|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
23.1.2007 0:01:37   
Anonimen
Živjo reglje!

No naj povem par stvari o svojem pikipokiju; je mel 20.  10 mesecev in zna pomahati, če mu rečem pa-pa, zna pokazati kako je velik z istegnjenimi rokami navzgor, vrže lubčka, ko gre spat ponavlja za mano aja-aja (on reče ja-ja), pokaže kako je priden ko mu rečem (z rokco se po glavi poboža) in prepozna ter pleše na svojo priljubljeno skladbico od baby mozart-sleepy time. Pa tudi sicer zelo rad pleše. Jaz imam željo da bi bil plesalec, zato pridno vsak dan malo zadensava in je nor na glasbo (tko kot mami). Ena med priljubljenimi igračami je račka ga-ga, ki se oglaša in jo vedno najde med kupico igrač in ponavlja ga-ga z navdušenjem. Pa zelo veliko že čeblja. No to je moj ritek user posted image

Me 2 dni ni blo gor pa sm misla aha zdej si morm pa cajt uzet da bom lah vse prebrala, kr je tega velik...pa vidm...da niste nč kaj velik klepetale. Hm hm.
Kaj to pomen dab padle na drugo stran?? A če ne čvekamo redno pol nas kr vržejo nekam? Js tle gor pojma nimam kako in kaj. Rada bi se spravla nekak dab dala naše slikce gor pa ne znam. Pa tut vas bi rada vidla, vaše albume pa tut ne znam..user posted image user posted image  Ampak ok pač tko je rabim, očitno rabiš čas da pogruntaš kaj kam gre.

Beti; Dobrodošla!! Berem da ste uživali, fino. Sm hotla vidit slikce pol sm pa ugotovila da jih ne morm.. ne vem gesla. O.k, pa drugič.

jilic; Tale dojenči gor pa tko skače v postlci ko moj Aljažiuser posted image user posted image user posted image  čist isto kob bil na federčkih, smo pa spustili že jogi par mesecev nazaj nižje kr se nam je zdelo sumljivo to njegovo skakanje, pa ograjo višje. Mamo pa zraven njegove postlce še najino postlo.

mončka; Ja js pa se sekiram. Se mi zdi da če ne je kosila da se ne naje dovolj od tistih skutk, kruha pa pudinga. No pa kaj od sadja tut še poje, ampak ko piščanc. No sej drugače pa se mi ne zdi dab kaj shujšal.

katjandraž; A te je pelu dragi na sprostitev?

no zdej pa grem dol z čurunalnika, je ura cajt user posted image  

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
23.1.2007 7:21:50   
Anuš
Jutro! Prespano jutro!!! Naspano jutrouser posted image user posted image user posted image

Klea je spala od 21-3 (pustili jokat) in sem ji dala za jest šele ob 6user posted image user posted image user posted image . Tako se dela, sem ful vesela in ponosna na Kleo! Drugače pa me je včeraj ob 3 ugriznila in mogoče je tudi to razlog, da si dons ob 3 nisem upala k njejuser posted image

Danes bom probala priti v MC- odvisno od tega, če bom v tem nalivu našla kaj volje da grem od domauser posted image V sredo ob 12 imava s Kleo plavanje na DIFu, bi pa res lahko v četrtek skupaj skočili v Atlantis in klepetali z Ano med poukomuser posted image user posted image user posted image Kaj pravita beti in tananejka?

Aja beti: ful ql slikce! Se prav vidi, da ste se imeli ful luštno. Zdaj pa čakam, če ste prinesli kaj snega v naše krajeuser posted image Če bom danes prišla, te pokličem. Glej, da zapraviš za 10 jurjev (oziroma ? evov), ne tako kot zadnjič jaz, ko se mi jeskor voziček sesedel, pa sem nabrala komaj za neki čez 7 jurjevuser posted image

(odgovor članu mončka)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
23.1.2007 7:45:49   
Anuš
žaži: na strani starši čvekamo je veliko tem. In, če so aprilke, pa novemberke, pa... bolj pridne s pisanjem, se njihove teme nalagajo nad našo in tako nas spodrivajo prodi dnu prve strani starši čvekamo in lahko se zgodi, da nas tolk prehitijo, da se znajdemo na drugi strani. Kar pa se popravi v trenutku, ko se kakšna spomni kaj napisat in se spet znajdemo na prvi straniuser posted image . Povezave do albumov se nahajajo pod sporočilom vsake marčice (in ostalih). Četrta ikonca. Geslo je pa enotno za vse- ti ga sporočim na zasebno sporočilo (čist na levi strani se bo nahajalo). Upam, da sem malo pomagala

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
23.1.2007 12:43:55   
Anonimen
Živjo ženskice!

Kaj je zaj babe, nč spet nobena ne komentira. Kje ste?

