|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
22.1.2007 19:01:09   
Anonimen
Luckabucka čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj pa le začni uživat in pobožaj bušija. user posted image user posted image user posted image Vsakega po enega za srečo.

meaverde daj prosim poglej mi za ceno PP GT3. Jaz sem še kar za njega. Bomo pa videli kako bo ko dejansko primerjava velikosti. Moj avtomobilček je namreč majhen (Corsa) in user posted image bo večino vožnje predelal z mano. Zdaj me zaenkrat zanima samo cena, ker 180.000 sit (EUR mi še ne grejo) za komplet mi je kar malo veliko.
Bom vesela če sporočiš.

Kako pa ostale. Ronja a je s tvojim počutjem kaj bolje a si še vedno uboga s tem bruhanjem. Zdaj bi se pa lahko že nehalo a ne?

Joj sem vam pozabila povedat, da vas zdaj spremljam preko svojega novega prenosnika. Sem tako vesela, da imam končno sposobnejši računalnik.

Mimogrede, danes sem iz izpita. Rezultatov še ne vem, blo pa je full težko, tako da mislim, da me čaka rok v juniju user posted image . Jutri izvem, pa če naredim imam potem še ustni izpit.

(odgovor članu melaverde)
  Neposredna povezava do sporočila: 1526
   RE: Junijke 2007
22.1.2007 19:47:46   
Bibyka
nogica PP GT3 pride 818,00 EUR ( 196.025,52 SIT).. sem šla preverit na spletno stran od sončka... Če pa kupiš pri njih preko spletne prodaje pa pride -5% torej 777,10 EUR ( 186.224,24 SIT)

Jaz bom drugače kupila PP P3 Top Modular system 2007 ... ki pa stane 645 EUR ( 154.568 SIT) ali z -5% 612,75EUR (146.839,60SIT)...se slikica
http://www.soncek.si/inc/image/type;item;size;large;name;$$A_F79DD3CF_ModularTopNautica.jpg

Sicer mi je GT3 všeč vendar sem bolj pristaš 4 kolesnikov

LP

P.s. Kako se dodaja slikice?


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
   RE: Junijke 2007
22.1.2007 22:42:29   
FLASK_A
Nogica, držimo pesti user posted image , jutri pa hitro sporoči če je en izpit manj!! Jaz sem zdaj v 1T že dva pospravilauser posted image

Melaverde, kar sporoči kako je s cenami Pramette modela- tudi sama ga mislim nabavt.

Bibyka, slikce moraš najprej shranit na http://www.shrani.si in je!

Lepe sanje, jutri pa vsem lep dan!! PAPA

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 8:50:27   
melaverde
Dobro jutro!

Sem šla tudi jaz pogledat na sonček, mami, baby center... ampak cene v Sloveniji ubijajo.
Tudi sama vozim Corso in se bojim da GT-ja ne spravim noter - problem so velika kolesa.
Iskreno upam da mi bo uspelo v Italijo še ta teden ker itak potrebujem skoraj nujno školjkico za sestro.

Bibyka, samo eno vprašanje...ma se ti zdi smiselno kupovat Navetto za nas junijke ?!Zakaj?
Ker ko vprašam v kakšni trgovini (baby center katastrofa) me samo čudno pogledajo, ker je to bolj primerno za pozimi, da je otrok v zavetju...poleti da se bo kuhal ?! Jaz nisem pametna user posted image

Hvala in lep pozdravček čisto vsem...
ciaoo

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 9:08:54   
zabica26
Joj, ve že vse tko vozičke študirate. Jaz sem se sicer navduševala za stokke, ker mi je všeč, ampak želela sem rdečega in mi barva ni všeč. Sva zmenjena, da greva drug teden na en temeljit pregled vozičkov pri nas, potem pa še kam v tujino, če bo treba. Sva vzela predračun za stokke voziček (športni del, ogrodje, tista košara za novorojenčka, potem marela, nahrtnik, previjalna torba, ena vreča za dojenčka in maxi cosi lupinica) in pride malo manj kot 1100€ v Babycentru. Men je všeč, ker je lahek, ker je otrok mal višji in se ni tolk za sklanjat pa še mal je drugačen...itak ga rabim za po asfaltu. Ampak bomo vidl...

