Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
tko da se mi neda spet vse.
Vlogo za dodatek dobis na CSDju, pripadam otrokom z motnjami v gibalnem razvoju. Ni greh probat, se pozna tist 21jurjev upps 88 eurov na mesec

Popravi me nina64, če se motim. Kaj pa vaši otročki kaj jedo-a že grizejo koščke hrane, kekse, kruh... Naša ima sicer 2 zobka, vendar ji ni še potegnilo, da se z usti lahko tudi kaj žveči in ne samo pogoltne dol. Dost za danes. Noč
.
. Tako da nama je pregled v alergološki odpadel in ga imava drugi teden. Je pa bila danes v alergološki ambulanti kolegica, ki tam dela in sva se zmenili, da me drugi teden pokliče, da ne bova spet 3 ure čakala
Se te prav dobro spomnim! Kaj sem že stara
) čeprav je zvečer bolj slabo kazalo - po pol ure uspavanja sem omagala in ga dala na pence igrat - tko da je zaspal šele ob devetih (jaz pa posledično nisem mogla na pilates - no, ja pa drugič, ne?!)
.
...
. Seveda nikjer pri nas ne dobim rezervne zračnice in tako bom morala jutri ali pa še danes v Ljubljano. Pa se mi sploh ne da. Mogoče bom
. Veliko kolegic kupuje za otroke za drugo leto in moram reči, da sem tudi jaz lani nakupila nekaj stvari za Gregija. Pa je letos super fajn prišlo. Sam letos pa kar ne vem kakšno ševilko bi vzela
, res nisem dost pametna.