Anuš; Hvala za obrazložitev!! Ampak še vseeno mi ni uspelo.user posted image user posted image user posted image

Mene nekaj zanima- katera ima zaščito in kakšno uporabljate? Dober, za Matejo vem da jo ni mela, če pa že, jo ni uporabljala [sm=smiley17.gif" border=0>user posted image  Jaz nimam nič- pač pazimo. Ne vem kako bi se odločla potem ko neham dojit..
Pa še to- rada bi kupla stajco-rabljeno. Če katera ve da kdo prodaja, pa mi lah poveste. Sm mela zmenjeno z enim gospodom iz Lj da jo pridem iskat pa mi jo je pred nosom prodal user posted image  je reku da je tista gospa pač prej prišla po njo.
ok zdej pa šibam kosilo kuhat   paaaapaaaa

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 2054
23.1.2007 14:19:04   
Peli
Ojla!
bravo klepetulje za 3 zvezdice!
Sm vam kar mal fovš vašga kofetkanja, mi mamo tako "lepo" vreme. Prej sm še mislila da bova šla z malim do trgovine peš, pa se je potem taka megla začela vlečt. No, upam da bo vsaj sneg padel.
Žaži - tvoj  Aljaž je pa dobr, da vse tole zna, naš je bil 16. star 11mesecev, pa če mu rečeš daj pa- pa ->pokima ne-ne. Če mu rečem daj mamici lubico, mi je ne da, če rečem daj dojenčku lubico, pa mu jo da takoj user posted image user posted image . Vidim da me ne šmirgla 5%user posted image , misliš da ne razume nič, ko mu govoriš to nesmeš, pa to je ajs..., ko pa mu rečeš kje maš žogo pa takoj leti ponjo.
Mi smo včeraj leseno postelco pospravl, ker se ne da spustit ležišča, potem pa smo postavl prenosno postlco in vanjo dal jogi. Na zadnje pa smo ugotovili da je razlike mogoče 8 cm user posted image .
Prejle sm Aljaža skopala, sm ga mal slikala, k tolk uživa v banjici in bom probala dat slike v album, geslo bi isto kot zadnjič.
Beti 1 - vse najboljše !
 user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
23.1.2007 16:43:59   
tananejka
Živjo!

Evo, jaz imam eno plombo več, pa pobeljen zobuser posted image . Pot se je vlekla in vlekla, ker je lilo kot iz škafa. V četrtek imam "ponovi vajo"user posted image

Anuš: naju v četrtek ne bo, ker moram še enkrat v Trebnje pobelit zob. Vi kar pojdite na klepetanje, pa da ne boste Ane preveč motiliuser posted image . Lahko se pa še v petek dobimo, če ste za....jaz in Alina vsekakor navijava za petek ali pa jutriuser posted image

Žaži: jaz imam Mireno za zaščito...v primerjavi z navadnim obročkom je zadeva SUPERuser posted image

Peli: tvoj je ta pravi fant...ga samo žoga zanimauser posted image   user posted image

Lep deževen danuser posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
23.1.2007 21:30:37   
Anuš
Jutri ne morem, lahko pa v petek. Komi gledam, grem spat.

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
23.1.2007 21:30:57   
beti 1
Evo mene, eno desetletje starejšo. user posted image
Za dobro jutro se mi je v avtu zaklenil volan, tako da nisem mogla obrniti ključa. In to parkiran na sredi dovozne poti na malo parkirišče blizu vrtca. Sem ga prvič do sedaj tako pustila, ker je bla res ful gužva, pa dež, pa pozni smo bli, je Žiga že tako le za las zajtrk ujel. No in pridem nazaj do avta in mrk, nič nisem mogla obrniti ne volana, ne ključa v užigu. Čista štala. user posted image  Ker Murphy, pač ni mogel mimo, sem bla še brez mobitela in sem morala nazaj do vrtca in od njih poklicat user posted image , da je klical servis, kjer seveda niso znali nič pametnega povedat. Medtem mi je nekdo že trobil, ker sem ga zaparkirala. No in pridem nazaj ven do avta in dam tipu ključe naj poskusi, se vsede v avto in se mu ključ in volan obrneta, kot da nič ni blo. Mislim pošiziš. In to zarad neke radijske ali ne vem kakšne povezave med ključem in ključavnico za vžig, ki kao otežuje krajo. GRRRRRRRRRRRRR user posted image

No, potem sem se pa lepo naklepetala in našopingirala z Anuš, pa še Blaž je bil čez dan ekstra zaspanko, je v dveh kosih spal tri ure in pol. No pod večer sem pa še eno prijateljico in svakinjo povabila pa smo pojedli eno malo tortico. Zdaj sem pa user posted image .

