|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
10.9.2004 16:07:12   
Bejba
No, da nas malo prestavim na bolj vidno mesto.

Ravnokar sem se vrnila domov. Bila sem na dekompresiji (sesalcu) in sicer prvič. Moram rečt, da je kar fin občutek. Pa še počutje po tem je boljše, ker ti požene cirkulacijo krvi. Naslednji teden imam spet. Baje so po tem naši paglavčki tudi bolj pametni, ker se več krvi pretaka ;).

Vidim, da ste se začele predstavljati. Pa naj še jaz malo opišem sebe. Imam kratke blond laske in modre očke (baje so le-te najbolj izrazita stvar na meni ;), manjše postave. Stara sem 25 let, iz okolice Ljubljane. S fantom živiva v hiši zaenkrat še na koruzi. Poroka verjetno enkrat bo, a nama ni tako zelo pomembna kot najin sonček, ki ga pričakujeva sredi oktobra. Bil je hudo načrtovan in močno zaželjen, zato res že komaj čakava, da ga spoznava. A sem še kaj pozabila. Aja, drugače sem redno zaposlena, poleg tega pa še študiram. Sem nekje na sredini in upam, da bom enkrat tudi jaz "zmagala".

To je to. Oglasite in opišite se še druge. Lu, odlična ideja.

Zvečer pa greva z dragim na fešto in sicer na 50.letnico. Če ne drugega, vsaj jedli bomo fino :torta:.

Joj, še nekaj vam moram povedati. Se še malo pohvaliti. Danes me je dragi namreč lepo presenetil. Med službo je prišel domov in mi prinesel vrtnico. Kar tako je rekel, ker me ima rad. Lepo od njega, a ne 9nebesa?

Preživite čimlepši vikend in upam, da se kaj beremo!

LP; Bejba (34 6/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
10.9.2004 16:57:26   
filipinka
Pozdravljene! Naj se še jaz malo stlačim v to debato, upam, da me ne boste ignorirale!
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki se ji bo kmalu izteklo tole prelepo obdobje v življenju...pa saj gotovo ni zadnje. Jutri namreč stopim v 39. teden. Uau, saj ne morem verjeti!:sloncek: Spomnim se kako je bilo, ko sem bila na forumu med tafrišnimi, kakšna čudna sem postavljala8)! Spomnim se, tebe Bejba, da si se tudi začela javljati par dni za mano. Ravno tako v 9nebesa kakor jaz. Ne vem , zakaj sem si ravno tebe tako zapomnila!
Skratka še malo pa bomo dobile najlepše ime na svetu- MAMA :rozica:! Tako, da je prav, da ti fant že sedaj prinese kakšno vrtnico, kajne Bejba?
Ne vem, če bi vam kaj govorila o sebi, ker vas itak najbrž ne zanima, ker me še niste toliko spoznale v vaših debatah. Naj povem leto, da živim s fantom, malo več kot eno leto, da sva skupaj-srečna-5 let, da sem po poklicu učiteljica RP in da se že ful ful ful veselim svojega sinčka, ki ga bova poimenovala Filip.
Lepo se imejte in še se kaj oglasim, če vam ni odveč!

V. in :duda:
p.s.Berem pa vas vedno!:ups:In se čudim, hi, hi, hi...

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 2
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
10.9.2004 17:47:35   
Dolina
Ojla,

uuu, v77, če bova midva imela fantka, bo tudi Filip.
Smo pa skoraj vse glih nekje stare. Jaz sem 25let in od maja poročena. Živim pri možu v okolici Ljublajne (kjer živijo še njegova mama in njegov brat z ženo, ki je tri tedne za mano zanosila). to bo veselo drugo leto. Nisem redno zaposlena :(, sem pa skoraj na koncu s študijem: manjka mi še diploma, seminarska in 4. diplomski izpiti, ki mi grejo že zdej na živce.
Rada imam živali in zato me spremlja Alti, airedalska terierka - na žalsot ima včasih čist preveč energije.;) Sem prvič noseča, svojga sončka pa sem si že dolgo želela. In kmalu bo tu... 9nebesa:bravo:

Prav uživam, ko klepetam z vami na forumu! :bravo::bravo::bravo: Super ste!