Zdej gledava sobice, da začneva barvat in pripravljat sobico, pa počas zbirat vse rekvizite, da ne bo na konc vse ostal.user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 9:30:33   
Lusa
Luckabucka ravno danes zjutraj ,ko sem peljala malo v vrtec sem se spomnila nate ,da pa boš ta teden sigurno izvedela.In glej ga zlomca ,grem na računalnik(Če se no bo zlamal)oz ob računalnik in zagledam to veselo novico.
Čestitke za enega prelepega fantičauser posted image user posted image user posted image

Ronja vsi imate prav glede počakanja.Saj bova res počakala vsaj do poletja ,ker v tem času ,ko so viroze več ne upam zanosit in si želim ,da bi čez poletje to leto ali pa naslednje.Resnično si več ne upam pred zimo.Vem ,da vas je tukaj veliko  ,ki dolgo niste mogle imet otrok ,in sploh niste gledali na mesece.Jaz sicer težav z zanositvijo nikoli nisem imela(3x v prvo) ,lahko pa bom sedaj po abraziji.Nikoli ne vemo!

Nikical-lepo ,da še vedno mislite name!Jaz na vsa tudi sicer pa je itak opazno!!

lp še vsem ostalim

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 9:43:19   
Valentina76
Lp po dolgem času. Zgodilo se je veliko od kar se nisem javila. Naš miš (Jošt) je shodil. Kkao ga je lepo videt ko raca po dveh. Vmes je prebolel tudi anginouser posted image .... res ga je fajn vrglo. Bil je na antibiotiku in sedaj je že ok.

Kar se tiče naše nove pikice že vemo kaj bo. In sicer v 16. tednu na pregledu mi je povedala da dobimo še enega fantka. Lepo. 

Doživela sem tudi napad zaradi žolčnih kamnov in pristala v porodnišnici kjer so mi, hvala Bogu pomagali in sedaj se moram pazit kaj jem da ne doživim še kakšnega. Res je bilo hudo. So mi pa v porodnišnici naredili 2x popolen UZ in z malim je vse ok. Je pravi migec ( 120/h). 

V četrtek imam morfologijo in ga gremo spet pogledat. Tokrat gresta tud Grega in Jošt zraven.

Kar se tiče kg..........+5kg.

Vidim da razpravljate o vozičkih.... mi imamo lani kupljenega Jane matrix slalom. The best zadeva. Sedaj bom pa še en tandem voziček potrebovala ko bom šla sama z obema na sprehod.

Bili smo tud v IKEI in nabavili varovala za štedilnik, predale itd. Jošt že vse doseže.Lump.

Tudi ime za pikca že imamo. Jaša bo. Se že na veliko z njim pogovarjamo.user posted image

Se še beremo.

Bye

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 10:09:39   
Bibyka
IZVIRNO SPOROČILO: melaverde
Bibyka, samo eno vprašanje...ma se ti zdi smiselno kupovat Navetto za nas junijke ?!Zakaj?
Ker ko vprašam v kakšni trgovini (baby center katastrofa) me samo čudno pogledajo, ker je to bolj primerno za pozimi, da je otrok v zavetju...poleti da se bo kuhal ?! Jaz nisem pametna


Jaz sem ubistvu vozicke vse pregledala preko interneta... za enkrat v trgovini se nisem bila da bi mi svetovali... Sem se pa tako zaljubila v ta vozicek, da dvomim da ga ne bom vzela... A se ta kosara Navetta ne da kako odpeti da ni cist zaprt noter???
Bom v marcu/aprilu ko bom dobesedno v nakupih povprasala... Pa bom videla

LP

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 10:23:44   
FLASK_A
Čau punce!