Blaž je že pred dnevi malo sam stal, danes mu je pa Žiga dal celo mandarino v roko in je kar nekajkrat precej dolgo in zelo stabilno stal povsem brez opore. Je zgleda rabil nekaj res zelo zanimivega, da je pozabil, da se mora držati. Ampak slikice mi pa ni uspelo narediti, se vedno preveč obiram, ali prekasno spomnim, ker ga tako občudujem.

Žaži: po Žigiju sva midva mela kondome, ko sem nehala dojit sem nekaj časa jemala KT, potem sem pa pozabila začet z novo škatlico, pa je moj rekel, da bomo pač riskirali, če bo še en user posted image  ratal, pač bo in po 10 mesecih smo bli res štirje. Zato mam pa zdaj tud jaz Mireno, ker pred naslednjim user posted image  (če bo po željah) si pa moram malo službo in finance porihtat. Tudi jaz sem z njo zadovoljna.
Aljažu tudi, čeprav pozno: čestitke za 10. mesecev user posted image

Peli: Blaž je sicer nekaj tednov mlajši od Aljaža, pa mu te stvari tudi ne grejo od rok. Pride, če ga pokličeš, pogleda lučko, če ga prašaš, kje je. Do sedaj je ene trikrat nekomu pomahal pa, pa. Nam nam, je edina besedna zveza ki jo stalno prav uporablja, vse ostale so še vedno bolj ali manj po trenutnem navdihu, ali pa jih jaz ne razumem.

Srečanje: jutri sva brez avta, za četrtek pa ne vem, če bo Žiga hotel doma ostati ne morem sama v Atlantis z obema, za petek pa še ne vem. Se še tipkamo.

zdaj grem pa malo user posted image  potem pa spat.

user posted image

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
23.1.2007 23:54:12   
Anonimen
Čer!
No sm poštimala kar sm mela za poštimat po hiši, zdej pride pa na vrsto RR a ne. Moja dva fantka spita tko da mam zvečer res največ časa za opravke.

Peli; Moje mnenje je da dojenčki zlo hitro razumejo marsikaj. No ko so pa taki korenjaki kot sedaj, pa sploh. Točno vejo kako in kaj, brez skrbi! Recimo pr nama z Aljažekom je tko, da mu js jasno pokažem in povem kdaj, in zakaj. Torej, ko nekaj ne sme mu naglas rečem NEEEEEEEEEEE- stvar pri priči pusti pri miru in se obrne in se zamoti s čim drugim. Če sm pa navdušena nad njegovim početjem mu pa to tudi zelo zelo jasno pokažem-ga vsega prelubčkam, prežulim in govorim priden priden ob sočasnem božanju po glavi. Pa moja mimika veliko naredi pri vsem tem. Ko sm huda in mi ni všeč da kaj počne mam res strogo faco, ko sm pa vesela sm pa zelo nasmejana. Js misim da to zelo prpomore pri vzgoji, da otrok ve kdaj gre za res!!
Lahko pa omenim da imam 4 letno sestrico in malo primerjam vzgojo moje mame in svojo vzgojo-velika razlika! Dosti stvari me moti pri njeni vzgoji, jaz imam veliko več reda. Me moj dragi velikokrat pohvali da sm zelo skrbna mami in to mi veliko pomeni. Se trudim.

Beti; Vse lepo ti želim za tvoj rojstni dan! user posted image  Ojoj prigoda z avtom pa res ni nič kaj prijetna. Kaj si je kej on dec mislu-hja babe, babe je sigurn zamomral. user posted image user posted image  Glede zaščite pa-midva mava tudi kondome sam jih uporabiva ko se spomneva, da morva bit malo bolj odgovornauser posted image user posted image  Kokr naju pič. Sicer sm pa mela KT pred nosečnostjo in mam slabe iskušnje jih verjetno ne bom uporabljala. Sm mela za lešnik veliko bulco na desni dojki, nč nevarnga-ampak prav od tabletk. Zdej jo pa ni nikjer več, očitno dojenje pomaga. Si faca veš, sm se nasmejala ko si napisala da ste bli pa pol 4, pa kaj, se zgodi kao user posted image user posted image
Js mam tudi željo da bi mela 3, sam ne vem kako mi bo ratal. Zdej pride na vrsto študij in potem služba, kariera..hm bomo vidli kaj bo. Enga bomo sigurno še imeli. Hvala za voščilo za Aljažeka. Pa še to, beti kaj bi js dala da bi moj Aljažek reku nam-nam [sm=zmeden2.gif" border=0> 

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2059
24.1.2007 0:02:24   
Anonimen
...kaj je zdaj to? Mi je pol posta kr zbrisaluser posted image user posted image  no napisala sm kaj bi dala da bi začel spet jest tko kot je včas jedu. Pa stajco sm kupla. Na bolhi najdla. Res lepo, živih barv. Pa še nekaj...očitno sm bla predolgauser posted image  user posted image user posted image  je omejeno blebetanjeuser posted image  ok jutr naprej napišem čawči

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2060
24.1.2007 8:10:30   
neja
Beti1 user posted image  za 30-kouser posted image  in seveda user posted image  to the clubuser posted image user posted image user posted image . Lepe slike imaš in vidim, da ste se imeli superuser posted image .