Lu, jaz sem tud želela imet zlatega prinašalca, pa je bil moj proti, ker naj bi puščali preveliko dlage in imeli izrazit vonj. :( Sem pa čist nora na koker španiele - moja mami je kar "posvojila" mojo črno nagajivko. In imata se prav super.
A je katera že razmišljala, kako psa navadit na nov družinski član? Sem slišala, da znajo biti včasih problemi.:( Tega pa nočem, ker sem zaljubljena v svojo pikico :duda: in psičko. :)-:)-

Lep vikend vsem in čim lepšo nosečnost,
Lp, Dolina 15t:rozica:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 3
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
10.9.2004 22:07:49   
žorž
Živjo punce!
Da se še jaz pofočkam: jaz sem tudi stara 25 let, sem študentka na koncu s študijem (manjka mi še zagovor diplome, ki bo prišel na vrsto po porodu); sem nižje rasti rjavooka in rjavolasa. Sicer pa vse delam zadnji hip in zato mi vedno nekaj zmanjkuje časa :zmeden: Mislim, da bo tako tudi s pripravami na škratka (no, nabrano že imam, zdaj je treba še prat, likat, najti prostor za cunjice, pa za previjalno ... BO ŽE!). Živalke imam zelo rada, ampak ker s pobom živiva v centru LJ v bloku, si kakšnega kužka res ne moreva privoščiti, sploh pa imava predivji ritem za domače živali (bolj malo sva doma) ...

Jutri greva na primorski konec, tako da vas bom brala šele v nedeljo zvečer :) Pa kaj fajnega napišite!

Lepo se imejte čez vikend!

Žorž (33t)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 4
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
11.9.2004 10:15:06   
Lu
Jutro!

Kako vas je lepo brati. Za vsako eno :rozica:

Dolina tvoj fant ima prav samo glede dlak. Res jih je veliko, čeprav zdaj niti ne toliko. Imam pa vsak dan sesalec v roki to pa drži. Glede samega vonja pa moj kuža ne smrdi. Bolj izrazitega vonja se navzamejo kužki, ki so zunaj v pesjaku se mi zdi. Mojemu se tudi pri dlaki pozna. Ima čisto mehko. V glavnem pravi cuker je.

Glede psa in novega družinskega člana sem pa tudi sama že veliko slišala. Ja pri nas bomo mogli biti verjetno kar previdni. To pa zato, ker je moj kuža zelo razvajen. Dolina so mi pa rekli, da psa potem ne smeš zapostavljat. Se pravi kar mu je bilo dovoljeno do zdaj naj mu bo tudi potem. Ali ga pa že pred prihodom :duda: začni na določene stvari odvajat. Recimo, da ti ne hodi na kavč, posteljo,... na tak način no. So mi pa povedali tudi, ko so prišli z :duda: domov so seveda dali takoj kužku povohat :duda:. Še preden so prišli vsi domov je pa fant kak dan ali dva prinesel samo kakšen kos cunjice domov za povohat. Tako nekako no. S tem se bomo mi kasneje ubadali. He, he, he potem februarja.;)

Danes grem pa v zavetišče pogledat tiste uboge kužke. Upam, da najdem kakšnega tudi za moje starše, mladička seveda.

Jaz danes delam in to do 13. Že koamj čakam da se neha, potem pa veselo domov, skuhat kosilo in malo pospravit po stanovanju. Potem bo pa že zopet počasi večer in spanje.

Lep preostanek vikenda vam želim.

lp Lu in :duda:
17t 4/7:love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 5
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
11.9.2004 17:16:21   
Pikapolonica
Drage deklice!

Da se še jaz malo oglasim po dolgem času. Saj ne, da vas ne bi brala teh dolgih nekaj dni… Prva stvar ko pridem iz službe domov je namreč vedno preveriti če je na RR in 9nebesa kaj novega. Samo, pisati pa sploh nisem imela časa. Sem si pa včeraj za dve nadaljevanji 9nebesa vaših sporočil kar sprintala, ker bi sicer vse pomešala.

Zdaj nas je že kar veliko tukaj. Veliko imen, veliko zgodbic. Zato, LU, super ideja, tole o opisovanju. Naj torej povem, da sem jaz očitno med vami najstarejša, ker imam za sabo že častitljivih (saj se samo hecam) 32 let. V trebuščku pa čuvam prvo pikico. Usoda je pač hotela, da sva se z možekom (poročila sva se lani maja) malo pozno spoznala, je pa zato zdaj toliko lepše. No, imam pa temno rdeče pobarvane, do ramen dolge in naravno skodrane lase, nikoli nisem bila pretirano suha, trodelna omara pa tudi ne. In zdaj med nosečnostjo se kar lepo držim, saj imam pri 32 tednih nosečnosti 5 kg več, kot na začetku. Sem kar sama nase ponosna in se prav rada pogledam v ogledalo. Sicer sem pa fizioterapevtka po poklicu. Aja, in z lubekom živiva v zgornjem nadstropju hiše mojih staršev. Sicer sva pa navdušena motorista in mi ni čisto jasno, kako bo to še sploh izvedljivo od rojstva pikice naprej.