Zanima me, če je katera kaj razmišljala o 3D UZ. Jaz sem nas kar naročila, me res firbec matra, kako izgleda najin mali pikec. Klicala sem kar sestro dr. Pušenjaka, naročila me je pa 24.2. Sam UZ je pa drag, 80 EUR. CD dobim tam, UZ traja nekako pol ure (ali več- eno urco). Bomo vidli. Jaz sem že čist navdušena, upam, da se bo dobro vidlo obrazek in miganje našega kobacača. Ponoči mi malček ne da več, da bi zaspala user posted image . Ko grem počivat, očitno kar nasprotuje in me skos brca user posted image  Srček mali hehehe

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Bibyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 10:39:52   
Anonimen
bibyka sem šla potem tud jaz na sončka, pa me je skoraj kap. Sem prepričana, da je bil prejšnji teden za 10.000 sit cenejši.  Sicer pa bom počakala melaverde, da mi pove kakšne so cene v Italiji. Enkrat marca pa grem še v Celovec pogledat če imajo kaj.

Danes sem vsa na trnih. Vstala sem že ob treh ponoči in nisem mogla več zaspat. Zdaj pa čakam da bo ura 12 da izvem ali imam še ustni izpit ali ne.

Ja nikica čestitke za vse opravljene izpite user posted image user posted image user posted image . Jaz očitno nisem tako pridna ali pametna, da bi naredila to angleščino. Raje bi šla delat ne vem koliko drugih kot enega samega iz angleščine. Ma enkrat bo žese tolažim.



(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1535
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 17:40:28   
ŠpelaP
pozdravljene punce!
Nas je porolalo - v posteljo!
Sredi prejšnjega tedna pikeca - je dobil antibiotike, med vikendom moža - včeraj celo tako, da je šel (seveda, po mojem trmastem prigovarjanju) k dežurnemu zdravniku z 39,5 st. vročine. No, in ne presenetljivo glede na vse bolnike okoli mene, je danes ponoči stisnilo še mene. Me ful v prsnem košu tišči in sili na kašljanje. Danes sem šla še v službo, vendar sem komaj zdržala, jutri pa grem k zdravniku.
Ma, se bojim vseh teh bacilov, ki zdaj krožijo na našem koncu - viroze, driske, škrlatinke ... Je menda ful otrok po šolah in vrtcih bolanih. Midva z možem pa še oba v šoli delava, tako da jih brez problema faševa. no, bolj konkretno, sva jih že. user posted image
Upam, da ste ostale kaj bolj zdrave?!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 23.1.2007 17:41:30 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 19:40:08   
zrak
Luckabuckauser posted image user posted image  sem vesela da si nas tako razveselila.. Zdaj pa mirno naprej.. da bo vajin fantič močan in zdrav.

Ronja jaz imam morfologijo 20.2. pa bom takrat v 24 tednu.. tako da mislim da tudi ti ne boš pozna.. zgleda da ni čisto točnega pravila kdaj se to dela

Nikica a ni morfologija tudi 3d uz? Meni se zdi da ga pogleda tridimenzionalno, če si to mislila.

Nogica nisem še šla v TRS pogledat za voziček, mogoče kaj ta teden. V Kopru komplet z avtosedežem pride nekje 160.000,00.. če misliva na enakega.. Imajo rdečega, pa lepega zelenega, čisto take žive barve. pa mi je rekla, da so zelo kvaliletni in v njem je lahko veliko časa, ker so kar veliki..

mislim, da se splača dati malo več za voziček,  če je kvaliteta in velikost ustrezna. .. ni kaj šparat, ker po par mesecih otrocih kar veliko zrastejo in potem se mora kupit ponovno nov voziček..

Ronja tudi jaz nisem mislila imeti takoj po porodu še enegauser posted image , potem po porodniški..

vsem želim lep večer in uživajte v brcikah ...

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
   RE: Junijke 2007
23.1.2007 20:29:25   
ŠpelaP
Valentina76- ali imaš ti žolčne kamne že od prej ali so ti jih zdaj (v tej nosečnosti) odkrili?
Jaz jih namreč tudi imam. user posted image Sem jih dobila v prvi nosečnosti. Ugotovili so mi jih pa kmalu po porodu, ko sem imela vnetje žolčnika in zelo hud napad. Od takrat malo bolj pazim na prehrano in že skoraj tri leta mi dajo mir. Me je pa strah, če me žolčnik "zabaše" v tej nosečnosti.
Kako so pri tebi zdaj ukrepali zdravniki? Si dobila spasmex ali kaj drugega? Ali so ti dali kakšen konkreten nasvet glede žolčnih kamnov v nosečnosti?
Resnično me zanima, ker se sama bojim žolčnega napada kot user posted image križa!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 11:28:37   
Anonimen
Ja punce izpit sem padla za 5%. user posted image Imamo strog kriterij 60% za pozitivno. user posted image No ampak po eni strani pa se bom zdaj prav fino naučila pa bo še boljša ocena. user posted image Aja pa še profesorica je bila tako prijazna, da me bo vzela na izredni rok tam nekje v aprilu, super a ne.
Zdaj pa gremo naprej.