Moja Jana pa je na antibiotku zaradi vnete uhiceuser posted image . Komaj se je Neja rešila te nadloge, pa jo je Jana dobila. Kašelj pa je že boljši, (pri Jani, Neja je že čist ok) le da včasih dobi en mini napad in takrat se mi zdi, da jo bo zadušlo. Ampak to res poredko in zakašlja res samo parkrat na dan. Prospana pa mi noče pit niti pod razno, pa itak tako hudo kaka po njem, da je boljše, da ga nočeuser posted image user posted image . Ji pa dajem slezov sirup.

Tananejka, a ti si dala Alini sirup izn smrekovih vršičkov od Medexa, kjer je med noter? Naša ped. je rekla, da pred enim letom nič, ampak jaz vseeno mislim, da ne bi bilo nič.

Žaži, tudi naša prinčepesa zna že kar nekaj: pa-pa da že dolgo, se naredi huda, ko ji rečeš, pokaže kako je velika, ko dobi v roke telefon, daljinca ali glavnik pokaže, kaj se s tem dela, ploska, se gre indijanca, pokaže razne predmete, ko je lačna mljaska z ustikami itd. Kar nekaj no.
Zaščita: tudi jaz imam mireno in sem ful zadovoljna. Najbolj se mi dopadne, da sem z njo teto s krvavca nagnala za nedoločen časuser posted image .

Beti1, a si že kaj delala na statistiki naših user posted image ?

Katjandraž in Tananejkauser posted image  za tri zvezdiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .

PioM pogrešam že kar nakej časa. PiaM, kje si?

In kdaj se zdaj me dobimo pri Kseniji? Mončka, Ksenija?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
24.1.2007 9:06:24   
beti 1
Anuš: ti bom kar tukaj prilepila link za test znanja angleščine: http://www.mladinska.com/test.asp?docid=130239  to je za hitri test, v besedilu je pa še link za celovit test.
Če še katero zanima, na kakšnem nivoju je njena angleščina.

Od snega se pa menda lahko kar poslovimo, trenutno v Ljubljani glede tega zelo slabo kaže, saj skozi meglo kuka sonce.

Žaži: o tem kdaj bomo mel user posted image  sem jaz na veliko razmišljalauser posted image  in kalkulirala in... Potem se je pa moj obakrat odloču, da bova začela delat na tem in svoje "delo" user posted image  user posted image  user posted image  obakrat že v prvem poskusu odlično opravil. Pa še prav je mel. Če bi mene poslušal, bi se verjetno še zmeraj v treh v garsonjeri stiskal user posted image
in bi bentila nad izbiro stanovanj v Ljubljani. Tko sva bla pa primorana nekaj poiskat v par mesecih in sva to seveda tud nardila, tako da smo zdaj v lastnem domeku. Ni ne vem kako velik, ampak je pa naš in vsi smo radi doma.

Zdaj me pa čaka user posted image

user posted image

(odgovor članu neja)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
24.1.2007 13:57:42   
katjandraž
Oj!

Samo na brzino, dokler naša žaba še spi. Je še vedno ful prehlajena, tako da jutri ne greva na plavanje, ravno tako naju ne bo naslednji teden, ker bomo v Belgiji. Bova pa notri prinesli te 2 uri, mi je Anuš prijazno razložila, kako pa kaj. Hvala, Anuš!

Žaži, ta vikend greva šele v toplice in sem že čist na trnih. Glede zaščite: midva sva trenutno na kondomih, bom si pa najbrž dala vstavit mireno, samo mi je zdaj malo brez zveze, glede na to, da 6 mesecev tako ne bo nič. No, enkrat naj bi baje domov prišli.

Komaj čakam vikenda, malo me pa vseeno skrbi, kako bo z Ano. Bom šla najverjetneje nabavit baterijski asprirator, ker vem, da bo mami veliko lažje s tem delat, kakor s sesalcem ven vlečt smrklje. Pa še drug teden, k gremo v Belgijo, me ne bo skrbelo, kako in kaj.

Hvala vsem za čestitke za 3 zvezdice. Zgleda, da mam preveč pridne otroke, da imam tok časa za RRuser posted image . Bom pa malo manj smajlijev gor limala, sem dol vrgla Smiley Central. Zadnjič sem dala skenirat računalnik z anitvirusnim programom in so mi ti smajliji kar nekaj virusov prinesli.

