maya2
|
Jutro! Ne vem kaj je s Karin, ampak po moje so zobki ( - vedno prav pride) včeraj si je cel dan drgnila zgornjo dlesen, ko je sedela za mizo jo je grizla še v trip trap je ugriznila mi pa ne pusti namazat Posledično je ponoči kar naprej nekaj jokcala v spanju. Jaz pa nisem mogla spati hujšanje: meni ni nič jasno a je to ena tistih stvari, ko se mora najprej poslabšat, da se lahko potem izboljša??? Se držim malo nazaj pri hrani že 14 dni, pa dosti več gibam, na sprehodih RES ves čas hodim ne kofetkamo, pa mi je v tem času uspelo pridobit 2 kg??? ne morem se vedno zgovarjat na pokvarjeno tehtnico razvajeni otroci: ko je Cofek omenila nekaj v tem smislu, sem začela ful razmišljat (ja tudi to se zgodi ) kaj naj bi to pomenilo? meni se ne zdi, da jo razvajam. Res ima vse kar potrebuje (še več) kar se tiče materialnih stvari. Potem pa sem se spomnila kolega, ki mi je rekel: 'tale vaša bo tud ful razvajena' sem rekla 'zakaj?' 'jo kar naprej lupčkaš' ne vem no, ampak če to, da jo imamo radi in ji to tudi pokažemo pomeni da je razvajena - POTEM PA KAR NAJ BO! Res pa zna jasno pokazati če ji kaj ni po volji (trmica mala) mi je bilo zadnjič kar malo nerodno, ko smo kupovali čevlje zanjo, pa smo seveda morali pomerit, že tako jih ne mara, midva pa sva si seveda vzela čas in jih več pomerila, je tko pop ... prodajalka pa debelo pogledala in nekaj neumnega pripomnila... kaznovanje: V Mullerju pa sem videla čisto nekaj drugega... je bila tam ena mamica s tremi (pod 4 leta vsi) so očitno že prej nagajali, je čist popenla začela kričat na enga, vlečt za ušesa drugega in klofnila tretjega, cela spodnja etaža Mullerja jo je poslušala in se zgražala ... res ni bilo lepo za vidit, ampak pri treh takih nagajivčkih??? seveda ni prav reagirala ne me narobe razumet, ampak lahko jo pa vsaj malo razumem da je povzdignila glas, klofutanja pa ne! Kakšno je vaše mnenje o kaznovanju otrok?? joj kolk sem se razpisala, bi blo boljš glede na situacijo da bi nardila ene par počepov LP
|