODIJOuser posted image , DA BO BOLJ LUŠNO.

Mi smo malo prej prišli šele domov in danes sem grešila ker sem se najedla zvečer pršuta klinc pa dieta če se je tak sveto iz mize bom pa zato jutri majn.
user posted image  se trudi malo uspavat pa da vidimo me malo razvaja.

HVALA ŠE ENKRAT ZA LEPE ŽELJE JA bino UPAM, DA MI BAJE 21.2 RATA.

Neposredna povezava do sporočila: 3217
10.1.2007 8:25:36   
sonček balonček
Pozdravljene nenosečke in nosečke!

Nosečke
Čestitam vsem novim nosečkam! Cuma kdaj pa ti pričauješ, koliko si noseča? Jaz bi tudi, ker potem Lari ne bi bilo treba vstran od mene! Pa še eno tako luštno kopijo bi imeli doma. Bomo še malo počakali!

Varstvo
Lara je danes že tretji dan na testiranju nove varuške. Je zelo prijazna gospa, ima otroka stara 11 in 17 let. Toda z varovanjem otrok na domu še nima izkušenj. Ker je ostala brez službe, hodi popoldne na prekvalifikacijo za vzgojiteljico. Če se bomo odločili zanjo, bo Laro peljala vsak dan ven, čuvala jo bo do 16:20. Se zelo lepo razumeta, mogoče ker ima gospa ptičke in muco ter ogromno igrač. Ne joka, sploh zadnje dvakrat, ko jo je oddal ati. Ko sem jo jaz, me ni spustila. Ji je pa že včeraj padla zunaj, tako da ima prvo resnejšo poškodbo. Z glavo je podrsala po asfaltu in ima nad in pod levim očesom odrgnino in malo zatečeno. Mene le skrbi, če si gospa ne naložila preveč. Ob 13:00 prideta domov njena otroka, ob 15:00 mož, Lara odide ob 16:20, gospa ima pa ob 16:00 izreden študij. Se mi zdi, da ne bo imela časa za svoja otroka in za učenje! Pa jaz bi raje, da bi imela Lara vsaj še kakšnega vrstnika za družbo! Drugače je pa Lara od kar je pri njej popoldne precej boljše volje kot, ko je bila pri prejšnji varuški. Tiste dni, ko je bila tam, je v spanju kričala in odrivala vstran atija, pa tudi mene, vse dokler se ni zbudila in videla, da sem jaz in ne kdo drug. Danes ponoči je pa spala kot top. Sicer med nama, ampak v enem kosu od 21:40 do 6:30, pa še bi spala, ampak je bilo treba v varstvo!

Držite pesti, da uštimamo to varstvo! če ne gre pa s 1. februarjem v vrtec.

Mml, a tvoja Manca pa kar brez težav zdrži pri varuški? A je spala že tudi pri njej? Držim pesti, da se bo navadila brez težav!

Jana 73, tebi tistih 7 kg + najbrž prav paše in se sploh ne vidijo. Tudi jaz sem se v zadnjih dveh mesecih zredila nazaj za kilo dve. To je, ker ne delam več toliko km na dan z Laro po naših hribovitih, strmih ulicah. Toda zadnji teden me tole varstvo tako sekira, da sem že počasi nazaj, tam kjer sem bila! Ne še sicer tam, kot pred porodom, toda tega si niti ne želim. Vsem, ki hujšate, vseeno želim željen uspeh! Toda ne pretiravajte!

Zdaj grem pa nad magistrsko nalogo, dokler varuška ne pokliče naj pridem po Laro!  Na tem področju pa resnično rabim malo vzpodbude!

(odgovor članu HIMH)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
10.1.2007 10:21:44   
mml
Živjo decembrke user posted image ,

najprej seveda user posted image user posted image user posted image  nova srečka nosečka user posted image  MAMA CUMA user posted image . Želim ti lepo nosčenost in še enega takšnega čudovitega cukrčka, kot je Ema. Mimogrede...a ste tudi tokrat dodatno naročili dodatno porcijo las user posted image ? Amapk čisto resno, sem resnično vesela zate, tvojega user posted image in seveda "big sister to be" Emo user posted image .
Ampak tele nosečnosti so pa že skoraj dosegle mejo epidemije med decembrkami...user posted image

sonček balonček Manca gre brez problemov k varuški (vsaj zaenkrat), "sama" prehodi stopnice do 3. nadstropja in potem jo varuška vzame v naročje, jaz ji dam še Mancin nahrbtnik, rečem Manci adijo in pa-pa in grem. Kakšnega joka zadnja dva dneva ni več bilo in tudi, ko jo pride oči iskat, se veselo igra. Tako da očitno čisto dobro prenaša. Mogoče bo še kaj krize v petek, ko bo tam prvič spala user posted image . Držim pesti, da bo Lara zadovljna z varuško in bo varuška zmogla vse obveznosti.
Mene je danes zjturaj namreč skoraj kap, ko je klicala Mancina varuška, še preden smo vstali, ima sicer vneto desno oko, ampak ni tako, da ne bi mogla čuvati Mance. Tako da zelo upam, da se ji ne bo kaj poslabšalo, ker sicer bom v hudih težavah user posted image .
Kar se pa tiče tvoje magistrske naloge...ni kaj dosti za filozofirat...ni druge rešitve, kot da se vsedeš in sediš in pišeš in pišeš, dokler ni gotovo user posted image . Po tem pa mentor tako ni zadovoljen in da pripombe in spet sediš in pišeš in pišeš in lepega dne je mentor le zadovoljen in gre zadeva dalje user posted image . Sem prav vesela, da so takšne zadeve že za mano, ker si kar ne predstavljam, kako bi to počela sedaj poleg službe in Mance.