V bistvu pišem zato, da vam povem, da sem končno dokončala Andražev album na moj.album.com in si bom link pripopala v podpis. Čimprej bom poskusila narediti še za Ano, da si boste lahko ogledale še njene slike, ker tukaj na RR na bom več dodajala albumov.

Lep user posted image !

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
24.1.2007 16:36:59   
Peli
Končno sm prišla do računalnika. Danes sva bla z Aljažem na snegu, ga je prvič lahko pošlatal, se mu je prav dobr zdel packat. Potem pa kuhanje user posted image  k mi gre zmerej bl na živce, sm vsega presita, pa brez idej...user posted image  Aljaž mi danes že 2. spi, prej je spal 2 ure, zdej pa tud že 1 uro...
Zaščita - mi smo že 5. mesec brez...
beti1 - zlo neprijetna prigoda, sej ponavad je to tako, da potem ženske izpademo čudne...
Ja za tvojo statistiko ti jaz še nism nč podatkov dala, pa tud nimam nč novih podatkov, v posvetovalnici pri 9.mesecih je mel aljaž 69cm, 7300g, nasledno mava pa sred februarja.
 katjaandraž - dobra si da ti bo znesl tole brez moža, oba spedenat, pa najbrž še službauser posted image , upam da maš vsaj kkšnga da ti bo mal pomagal.

Nč bom mogla zaklučt, se je Aljaž zbudu, pa me hoče.
čaw

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
24.1.2007 18:43:40   
soncicaT
Hitro!! Teo in ati "bereta" knjigico, pa mam ravno 1 minuto.user posted image

Anuš..kaj sem zgrešila, da tvoja Klea že hodi?? Ja, iskrene čestitke, bravo punči. user posted image user posted image user posted image Lepe fotke btw.

Ja štajerke, nekaj spite samo, al se drajsate po snegu.user posted image  Javite se kaj!

Ma jaz še ful slikic nisem videla, tako vsakič ko grem na net, si ogledam kak albumček. Vem pa da so vsi marčki in marčice cukerčki.user posted image

Ok, to bi bilo na hitro, zdaj pa greva z mojim falotkom počasi v postlo! Pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
24.1.2007 22:26:39   
Anuš
SoncicaT: ja, Klea pa kar hodi ja. Tole je bilo posneto v Portorožu ene 2 vikenda nazaj. Zdaj se sploh nič več noče plazit. Pa voziček ji je odveč, ker zdej bi ona tud zunaj šibala. Več ali manj ji to omogočim ampak, če bi šli tako poooočasi zjutraj kužo na sprehod pelat, bi ji od čakanja na Kleo rito razneslouser posted image user posted image user posted image .

beti1: še tukaj ti zaželim polno veselja v tvojem domeku! A je bila Merkatorjeva torta dobra?user posted image

Neja: Pobožaj mi Jano, pa ji reči, da je stric Anušuser posted image že naročil bubi v ušesku, da naj jo čimprej ucvre, da ne bomo mi nje cvrliuser posted image user posted image user posted image

tananejka: čeprav sem rekla, da že grem na aerobiko, sem se v zadnjem hipu premislila, ker sem avtomatsko grickala zraven Kleine večerje. In se tooolk nabasala, da nisem mogla vstat s stolauser posted image Kako je bilo dons v Trebnjem? A te bomo sploh spoznale s filmskim nasmeškomuser posted image user posted image user posted image

Klea se je dons zbudila šele ob 5.user posted image user posted image user posted image . Sem spala 8 ur!!! Mater vola, a? Kakšen napredek. Pol je zaspala mal nazaj do 7 in bila pokonc do 16! Pa sva ble ob 12 na plavanju, pa ni blo nič od stanja komeuser posted image . No, glavno, da je po noč gmah!

Katjandraž: Včeraj sem govorila z eno kolegico, ki ima 3-letnega fantka in 3-mesečni dvojčici. In moža, ki je šel za 6m v Bosno!!! Kaj praviš? user posted image Jaz na tvojem mestu tudi ne bi mirene vstavljala, edino če bo kakšen sosed na obiske hoduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
24.1.2007 22:31:16   
Anuš
tananejka: mal prehitevam, saj maš šele jutri. No, pa srečno na stoluuser posted image . Misli na ginekologa od Nejeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Samo se lahko zgodi, da boš nehote deležna popolne preobrazbeuser posted image user posted image user posted image z veeeeelikim razmakom med zobmi, če jih bo sploh še kaj ostalo od opletanja svedrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
24.1.2007 22:39:01   
mončka
ejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj punce pri  nas sneži  in to ne malo ampak res močno user posted image user posted image user posted image user posted image no pa  bodo naši bebiji imeli možnost videti user posted image   in  upam da  ga  bo toliko da se  bomo lahko šli user posted image   in narest kakega user posted image juhuhu.Matic je   res zelo veseluser posted image user posted image .

