|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pediatrična
15.1.2007 10:12:39   
žiža
Danes morava s tamalim na pediatrično na kontrolo. Tam bova ostala čez noč. Ker je izključno in samo dojen pričakujem, da bom imela ležišče zraven njega. Zanima pa me če moram plenice in oblačila za tamalega svoje prinesti. A jaz dobim samo ležalnik a tud kakšno rjuho za pokriti?
hvala vam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pediatrična
15.1.2007 10:21:16   
Anja25
Mislim, da na pediatrični kliniki v Ljubljani ne boš spala zraven otroka, ampak če že boš, te bodo dali čisto v drugo sobo ali celo nadstropje. Ja tko je v tej stari bolnici, včasih še otrok nimajo kam dati, kaj šele staršev.
Pa veliko sreče

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pediatrična
15.1.2007 10:24:13   
Mina1
Če dojiš, ti seveda priprada ležišče, vprašaj tudi ob sprejemu, kako je z obroki zate. Rjuho za zvečer dobiš tam, mene je zeblo drugače..., pa oblačilca tudi, ter pleničke. Jaz nisem dojila in mi ni pripadalo ležišče niti kozarec vode, res žalostno, sem preživela noči na mini pručkici. Upam, da vama hitro mine in da bo kontrola uspešna, ter da bosta kmalu doma.

Pediatrična naj bi itak dobila tale neka ležišča za mamice, da so lahko v sobici z otročkom.

_____________________________

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pediatrična
15.1.2007 10:32:44   
Princess Mononoke
V pediatrični v Šempetru sem dobila ležišče zraven, rjuhe in pa obleko zame, prav tako tudi hrano. Za dojenčka sem dobila obleko, plenice pa naj bi prinesla svoje. Če nimaš nobene ti pa vseeno dajo. Upam da ni nič hudega in da boste dobro opravili. 

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pediatrična
15.1.2007 12:12:11   
Pi-kica 1
Če boš sprejeta zraven njega, dobiš ležišče res čisto drugje, pripada ti tudi hrana. Sicer lahko prenočiš zraven njega na zasilnem ležalniku ali stolu ali takšnem raztegljivem stolu, odvisno od tega, kaj imajo na oddelku, kjer bosta prenočila. Rjuho dobiš, včasih se sestre same spomnijo, včasih jih moraš prositi. Na kateri oddelek pa gresta? Midva greva namreč jutri noter na gastro.

LP

Pi-kica

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pediatrična
15.1.2007 13:23:42   
žiža
Hvala punce. Ko sva bila dol pred tremi meseci, so mene tud sprejeli in sem dobila nek raztegljiv ležalnik zreven tamaučka, tud tri obroke na dan sem dobila. Zato upam, da bo tudi tokrat tako. Sicer upam, da bova šla jutri že domov, tako da glih za en dan še ni panike. Bom pa zase vzela eno deko , ker sem bolj zmrznjene sorte.
Pikica midva greva na nevrološki oddelek. Imava snemanje cmcrf. Upam, da bo vse ok. Pa vidva tud dobro zrihtajta.

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?