Zrak  če kaj zveš o vozičkih kar povej ja, se pa prav nič ne mudi. Ja drugač pa sem jaz gledala model PP GT3. Ima osnovne barve, rdečo, zeleno in modro. V vseh drugih barvah je pri nas dobavljiv nekje v juniju, vsaj tako sem zasledila.

Ja danes zjutraj pa sem se že naletala po uradih. Najprej sem šla na zavod, kjer me je ena prav nič prijazna gospa odslovila  da tam nimam kaj iskat, ker nisem iskalka zaposlitve. Saj je imela prav ampak jaz sem potrebovala informacije in svetovanje kaj naj storim. Potem me je še zabila, da niti na socialo nima it smisla, ker mi itak nikjer nič ne pripada, ker sem pač poročena. Zahvalila sem se ji in žalostna odšla še na socialo. user posted image
Sem bila prepričana da me bo tud tam nazijala ko sem vprašala kakšne so moje pravice, no pa je bila na srečo bolj prijazna in sporočila mi je še veselo novico, da mi prapada vsaj tistih 175 EUR. Tako da zdaj vsaj vem pri čem sem. Mi pa na zavodu niso bili všeč in upam da bom tudi v prihodnje imela čimmanj opravka z njimi.

Špela upam, da se vsi čimprej pozdravite. user posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 1539
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 12:38:30   
KT
Nogica glavo pokonci in še enkrat pogumno v boj, prepričana sem, da ti bo v aprilu uspelo. user posted image user posted image  - tedva sta za srečo! user posted image  Če sem prav zasledila delaš poslovno angleščino, no in če rabiš pomoč ti rade volje pomagam, samo povej kateri faks delaš. Mislim, da nisem tvoja prof ker se mi zdi, da se nosečke kar "zavohamo". Kar oglasi se na ZS, če ti lahko kako pomagam.

Pozdravček, K.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 13:27:22   
zabica26
Mene je pa zdejle kr oblil, k da bi vročino dobila. Sm sred sestanka ušla ven, da pridem malo k sebi. Včeri sm prespala popoldan, dons je pa še slabše. Pa občutek imam, da me skoz na wc, da mi vse dol tišči. Grozen občutek.user posted image
Pa ne morem bit jutr doma, sploh ne.
Komaj čakam, da grem domov v pojstlco. Po moje sem mal pregorela, pa še vsi okoli nekaj kihajo in smrkajo.user posted image



(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 14:09:07   
ANDREJA 75
HAY!!!
Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image za Luckobucko se bila zelo vesela tvojega izvida AC sedaj pa se lepo sprosti in uživaj v .user posted image Naj  še povem  novičko da sta se moja dvauser posted image user posted image (sončka) zbudila sedaj me tudi ponoči že včasih opozorita na sebe z kakšno brciko  sem fuull user posted image user posted image user posted image drugače bi pa zadnje čase kar naprej nekaj papcala ampak ko pa nekaj pojem se pa začnejo težave (težko diham boli me želodec) očitno mi ta dva user posted image user posted image ne privoščita kakšnega sladkega obroka, imata še dovolj prostora za telovadbo pod mojim želodčkom.V torek imam morfologijo, komaj čakam da vidim ,če je vse o.k (   malo me skrbi .ker pri prvi user posted image so komaj v 20.tednu odkrili  napako  priuser posted image )   user posted image in da se prepričamo če sta res dva  user posted image user posted image kot nam je rekla na nuhalni  držite pesti!!!! Gledala sva tudi vozičke za user posted image user posted image v babay centru od vse izbere nama je bil všeč samo eden ampak bova po morfologiji .če bo vse o.k se podala po trgovinah pri nas in v Avstrijo bova še skočila .saj pravijo da moramo imeti pri dvojčkih vse prej pripravljeno tako da se bo pri nas v začetku februarja počasi začelo (najprej preurejanje stanovanja potem pa nakupi)Joj  punce a katera ve kako je kaj z materinsko šolo ? jaz bi šla malo prej ,če me kaj prehiti? pa še to me zanima rodila bom s CR 100% pa me zanima če hoče mož dobiti otročka takoj ko se rodita če rabi tisto potrdilo iz materinske šole?(počakal bi v predprostoru pred operacisko)HVALA POZDRAVČEK ANDREJA 75