Neja   ja zdaj pa res ne vem kdaj se bomo dobile   če se bo obdržal sneguser posted image

vprašanje - kaj naj naredim z mojo Lino če pa ji nikamor ne mine    tečt iz nosa oz . drugče  bom  rekla  dejansko ji ne teče več ampak  dihat pa vseeno ne mora   skozi nos tako je nabasana, sem ji popoldan ven vlekla in uh  res  je še polno  gnoja .Ali naj grem nazaj  k ped.  ali kaj naj ker antibiotik je  že v  petek nehala jematuser posted image user posted image bogica   res se mi smili 

Žaži - ja suoer da je tvoj  Aljažek  že tako spreten user posted image user posted image No saj Lina  je tudi  čeblja ko   velika   in se samostojno vstaja  pa  hodi ob opori ponavadi  se za kaj drži  in potem  potiska  zraven pa seveda veselo  hodi.Ji ne manjka  več dosti  do samostojnih korakov

Anuš -sem si pogledala slikice   od tvoje Klee in mala je res tipica kako lepo hodiuser posted image user posted image

zaščita - user posted image mi smo še kar brez vsega  joj  kako bo to  če še kaj naredimooooo jaz bi bila   zelooo vesela  možek pa ne user posted image user posted image

Peli  jaz bi tudi rada videla slikice pa ne vem   gesla daaaaaajjjjjjjjjjj plis  pošlji mi ga na ZS

Beti  še enkrat user posted image in kot je rekla Neja  welcome to the  clubuser posted image user posted image

vsen novim 10 mesečnikom

user posted image

Katjandraž- sem si pogledala album  si se pa pošteno potrudla user posted image user posted image lepe  slikice
želim vama prijeten  vikend

Tananejka  tudi jaz dajem Lini  smrekov sirup ampak nimam  občutka da bi ji kaj pomagal   user posted image user posted image kaj naj  naredim

sončica T  ja meni se tudi zdi da  zadnje čase Štajerke bolj spimo ali pa se  cartamo  namesto da bi tipkaleuser posted image user posted image

lep  večer

< Sporočilo je popravil mončka -- 24.1.2007 22:40:56 >

Samo ljubezen lahko združi starše in otroke tako, da jih izpolni in jih naredi popolne

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
24.1.2007 22:44:15   
katjandraž
Včeraj sem govorila z eno kolegico, ki ima 3-letnega fantka in 3-mesečni dvojčici. In moža, ki je šel za 6m v Bosno!!! Kaj praviš?

Uf, tale je pa huda. Bom kar takoj nehala jamrat! Peli, ja, mi mami pomaga, kolikor lahko, na žalost pa je še v službi, pa še ven iz LJ stanuje, ampak toooook obožuje malčka, da je najmanj 3x na teden tuki, pa še skor vsak vikend gremo k njima na kosilo, največkrat Andraž ostane kar čez noč.

Zdaj pa samo še lahko noč.

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
24.1.2007 22:58:31   
Anuš
WAUUU! Katjandraž: ti si pa se potrudila z albumom! V oči mi je ful padla tista ko sta Ana in tvoj dragi na senikuuser posted image Ful lepa slikcauser posted image user posted image user posted image No, sej vse so drugače fulkulskeuser posted image user posted image user posted image

Mončka: Kaj bi ti svetovala... Hja, v bistvu nimam pojmauser posted image , če čist po pravici povem. Bi pa rekla, da je vzrok v suhem zraku zaradi kurjenja in je po moje zelo dobrodošlo, da otročke čimvečkrat zluftamo na sprehodihuser posted image . Jaz bi šla ven tudi zdaj ko je prehlajena. Moja ped. je rekla, da nej ne grejo ven samo, če imajo vročino. Probaj, mislim da ne more škodit. Zdravljenje: veliiiko tekočine popit, pa mogoče kakšne inhalacije kamilic. Ej, sej bi pomagala ampak sem še malo zelena na tem področjuuser posted image Srečno in zdravo smo rekli na začetku leta! Ma kaj je zdaj s tem?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2070
24.1.2007 23:01:11   
Peli
katjaandraž - super ste.
Anuš - Klea tud! Pa pridna, da ti zdaj tolk časa spi.
Aljaž se mi zadnje čase zbuja že od 6:30 do 7h enkrat ( spat ga dam od 19:30 do 20h enkrat), včasih je bil bl priden zdej mi pa zjutrej ne da miru , dokler ne vstanemuser posted image  user posted image . Zadnje čase tud tolk čudn spi, največkrat ma tam glsvo kjer je imel noge, ko sm ga položila v posteljo, pa vse razmetano naokol, pomožnosti še iz žaklja zleze user posted image ...

mončka - pojma nimam, kaj narest, pr nas ni blo nikol tolk hudo, da bi ga matrala s tem da mu mogla iz noska vn vlečt, če je imel zabasanga sm mu sam mal fiziološke not špricnla, pa se je nosek sam spucal.