jana kdaj gremo na kakšno kavo? Manca pravi, da že malo pogreša Elo user posted image . Kar se kil tiče...lepo jih ignoriraj in se te bodo naveličale in bodo šle kam drugam user posted image

bino tehle 9 mesecev, ko ste načrtovali Bino, so se prav gotovo zelo vlekli...vem iz izkušenj, ker sva midva "čakala" na Manco skoraj tri leta in smo imeli že izpolnjene vse papirje in opravljene preiskave za IVF. Tako da prav super, da je sedaj "ratalo" tako rekoč v prvo user posted image . Mene pa seveda malo razjeda strah, da s še eno user posted image  ne bo nič, glede na leta in predhodnje izkušnje...no ja pustimo se presenetit.

aja...kaj pa je z januarskim praznovanjem decembrskih RD???? A ste še za ali ne?

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
10.1.2007 10:44:37   
Pajaca
Vedno več nosečnic user posted image user posted image user posted image . Pa bo tudi pri vas drugo leto tako veselo kot je pri nas.

Sonček balonček če se tvoja Lara pri novi varuški dobro počuti potem je to super. Meni je to veliko vredno. Buške itak vedno bodo. Za družbo pa ne skrbi, kmalu bo pomlad in na kakšnem igrišču se vedno najde polno varušk z otroci pa se bodo igrali, mogoče pa bo tale varuška vzela še enega otroka v varstvo???

mml ja lahko se dobimo na praznovanju rd, ni problem. Upam, da mi bo uspelo na gorensko pa spet v lj, a se bomo potrudili.

LP
šibam zabušavat, delat itak ne morem k monitor še vztraja.... pa če ga zdaj pokvarim še na internet ne bom mogla it.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
10.1.2007 11:01:05   
cuma
Dober dan punce!

Hvala vsem za čestitke user posted image  in lepe želje! Mi trije smo zelo veseli user posted image , no vsaj midva z možem, Ema se je pa začela jokat, ko sem ji povedala, da bo sestrica user posted image .
Včeraj sem po dveh dnevih izostanka M naredila CB in zagledala debel plusek user posted image . Uspelo nam je pravzaprav takoj, kot pri Emi. Zavedava se, da imava resnično srečo kar se tega tiče. Po mojih izračunih sem sedaj nekje na koncu 5.tedna in imam PDP 15.9.
Glede hrane sedaj še ne opažam bistvenih sprememb. Pri Emi me je motilo vse, kar je imelo premočen okus ali že samo vonj. Pražena čebula, ribe, karkoli cvrtega, čevapčiči user posted image . Kave nisem pila čeprav mi je dišala, jedla sem več ali manj isto kot prej (zelenjavo, testenine, riž, krompir, aviacijo user posted image , sadje, mlečne izdelke in kruh). Tokrat pa bomo videli, kako bo. Jaz imam občutek, da bo fantek, ampak glede na to, da sem ga imela tudi prvič .... user posted image  user posted image .
Lase smo tudi naročili ja user posted image !

Danes smo bili na pregledu pri ped. in Ema je bila cepljena.
Sveži podatki:
Višina: 83cm
Teža:11kg
Obseg glavice 48cm (najbrž zaradi lasuser posted image )

Cepljenja ni bila pretirano veselauser posted image , je pa potem zadovoljno pogledala sestro, ko ji je dala na rokico štampiljko od Dipsija user posted image .
Upajmo, da ne bo hujših reakcij na cepljenje, drugače pa smo baje super in nas bodo povabili šele poleti user posted image .

Danes me čaka še en razgovor za službo, pa kosilo zunaj z možem, da praznujeva lepo novičko.

Še enkrat hvala za čestitke in se pišemo!!!
user posted image cuma 

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
10.1.2007 17:33:03   
Izabela_
Cuma, čestitke še od mene za user posted image ! Vse več decemberk postaja nosečih. Le katera bo naslednja user posted image  (jaz ne user posted image )?