_____________________________

16.05.2007 sta se nam pridružila MAJ IN GAL!!!!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 15:24:24   
FLASK_A
Nogica, glavo pokonci in aprila bo sigurno šlo!! user posted image user posted image  Škoda, ker je glih tistih pet posto smotanih odločal, ampak naslednjič bo pa 10ka ane user posted image  user posted image

Špela, kmalu se pozdravi- Mons bo hitro tukej in najbrž nas ne misliš kaj okužit user posted image  Se hecam.. ČIMPREJ IZ POSTELJE user posted image user posted image user posted image  pike poke, da se res kmalu pozdravite. Pri nas še kar gre, čeprav se kar izogibam tistih, ki samo malo posmrkajo. Res nočem bit bolana.

Zabica, enako tebi! Upam, da te ne preseneti kaka viroza!

Zrak, nekatere (hm, nevem, če ima sploh katera- naj pove!!) nimamo 3D UZ pri morfologiji. Morfo. je podroben pregled otročka, možgančki, srček, hrbtenica, itn- izgleda kakor navadni UZ. Smo ga že imeli user posted image

user posted image

Tako izgleda na 3D slikci. Upam, da je prileplo fotko- če ne, bom še enkrat probala.

ANDREJA, Ful sem vesela zate!!! Res lepo, da sta se vaša dva malčka zbudila in da ju lahko zdaj čutiš user posted image user posted image

Punce, lepo se imejte!!



_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ANDREJA 75)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 19:07:07   
Jasy
No punce,da se še jaz malo javim, ni me kaj dosti tu gor, ker mam polno glavo šole in izpitov. Naj vam povem, da bomo meli puncko. Sem namreč včeraj bila na 3d uz na Ptuju. Nekaj slikic sem dodala v moj album, lahko si pogledate. Je ful lep občutek, ko vidi š svojega soncka tako na ekranu takega kot v resnici je. Res bi vsaki priporočala naj gre na ta UZ, katera le ima možnost. Vse se je lepo videlo, obrazek, nogice, rokice,....

Luckabucka, čestitam, sem vesela, da je z tvojim sonckm vse uredu.

lp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 19:29:05   
Liona
Nikical, hudo. user posted image  Kolk luštkano. Tudi jaz bom šla na 3D UZ. Sem se že odločila. user posted image

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
   RE: Junijke 2007
24.1.2007 21:32:03   
ŠpelaP
pozdrav!
Končno sem malo prilezla do rač.! Vam moram povedati, da sem danes ponoči doživela mučenje na srednjeveški mučilni napravi - stiskalnici prsnega koša. user posted image Že zvečer me je po malem začelo tiščati v celem prsnem košu - spredaj in zadaj. Okoli dveh zjutraj sem se pa zbudila v tako hudih bolečinah, kot bi imela prsni koš v primežu. Najbolj me je bolelo na levem delu zgoraj. Do sedmih zjutraj sploh nisem mogla zaspati. Potem sem se končno dopoldne primajala do osebne zdravnice. Mi je ful dolgo poslušala dihanje in je res na levem delu zaznala ostrejše dihanje. Zdaj pa že kar fejst kašljam, samo me vsaj prsni koš ne boli več tako hudo. Sem pa dobila Hiconcil kapsule in minimalno teden dni bolniške. Čez en teden imam kontrolo. Upam, da bo takrat že bolje. Če kaj resnično mrzim, pa mrzim bronhitis. Ker, ko me tisti zabaše, lahko traja tudi več kot mesec dni, da pridem k sebi.