Pogrešanih marčevk pa je vedno več, Barba se je "preselila", Ines, FionaP, Cebelicamaja ...aja pa Businka in PrincessMonoke...pa mogoče še kakšna...pa se kar ne javijouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2071
25.1.2007 10:23:31   
Anuš
JUHUHU!!!!!

Pa smo ga dočakali- Sneggggg!user posted image user posted image user posted image Smo bili ob 9 že v Mostecu in poskrbeli za prve vozičkarske slediuser posted image Klea je po kakšni urci zaspala in sem jo kar zunaj na vrtu pustila (da se malo utrdiuser posted image ). In je zdele ful dobre volje. Okrog mene skače in face dela. Po mami sevedauser posted image user posted image user posted image Uživajte drage Slovenke in Princess Mononokeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
25.1.2007 10:25:18   
Anuš
Aja Peli: A zamenava za čez noč otroka. Moja spi od 21-5 user posted image user posted image user posted image Jaz Aljaža takoj vzamem in ti ga dostavim okrog 9. 

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
25.1.2007 12:21:24   
Anonimen
Ohoj!
Pri nas je vse belo in je prav lepo zunaj! Včeraj sva šla z vozičkom v trgovino z Aljažem in mu je blo tok všeč, celo pot je godrnjal. Je bil sonček pa vse belo. Je pasal mal na luft it.

Katjandraž: No verjetno se bota mela lepo ta vikend. Ja zdej je res brezveze dab mela kakršnokoli zaščito, ko ga ne bo. Ja baje enkrat pridejo ja. Ja vešda morjo  pridit poštimat domov, kar majo deci za poštimat user posted image user posted image user posted image  Sam boš mogla res pazit da te ne bo kak sosed nabasu, tko kot je Anuš reklauser posted image user posted image  6 mes je dolga doba!!

Peli: Veš kako js rešim ta večni problem KAJ SKUHATI NASLEDNJI DAN- vsak dan vzamem kuharsko knjigo in mal prečekiram da dobim idejo. Se mi zdi super način, pa še ne jemo isto skos. Mam kuharico sestre Vendeline.

SončicaT: A pr vas doma hodte tok zgodi spat? Pr nas Aljaži do 22. ure zaspi, ponavad gre še ati takrat spat. Js pa akcijo po hiši. In zaspim skor vedno šele ob 24 ali 1. Sam zjutri je mal težje vstat ampak ok, sej ni tak zgodi-se Aljaži zbudi ob 8, pol 9.

Anuš: sm šla pogledat album, sam al sm js tok neumna al mi neki šteka mi ni uspel user posted image user posted image  ful rada bi vidla vaše slikce-od vseh pa mi ne rata. Bom mogla nekoga prosit da mi pokaže kako in kaj. Tut jaz bi dala rada slikco gor od Aljažeka pa ...user posted image user posted image  sm žalostna. Tista kolegica s 3 user posted image  je pa turbo mama pomoje-sama 6 mes brez deca...uf. Men ne bo tok hudo mam sam Aljažeka pa ni zahteven otrok in kar gre.

Mončka: Glede zabasanga noska je tko-pomoje je to 80% krivo ogrevanje (suh zrak). Bi blo zelo priporočljivo da čez dan kr malo luftaš prostore, sploh spalne. Js mam od zjutri do kakih 12., 13. odprto okno v spalnici. Sej je hladno not potem, sam je zrak čist drugi. In ko gre Aljaži spat okrog 12 tko sladko zaspi in spi 2 uri. Pomaga sigurno. Sicer moj Aljažek ni mel nikol do sedaj hudih problemov z noskom, ko je težje skozenj dihal sm mu fiziološko špricnila v vsako lukno in je pomagalo. Al pa vlažilec zraka-sma bla z mojim zadnič v lj v cityu in jih tam prodajajo take male in niso tok dragi. 30 EUR se mi zdi da so bli.
Moj aljažek pa še ne kaže da bo kmalu shodil. Še vedno se ne spusti da bi samostojno stal. Če pa mu že uide kaj iz rok se pa na rito vrže, ne upa stati samuser posted image  se mi pa zdi da se vsak dan neki na novo nauči, mu en dan nekaj pokažem drugi dan ga vprašam pa že zna. So dojenčki ko gobe, vse posrkajo. Ko bi le blo potem v šoli tkouser posted image user posted image user posted image  Če bo po mamici bo zelo priden. No sej ati je bil tut.user posted image

Vprašanje: Punce a boste oblekle svoje pikipokije v maškare?? js bom Aljažeka-bo verjetno raček. Ko ma tok rad ga-ga. Bom poskusla kar sama kostum zašit, mam žilco za to. Pa torto sm misla tudi da bi mel tistga rumenga ptička Twitija (on iz risanke z mačkom).