No, sicer vam pa moram povedati, da komaj, komaj čakam srede, ko bom zaključila še zadnji delovni dan. Samo še trikrat grem v službo in potem me dobro leto ne bo več nazaj. Imam še namreč mesec dni dopusta, oktobra pa že tako nastopim porodniško. Veste, sem ravno zadnjič nekaj razmišljala, predvsem pa ko berem sporočilca vas, ki ste še bolj na začetku. Takrat, okoli 15 tedna, se je meni vse zdelo tako kot v filmu. Jasno, da sem noseča sem se zavedala, ampak tega, da v meni raste eno malo in živo bitje pa ne čisto dobro. Ko so se začeli prvi gibi se je tudi to spremenilo, ampak to, da bom pa kmalu rodila in v naročju držala čisto moje malo detece, to me je pa zadelo šele prejšnji teden. Ne vem, morda zato, ker bom kmalu nehala s službo, morda zato ker se datum nezadržno bliža…. Ne vem… Vem pa to, da se počutim čudovito. Da sem tako srečna, kot še nikoli v življenju nisem bila in da vem, da bo moj otročiček tisti košček, ki še manjka do popolne slike moje sreče.

Tako, zdaj pa dovolj o tem. Danes sem bila na sejmu (celjskem seveda, saj sem od tu doma) in vam moram povedati, da me ni nič kaj presunilo vse skupaj. Kramarije tako ne gledam rada, za obleke nimam denarja (ko pa kupujeva nov avto), edino za bebiko sem malo gledala naokrog, pa nisem našla popolnoma nič. Imajo sicer nekaj malega oblačil za otroke, vendar o opremi za dojenčka ne duha ne sluha. Da o kakšnih vozičkih sploh ne govorim. Tako da, če nameravate iti na sejem zaradi tega, raje ne hodite. Drugače pa seveda kar. Malo se sprehodiš, poješ kak dober sladoled, izkoristiš zastonj pokušine in seveda mimogrede kupiš še kaj, kar sploh ne potrebuješ. Ampak, zaradi tega je življenje zanimivo. Sicer pa lahko tudi samo na kavču sediš doma in čips ješ.

No, sem pa ravnokar v enem izmed številnih reklamnih prospektov prebrala nekaj kar bo morda zanimivo za vse, ki ste še študentke. Zame je že malce prepozno, za vas pa ne. VZAJEMNA namreč vsem študentkam, ki bodo postale mamice v obdobju med 1.6.2004 in 31.5.2005 (v poštev pridete tako vse tukaj sodelujoče), podarja darilni bon v vrednosti 15.000 tolarjev, ki ga lahko unovčite za nakup opreme za vašega dojenčka iz programa LUMPI v Mercatorjevih hipermarketih po vsej Sloveniji. Dobro, program LUMPI najbrž ni isto kot npr. Chicco ali kaj podobnega, ampak, pravijo da se podarjenemu konju ne gleda v zobe. Če katero še kaj bolj podrobno zanima, pa bo vse lahko izvedela na njihovi spletni strani www.vzajemna.si Kolikor sem jaz razumela, zadeva sploh ni pogojena s tem, da si pri njih tudi zavarovan, ampak zgolj s tem, da si študentka.

KO smo že ravno pri Vzajemni….

…LU, tudi jaz sem si kupila DVD, celo oba. Tistega za nosečnice in tistega za mamice. Pa je kar OK. V tem za nosečnice izveš malo o pravi drži, o pravilnem sedenu, vstajanju, vsedanju in podobno. Pa ene 20 minut aerobne vadbe je gor. Ampak samo ene, tako, da če bi to delala vsak dan, bi se že zdavnaj naveličala. Za vmes je pa kar OK. Drugače jaz tako dvakrat na teden hodim na aerobiko za nosečnice. Pravzaprav sem med počitnicami, ko aerobike ni bilo, hodila kar v fitness in je bilo prav fino. No, be ki imate kužke greste vsaj na sprehod z njimi. Jaz in sprehod pa nekako nisva ravno prijatelja. Bom videla če bo kaj drugače zdaj, ko bom ves čas doma….