Sem se pa odločila, da ne bom šla niti en dan več v službo, če ne bom 100.000% zdrava.  In če mi bo ginekolog predlagal bolniško  (kar mi sigurno bo, ko mu bom povedala za zdajšnje zdravstveno stanje), jo bom takoj sprejela. 

In zakaj sem jaz "budalo" sploh šla včeraj bolna še v službo?! Ker se bliža polletje in je treba urediti dnevnike, ocene... In jaz trola sem imela slabo vest, kako bo moral zdaj nekdo drug namesto mene to storiti, čeprav se je kar nekaj sodelavk - dobrih kolegic ponudilo, da mi bodo pomagale. Danes sem pa bila kregana od njih, ker sem večino že sama včeraj uredila.
Ampak še vedno se bo našla katera od sodelavk (NEkolegic), ki bo stegovala jezik, da me ni v službo in na redovalno konferenco, in da mora nekdo drug namesto mene to urediti, čeprav ne bodo one tiste. Sem to že doživela, ko sem bila jeseni v bolniški. Je ena govorila, kako je morala sama neko delo opraviti. Ja logično, da ga jaz nisem mogla, ker sem bila v bolniški.  Potem je pa še drugo sodelavko šuntala proti meni. Samo tam pa ni uspela, ker s tisto sodelavko se pa res super razumeva.
Verjetno bodo zdaj, ko me ne bo, imele marsikaj reči čez moj razred.
Mislijo, da lahko eni "mladi" razredničarki pamet solijo. Samo čakajo, da lahko kaj "špuknejo". Pa naj same bodo razredničarke. Ne, tisto pa ne, ker je treba preveč truda in dela, naj se kar ta mlade zafrkavajo. Samo naj slišim, da bo katera kaj neupravičeno kritičnega rekla čez kakega mojega učenca ali čez mene, naj se me pazi.
Sem se morala malo potožiti in razpisati, zdaj grem pa naprej počivati!
Lahko noč vsem!

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 24.1.2007 21:34:54 >

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
   RE: Junijke 2007
25.1.2007 2:06:12   
ronja
Ojla, punce! Ste me spraševale, kakoje z mojo slabostjo? Slabo, hehe, ne, resno, ta teden mi je tak slabo, kot takrat, ko mi je bilo najbolj, vse dni od jutra do noči, pa bruham tudi redovno... Se tolažim, da če ne prej, bo konec junija ali zač. julija definitivno konecuser posted image

Danes sem bila pri zobozdravnici, ker me je malo skrbelo, kako je z mojimi zobmi, ker skoz bruham (jaz pa sem ful natančna glede zob, to hočem met v redu! Hodim na preglede vsakih 6 mesecev, v gl. ni nič narobe in mi je to ful všeč - no, zdaj sem šla malo prej, ker sem pač noseča itd... da mal pogleda stanje). no, je pogledala, pa je rekla, da mam eno plombo za zamenjat in en mičken karies zadaj, ampak da ni nič hudega in da je stanje super glede na to, da sem noseča... Naročena za to dvoje sem čez en mesec, zato da se mi bruhanje mal umiri (očitno ni dobro da bruhaš potem ko ti to dela? Al pa se boji, da bi ji tam bruhala, ko mi bo tist sveder tlačla tja v grlouser posted image )

no, potem sem šla še malo v službouser posted image , pa so mi spet rekli, da slabo zgledamuser posted image , pa da naj se do konca pozdravim, šef in tudi drugi... Eh! G. mi je itak rekla, da naj bom do 2.2. kar doma zaradi te vročine in povišanih levkocitov (ja spet - grrr)... Ampak saj veste... Ronja bi rada bla spet aktivna 100/h, kot vedno do zdaj! Pa čim nisem čist boga, bi kaj počela...