Ok zdej grem pa kosilo kuhat pa še kaj postorit, da ne bom spet predolga tko ko zadnjič ko mi je kr računalnik pol zbrisu...ti ti ti pujs!!user posted image user posted image   Diiiiiiijooooo

(odgovor članu Anuš)
  Neposredna povezava do sporočila: 2074
25.1.2007 12:40:01   
Princess Mononoke
Lep pozdrav! Po dolgem času se spet oglašam. Med tem ko je v Sloveniji končno zapadel težkopričakovani sneg, so se pri nas dvignile temperature nad 30 stopinj. Včeraj in predvčerajšnjim pa je bilo deževno in zelooo suparno, vendar danes se je končno ohladilo.

Jaz sem prepričana da Emo nebi noben hotel ponoči, saj se je spet začela zbujat pogosto. Le kaj je temu krivo? Trenutno je pokukal peti zobek in zgleda da šesti tudi počasi ven leze. Morda ker je bilo tako vroče... V glavnem rezultat vsega je da sem jo ponoči pogosto dojila in tako smo pristali v začaranem krogu... ker se tako lepo naje ponoči ji podnevi ni do hrane. Najprej sem mislila da sem pač slaba kuharica in sem kupila tudi "konzerve" vendar ji tudi te ne grejo. Sadje še nakako je, če je v kosu in lahko sama drži. Z žlico jo je postalo nemogoče hranit, ker hoče sama se hranit. Tako ji dajem počasi malo hrane na žlico in potem pristane včasih v ustih, včasih na lasih ali pa kar po tleh user posted image user posted image user posted image . Hranjenje traja celo uro vendar ta mali user posted image je tako trmast, da je to edini način. Tako sem obupala nad njenim nejedenjem da sem danes šla v "Early childhood centre", kar je kot neke vrste posvetovalnica s patronažno sestro. Kako si želim da ne bi nikoli šla. Emi očitno tam ni bilo všeč saj je kar takoj začela težit. Namerili so ji 8.6 kg (torej naj bi v enem mesecu se zredila 50 guser posted image ) in visoka naj bi bila 69.5 cm. Jaz doma pa jo namerim 74 cm. Ker je padla dol s povprečne rojstne krivulje, sem dobila lekcijo glede dojenja (da jo prepogosto dojim) user posted image in to da ne prespi noči je bila groza in njihov nasvet je bil naj jo kar pustim jokat. Jaz se seveda nisem strinjala ker pač ne moremuser posted image . Baje da se ne redi ker poje preveč mleka in ne dovolj goste hrane. Meni pa to vse skupaj ne gre v račun. Kako je lahko zelenjava bolj kalorična kot mleko (saj ima človeško mleko nad 30% maščobe). Da bi mi naredili dan še lepši se je češplja še postavljala na prstke in so me obtožli da če imam doma hojico in pa neko skakalnico. Potem pa zaključili da ima morda desno nogo daljšouser posted image Jaz sem poskusila pojasniti da smo vzeli dol gips pred 10 dnevi in je morda desna nogica za spoznanje bolj suha. Tako sem ji cel dan merila noge in poskušala ugotovit če je res... Pa se mi ne zdi.... V glavnem user posted image ...
Emine spretnosti: končno smo Emo naučili da pomaha če rečeš: bye bye, ciao ciao ali pa pauser posted image . Dela ne ne (vendar nikoli ne posluša, samo smeje se mi). Z jezikom je kar spretna (zvija ga na vse možne načine). Če si kaj želi pokaže s prstkom in dela mmmmmm (ali nekaj podobnega). Če ima kaj v roki in jo vprašaš da ti da, ti ponudi vendar še ne spusti. Kar pa jo nisem naučila, je škrtanje z zobi in to počne kar naprej. Meni pa gre to tako na živce in komaj čakam da jo mine.

Tašča: z mojo se super razumeva ko se vidiva enkrat na leto user posted image , po telefonu pa tudi še posebno ko se moj z njo pogovarja....

Beti1 vse naj za rojstni dan! Slikic pa mi še ni uspelo si pogledat, zgleda da RR danes štrajka, saj še smiliji ne delajo prav.

Pri nas je jutri "Australia day", tako da se je že začel weekend. Lepo se imejte... Pa sem vam spet roman napisala user posted image

(odgovor članu Anuš)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako otroka vključiti v izbiro šolskih pot...
Nakup šolskih potrebščin je lahko zabavna skupna naloga – če otroka vključimo premišljeno. Preverite, kako mu dati možno...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?