PIA1, si zadnjič nekaj potarnala o tem, da je v Kranju vse malo brezveze. Te popolnoma razumem, ker je v Celju popolnoma isto. Pa smo imeli, celo trgovino LaVie, samo očitno nosečnic premalo, da bi se trgovina tukaj tudi obdržala. Zdaj pa še za ene navadne nosečniške spodnjice ne vem, kam iti. Groza. V Sparu sicer prodajajo modrčke, tako da vsaj to ne bo problem najti. Če jih seveda ne bo zmanjkalo do takrat, ko se bom jaz odločila za nakup.

DOLINA, tudi ti boš kmalu začutila svoje male rokice in nogice. Joj, kako sem bila jaz nestrpna, pa sem kar morala potrpeti in počakati vse do 18 tedna. In še tisto je bilo menda kar hitro, ker naj bi prvič noseče gibe začutile šele okoli 20 tedna. Kar pa seveda ne pomeni, da jih ne moreš začutiti že prej. Drobne in vitke nosečnice sigurno lažje začutijo nekaj živega v svojih trebuščkih, kot pa jaz npr., ki sem imela takrat že majčkeno »špeheca« okoli pasu.

BEJBA, izpit je seveda šel brez problemov, kajne? Kako ne bi šel, ko pa dve glavici še vedno več vesta, kot ena sama…..

ŽORŽ, vidim, da sta tudi vidva ena izmed, baje redkih, parov ki si želijo presenečenja v naročje. Pa kdaj pomisliš na to, da si kaj bolj želiš. Mislim fantka ali punčko. Mene včasih čisto na hitro prešinejo tudi take misli, pa se potem sama sebi zazdim tako…. kako naj povem. Plitka. In potem si zaželim samo še to, da bi le bil zdrav. Samo to. Naj nam vsem angelčki prinesejo zdrave otročke!!!

ASSO, sem bila ful vesela, ko sem prebrala tvoje sporočilo. Me je že malo zaskrbelo, kje se skrivaš. Vidim pa, da si pridna in ubogaš svojo zdravnico. Samo na RR ne pozabi. V sredo pa pozdravi svojo pikico v imenu moje, ki ji je ravnokar pomahala v mojem trebuščku. Jaz bom pa morala še malo počakati, da jo spet vidim, ker imam pregled šele čez 10 dni. Hmm, in potem samo še 7 tednov. A lahko verjameš kako daleč sva že prišli (in najini pikici)……

Tako, upam, da vas dolžina tega mojega sporočila ni odvrnila od branja. Upam, da se katera kmalu kaj oglasi, sicer pa vse lepo, lepo pozdravljam in vsaki pošiljam eno :rozica:.

Pa-pa, Pikapolonica :pika: in :duda: (31t 4d)



(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 6
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
12.9.2004 11:57:42   
Venera
Pozdravljene!

Tako, zdaj pa še moja malenkost, glede predstavitve.
Sem 29.letna Maribočanka, srečna, zaljubljena v svojega fanta s katerim za enkrat še živiva na koruzi. Pred porodom se ne bova poročila.
Visoka, črni, srednje dolgi lasje, postava - baročna!:)-:)-:)-:)-, vendar pa se mi počasi širi moj ozek pas in se že dela trebušček.
Imam redno službo in sem zelo zadovoljna s svojim življenjem. Naš pikec bi naj privekal na svet v sredini februarja in vsi ga že nestrpno pričakujemo!
Trenutno pa vsak dan čakam, da me začne naš pikec žgečkat! Joj kako sem neučakana!!!!!
Tako, naj bo dovolj!

Lu, kar se tiče dvd Vzajemne, joj, jaz si ga sploh ne upam kupit, ker vem, da se ne bom spravila. Zato pa bom najverjetneje šla na aerobiko za nosečnice, ki jo bodo imeli v Štorklji v MB. V četrtek grem, pa da vidim kako je! Kar se tiče psa, imaš po mojem okusu tako najlepšega psa, jaz sem imela mojega kar 13 let. Pa še zdaj se tu in tam zočem, tako ga pogrešam.