Sicer sem šele danes ugotovila, kok zmatrana sem v bistvu (bila?)user posted image - prej večino časa nisem prav dosti spala, mal sem mela zmeden ritem, ker mi je bilo ponoči manj slabo, sem ponoči delala tisto honorarno delo, potem sem šla spat zjutraj, pa dostikrat nisem mogla zaspat ali pa so me zbudili razni telefoni že dopoldne - in če spiš od 8h do 10h je to ipak sam 2 uri... In tut če do 12h, je to še vedno 4 ure... Danes sem pa zaspala na zobozdravnico - ki sem jo mela ob 12h!!! No saj me j evseeno vzela, ampak haloooo!!!! Sploh nisem slišala ure ob 10h!!! Pa še ob 12h bi dalje spala, če ne bi fantov fotr po cucka prišu!

No, res je, da naju je ob 4h zjutraj zbudil telefon in sva se potem še nekaj časa pogovarjala - namreč moj ljubi je postal stric!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer so ga morali bezat ven, ker se mu ni nič kaj dalo, najprej svečke, potem tablete, potem pa še kar popadki direkt v žilo, da se je le vdal, da bo prišel na svet... No, ob pol 4h je privekal, ob 4h sva se pa že tudi midva veselila!user posted image

Tak da nisem še nič gledala glede vozičkov, niti kaj drugega, sanja se mi ne, kaj vse rabimo, skratka sem čisti analfabet in vas samo berem z odprtimi usti... Bo že enkrat do konca junija, a ne?;)

Sem si pa kupla ene spodnje hlačke, ker je bla trgovina lih na poti iz ZD do avta. Ker mi je buši že kar zrastu in so mi boksarce, ki so mal višje že mal tesne... So ful raztegljive in nizke, pa še 38 cifro sem vzela, čeprav mam sicer 36, da bojo ja ok čim dljeuser posted image
Lahko nočko, jaz grem delatuser posted image

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
   RE: Junijke 2007
25.1.2007 10:21:32   
janapan
pozdravček

Ravno sem prišla iz morfologije, moja ginekologinja si je res vzela čas. Z user posted image  je vse v najlepšem redu z mamico tudi. z možem sva želela izvedeti spol pa se je najin user posted image  kar malo porogal in ga je skril...jaz pravim da bo punčka...zato ker ni blo videt ;)) moj pa da bo fantek. Za 3d uz ne vem...mogoče....ampak zdaj grem najprej na dopust pa bomo videli ; ))

lp

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
   RE: Junijke 2007
25.1.2007 11:53:12   
zrak
OOO nIKICA, SUPER...KAKO LEPO.. do katerega tedna se dela 3d uz.. jaz bi tudi.. a to se pri mojem g. naročim ali kje.. Tako si me prevzela s to slikico , da to ni res...
Sem pa tako nestrpna .. nič ne znam potrpeti,.. vse me že prej zanima user posted image user posted image . od spola do vsega..

Pucne vidim, da ste vse super, lepo vas pozdravljam iz zasnežene obale

(odgovor članu Jasy)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
   RE: Junijke 2007
25.1.2007 12:10:06   
FLASK_A
živjo vsem bodočim mamicam user posted image

Mene je Pušenjakova sestra za 3D UZ naročila pri 26 7/7 (hm, še dober mesec do tja) , Jasy pa pravi, da je že bilauser posted image  Sploh nevem, kako zdaj to poteka. Baje se najbolš vidi nekje do 25 ali do 30T, noben pa ne more reč točno. Kaj pa so tebi rekli Jasy? Ni bilo zgodaj za 3D?
Že sestra mi je rekla, da ni nujno, da se bo dobro vidlo- ni nujno, da je dovolj plodovnice, če je maščevje na trebuhu, baje vse to lahko vpliva user posted image  Nevem, bova šla pa pogledala... Je rekla, da bo nižja cena, če bo kaj narobe, jaz pa samo upam, da se bo otroček super videl in da bomo zadovoljni!!!
Liona, kdaj so pa tebe naročili (če si že poklicala slučajno?)

Jana, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za morfologijo!!

Mene je pa danes zagrablo... Mislim ,da bom šla pogledat, če je še kaj na razprodajah ostal in kaj kupila za našega malčka user posted image  Danes me že cel dan brca, zjutraj je še očkata zbudil, ko me je za trebušček prijel user posted image
Tako da zdaj čakam mojega, da pride iz službe in ga popokam pa gremo! Sem čist not padla user posted image user posted image

Lep pozdravček in pobožajte svoje user posted image


_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?