|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dabroston
10.9.2004 12:09:38   
Soncnica
Zivjo!

Noseča sem 11/3 tednov in že od 6 t dalje jemljem Dabroston. G mi je na pregledu rekel, da naj naprej jemljem po tri tabletke na dan, potem se bo zmanjšalo na 2 in nato na 1 tableto na dan. Pozabila sem ga vprašati, do katerega tedna naj jemljem po 3 tablete in od kdaj naprej naj zmanjšam število tablet. Naslednji pregled imam šele čez dva meseca, zato bi bila vesela vsakega nasveta v zvezi s tem

Hvala in lp:sloncek:

Sončnica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dabroston
10.9.2004 12:51:41   
eva1
Oj!
Ja tudi jaz sem jedla Dabroston, vendar so mi ga v 12 tednu ukinili, ker baje nima več nobenih učinkov! Mislim, da ga je pametno jesti do konca 12t, potem pa prenehati, je pa najbolje da pokličeš svojega G in vprašaš, mislim pa da tako piše tudi v navodilah! Meni je tako svetoval moj G in tudi ginekologi v bolnici, kjer sem bila pred kratkim!
Samo mal me pa bega to, ker imaš naslednji pregled šele čez dva meseca, a ni to mal dolgo:zmeden:???
No vsekakor ti želim veselo in zdravo nosečnost še naprej!
Lp,Eva 13t in :duda:

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dabroston
10.9.2004 14:32:25   
Ninica
Pozdravljena!

Jaz sem noseča 11/5 tednov in parav tako od 6. tedna jemljem Dabroston (2 tableti na dan). Ravno danes sem imela pregled in sem G. točno to vprašala, pa mi je razložil takole: pri umetnih oploditvah naj bi Dabroston jemali do 12. tedna (zaradi vgnezditve), pri krvavih oz. rjavih izcedkih pa do 14. tedna. Tako, da ne vem kaj je bilo pri tebi. Lahko pa ga za vsak slučaj pokličeš.
Meni se tudi zdi, da imaš pregled nekam pozno:zmeden:. Jaz hodim vsake 2 tedna že od 6. tedna

LP, Ninica 9nebesa

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dabroston
11.9.2004 9:55:20   
nanav
:metulj:Pozdravljene!

Tudi jaz sem jemala Dabroston po 3 tabletke na dan od 6. tedna naprej zaradi rjavega izcedka. Zdaj sem v 11 - 12 tednu, pregled pri G sem imela vceraj, pa mi je rekel, da naj tablet vec ne jemljem.

Naslednji teden grem na pregled nuhalne svetline, da se prepricam, ce je vse ok. Ce slucajno katera ne ve, to je v MB na Fontani, stane 7.200sit.

Sem pa tudi jaz imela preglede (zaradi tezav) vsaka dva tedna, pa se v stalezu sem, ker bi naj mirovala. Tako da se tudi meni zdi malo cudno imet pregled sele cez dva meseca.

A je se katera druga v stalezu zaradi izcedka´oz. krvavitev?

Lp :miska:

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dabroston
11.9.2004 12:21:32   
Soncnica
Hojla!

Najprej ful hvala za nasvete. Meni osebno se tudi zdi, da je dva meseca predolgo, ampak takrat ko so me naročili nisem razmišljala o tem, ker je šlo vse tako hitro. Ne glede na to, če bom imela občutek, da je kaj narobe, bom predhodno šla h ginekologu.

Za Nanav!

Jaz sem bila v bolniškem staležu zaradi izcedkov, ampak vsakič, ko mi je G delal UZ (4x) je bilo vse OK in :)- naj bi bil za svojo starost kar precej velik. Upam, da je tudi pri tebi vse ok. Sicer imam pa tudi jaz naslednji torek NS, naslednji dan pa bom dala kri še za dvojni hormonski test.

lp

S.:sloncek:

(odgovor članu Soncnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?