Žorž, ala ti vera, da boš počakala na porod, da boš videla kaj je. Jaz komaj čakam, da bom imela spet UZ in upam, da se bo videlo! Moj dragi si nad vse želi fantka, jaz pa punčko.:)- Bomo videli! On vedno reče: Saj je vseeno kaj je, samo, da bo pubec zdrav!:)-:)-:)-:)-

Joj kako čas beži, počasi bo treba it kuhat! Popoldne pa gremo malo na Pohorje, ker je tako lep dan! Aja, z avtom, da ne boste mislile, da hodim peš gor:)-:)-:)-:)- Tam pa potem na sprehod, po ravnem!:)-:)-
Zdaj imamo nov avto, pa moramo malo na testno vožnjo!:)

Drage moje, lep preostanek nedelje vam želim!

lp
Venera in :duda: 17t3d

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 7
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
12.9.2004 14:29:39   
žiža
Lep pozdravček vsem skupaj! Kar malo me je nostalgija na prve nosečniške tedne začela dajati,ko sem brala tele novičke. Tudi sama kar ne morem misliti, da se nosečnost res počasi, po drugi strani pa blazno hitro izteka. Pa tako luštno je.... Malega škratka res tako razganja v trebuščku, da me včasih kar zaboli. Zdej se res oglaša po intervalih, tako na ene tri ure. Potem pa kakšne pol urce veselo brca, potem pa spet zaspančka. joj kako se veselim da ga bom lahko stisnila, pa poljubčkala....
Sicer greva pa z mojim možekom ta teden v nakupovalni bo. Komaj čakam, mojega pa prav skrbi, kako me bo nazaj držal. V soboto greva v Avstrijo, pa bova videla, kaj bova dobila...
Naslednji teden se nama začne šola za starše, pa posvetovalnico, pa UZ imam, tako da bo še pestro.
24.9. greva pa na poročno potovanje. Sicer bo tako kratko, ampak bo pa. Sama ga sploh nisva imela v planu, ampak so naju kolegi ful lepo presenetili. V četrtek so nama prišli čestitat kolegi s katerimi smo hodili v kolonijo in nama za poročno darilo podarili vikend paket na Rogli, polni penzion, pa bazen... Res so zlati! :bravo: POtem bo pa en dva tri tukaj november in naša mala bebica.....
Tako punce Kmalu bo ura tri, ko moj možek domov pride, ta vikend je imel vojsko, tako da sem bila kar sama. Zvečer greva pa po DVD od poroke in bova lahko zopet uživala ko ga bova gledala. Ne vem kdaj bom spet kaj na RR uspela pokukat, tako da želim vsem ki preštevate zadnje dneve veliko poguma in moči, pa da bi čimprej crkljale zdrave in močne male korenjačke! Vsem ostalim pa še en lep teden, pa živahne male brcke v trebuščkih....
Uživajte!!!!!! Žiža (31t)


(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 8
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
12.9.2004 14:35:02   
Dolina
Ojla,

Lu, hvala za nasvete. Sem imela nekaj podobnega v mislih. Na to, da pa lahko že prej iz porodnišnice moj možek prinese kakšno oblekico za poduhat, pa res nisem pomislila. In se mi zdi super ideja. :bravo:
Pa da ne boš mislila, da imam jaz sesalec pospravljen. če bi rada imela lepo stanovanje, bi mogla vsak dan sesat. Naša, kljzb temu, da spada med bolj kratkodlake oz srednjedlake pse, jih tudi veliko psuti za sabo :)-:)- No, včasih zamižim na eno oko, in kak dan imamo pač bolj po pasje. :)-:)-:)-
Pikapolonica, tudi jaz sem kupila CD od Vzajemne (za nosečnice) in ga tud že pregledala. Je prav fin, ampak ti res dolgčas rata, ker je samo ena vadba gor. jaz moram itak še en teden počivat. Potem bom šla pa kar v fitnes studio na aerobiko.