No, mi pridno lovimo Elo, čeprav vemo, da je skoraj brezupen boj user posted image , imamo namreč že 11 zob, torej 3 štirice. Tale zadnje je bila dobesedno kalvarija, v Merkatorju je Matevž grizel volan od tistega vozička in se mu je vsula kri. Zobek pa je pogledal ven! Nekaj dni smo grozno slabo spali, oz. nismo spali. En dan mu je tam, kjer bi moral biti zob, kar visel kos mesa stran, potem je drugi dan odpadel in še naslednji je pogledal ven zob. Sedaj pa že 3 dni za naše razmere zelo dobro spimo, to pomeni, jaz pri Matevžu, možek pa v drugi sobi user posted image  (le kako naj bom potem še kdaj noseča user posted image ).

Sonček Balonček - mogoče bo pa ta gospa le prava. Če je Lara zadovoljna, bo vse okej. Jaz pa še vedno nimam obvestila iz vrtca, kako je z nami. Bom morala malo poklicat v naslednjih dneh, kdaj bodo odločali...

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
10.1.2007 17:36:48   
lonja
Ja, tudi pri nas upamo, da je tale sindrom srečk user posted image  nalezljiv. Je pa bilo pri nas na žalost tudi pri Ajdi podobno kot pri tebi Mml, saj sva jo tudi midva potrpežljivo čakala ene tri leta. Ko sem se že skoraj sprijaznila, da bo treba po zdravniško pomoč in ko mi je zdravnik že predpisal klomifen, pa sem tudi sama zagledala črtico user posted image  in bila seveda v devetih user posted image . Klomifena nisem niti začela jemat, samo doma sem ga imela v predalu, in je ratalo! Upam, da tokrat rata kaj prej, ta mesec začenjamo tek v drugo!!!

Rojstni dan naših decembrčkov moramo še zaliti, to pa zagotovo. Kdaj pa bi se dobile, dejte malo povedat!

Drgač pa, a je katera za kakšno kavico v bližnji prihodnosti?

Se slišimo in srečke user posted image  držte pesti še malo za nas, ki počasi, a vztrajno capljamo za vami...

lonja user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
10.1.2007 20:36:23   
Taja Nagaja
Dober večer!

cuma: potem boš pa imela devičnika/devico user posted image user posted image user posted image . Lepo praznovanje vsem trem. user posted image user posted image user posted image za Emine mere. A veš, da je skoraj 10 cm večja od Bine? Res imaš fajn punco. Veliko mislim nate.

mml: mogoče moraš pa spet kakšne papirje izpolnit in si malo zagrozit pa boš user posted image še preden boš dvakrat pomežiknila. Še vedno držim pesti. Če bo gospa varuška zbolela lahko Manco pripelješ k nam. Bo še moja babi pomagala pa še fino se bomo igrale user posted image .

lonja:
ti si kar tablete pipravi in čakaj na user posted image , mislim, da ne bo prišla, ker boš prej user posted image . Jaz sem jih tudi še imela doma in sem zamanj čakala user posted image , pričakala pa sem Bino.

Izabela_: jaz sploh ne razmišljam več o spanju, saj že več kot eno leto nisem spala več kot tri ure skupaj. Da ne omenjam, kako se Bina vrti po postelji, če spi z mano user posted image , pa še brca me. Zobki pa bodo kmalu zunaj user posted image in Matevž bo zopet lepo spal.

Sonček balonček: user posted image user posted image user posted image za Larino navdušenje za varuško, le tako naprej user posted image user posted image user posted image . Kar pa se bušk tiče, pridejo in grejo. Tako vsaj veš, da Lara kaj počne in ni v vato zavita. Jaz sem pravi primer glede poškodb. Nihče mi ni verjel, da sem padla doma in si pri tem zlomila čeljust (trojni zlom in izpah). So vsi mislili, da sem ga ful žurala...

arielca:
se še spomniš, da se je na tvoj poročni dan poročila moja prijateljica? Tudi ona je srečka user posted image . Kam pa greste za zimske počitnice? Tudi tvoja deklica izgleda zelo velika. Kako se obnese varstvo?

jana73: kaj pa naš izlet? A Ela res ne bi izdala Bini kako se med spanjem dobi nekaj zob? user posted image

Drugače pa se je Bini zopet poslabšalo. Včeraj se je zbujala vsake pol ure user posted image Potem je spala pri meni in v spanju jokala user posted image . Mogoče ji spet raste kakšen zob user posted image Sicer ni videt, pa še koža je slabšauser posted image
Smo ji pa včeraj kupili zelen ticikel z rožicami. Ji je še ful prevelik, ni pa plastičen user posted image user posted image user posted image . Sedaj pa čakamo, da malo zraste. Še na poganjalcu komaj doseže tla, poganjat pa se še ne zna. user posted image  

Barjanski pozdravček

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
10.1.2007 21:24:20   
kofetek2010
bino - meni je petek OK, povej in naj tud teta cuma pove... user posted image   tokrat sem v hudem položaju... moram preverit predhodno stanje kar dveh user posted image  

z besedo na dan! user posted image

(odgovor članu Taja Nagaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

DOJENČEK
riba5

ALI IMATE V BLIŽINI DOJENČKA DOMAČE ŽIVALI

DA (37%)

NE (49%)

OBČASNO (14%)

Število vseh glasov: 217

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!