Aja, sem pa vse napisala, samo kako izgledam ne!:zmeden: Le zakaj? :)- Visoka ene 168cm, že od nekdaj bolj med ta suhimi. Zdej pa nič več.;) Sem že 5kg pridobila, me kar mal skrbi. Ampak počutim se v redu. Imam pobarvane (v bolj bordo-violičnih odtenkih - moje najljubše barve), srednje dolge, popolnoma ravne lase. To mam po mami. Od kar vem, si daje viklerje v glavo, pa ko pride iz službe, je spet ravna. :)-

Sploh si ne predstavljam, kako mora biti zoprno, če ni izbire v trgovinah. Jaz sem iz Lj, sedaj v okolici, in se mi zdi, da bi kar znorela, če bi se mogla kam daleč ali v kak drug kraj preselit. Sem se navadla na Lj in bi rada čim bižje ostala. Upam, da boste ostale našle kaj primernega v svojih krajih za sebe in vaše :duda:. Madnoca, bi lahko imeli kakšnega slovenskega oblikovalca oblačil za nosečke in :duda:. To bi bil zaslužek. :)-

Lepo nedeljo, pobožajte bušije, pozdravite boljše polovice - moja je že cel dan na kolesarski turi :(!

Lp, Dolina 15t

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 9
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
12.9.2004 16:03:27   
Bejba
Hoj

Ker že cel dan sameva in mi je dolgčas, se tudi jaz javljam v tej oblačni nedelji.
Moj je na crossu in ga pred večerom verjetno ne bo doma, tako da se bom mogla sama "zabavat".

Saj bi bilo kar nekaj za postorit. Pospravit, zlikat,...pa se mi prav nič ne da. Premetavam se od TV do računalnika in nazaj. Aja, vmes še malo mimo hladilnika, če je kdo kaj novega not postavil;).

V glavnem, zadnje čase pa me resnično mučijo prave nosečniške težave. Spim že nekaj časa ponoči skoraj nič, vse me tišči, boli, križ mi bo ven vrglo.
Še 5 tednov in z vsakim dnem je manj. Komaj čakam, sedaj sem pa res že nestrpna.

Joj, punce naj vam potožim, da sem prejšni teden odkrila strije na mojem trebuščku. Čisto spodaj na obeh straneh. Sem bila čisto razočarana, saj jih do sedaj ni bilo in sem bila res ponosna na to. Pa pokažem mojemu in mi reče, da sem pri tako velikem trebuhu lahko vesela, da jih je tako malo in, da se nimam prav kej sekirati. Sem bila takoj malo boljše volje. Upam le, da jih ne bo ratalo še več.

Se še kaj javim, če ne bom našla kaj bolj pametnega za počet.

LP; Bejba (35 1/7)

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 10
   9 nebesa (****.nadaljevanje)
13.9.2004 9:07:19   
Lu
Ojla!

No pa je spet nov dan, nov začetek tedna, ki bo seveda hitro minil, tako kot je minil ta vikend.

Včeraj smo šli po kužka v zavetišče. Vam ne morem povedat kakšen cuker je. Kar pojedla bi ga. Je pa mladiček mešanček star cca 2 meseca, je malo skodran, črno-rjave barve, samček. Ime mu bo Toby. Vsi smo tako veseli, da je joj.

Danes imam oblečene, prvič, ala nosečniške hlače, ki sem si jih dala naredit. Vam moram povedat, da se sploh ne počutim dobro. So preveč široke. In zdaj druge ko mi bo delala mi bo obvezno naredila bolj ozke hlačnice, ne široke, pa če jih grem drugi mesec zopet druge narest. Se pač ne počutim dobro v njih, žal. Bi šla pa sama tudi v Avstrijo, in po vsej verjetnosti bova tudi šla drugi teden. Sem pa nekaj gledala tudi po katalogu Neckermann in si bom tam verjetno ene hlače naročila, bom še videla.

Ta vikedn greva zopet na morje. Je potrebno še čoln ven iz vode spravit, pa ga malo očistit in tako bova zaključila morsko sezono.

Moje počutje je zaenkrat še vedno čisto v redu, razen hormoni so pa začeli delat 100/h. Kar nekaj bi se skoz :((, vse me prizadane. No tudi to bo minilo.

Zdaj smo v polnem pričakovanju, ko bo kolegica rodila. Komaj že čakam, da vidim štručko. Verjetno bo kar točno na rok. Se že na polno veselim, resnično.:bravo: Še 3 dni.

MAlo sem se zopet razpisala, ampak saj tako je tudi prav. Da je vsaj kaj za brati, a ne.

Se še kaj oglasim.

papa

Lu in :duda:
17t 6/7:love:

(odgovor članu Bejba )
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pregled nuhalne je priporočljiv za vse nos...
S presejalnim pregledom nuhalne svetline v času od 11. do 14. tedna nosečnosti lahko licenciran ginekolog odkrije veliko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?