|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: MAJČICE
31.1.2007 14:54:13   
petra a
Tejč-good for you!!!

Majchi-vozički imajo košare, pol pa še tisti sedeči del...na nekatere vozičke pašejo tudi lupinice, vendar jih povečini odsvetujejo, ker otrok nima ravnega hrbta-v prvi vrsti so to avtosedeži in za prenašat...če bi želela imeti za voziček samo eno stvar, potem kupi takega, za katerega se mu sedeči položaj spusti čim nižje (vertikalno) in nato še vdolbino lahko poravnaš z kakšnimi odejicami, saj si veliko punc tako pomaga ...(sedeči ima vedno par naklonov za hrbet)...se pa bojim da se pri triciklih ne spusti tako zelo vertikalno, pri nekateri štiriciklih pa se...ja, v vsakem primeru pa pride mučos drago...jaz sem kupila od firstwheelsa voziček, košaro in zimsko vrečo-vse 40% znižano im me je prišlo 38.000+15.000+7.000 (se mi zdi na približno-mogoče kakšnga jurja več ali manj-imajo še zdaj v akciji) in posebej lupinico MaxiCosi za 50% znižano-13.500...se ti splača it v trgovino, pa naj ti tam vse razložijo, saj se potrudijo in grizejo tudi neuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 876
   RE: MAJČICE
31.1.2007 14:54:33   
petrinja
Majchi, tole z vozički je res hudič! Hvala bogu, se nama je ponudila tašča, da nama ga kupi. Drugače pa sem jaz tudi vzela kar trokolesnik- Maclaren, pa zraven dokupila še košaro, ker nameravava imeti voziček še za kakšnega, neuser posted image . Za ostale vozičke pa kokr vem, da če maš lupinico, in ti paše na določen voziček, sploh ne rabiš košare. Meni žal na ta voziček ne paše lupinica. Pejt pa mal brskat ( če le lahko ) v bližnjo Avstrijo, kjer imajo veliko izbire-tudi takšnih firm, ki jih pri nas ni, in so na isti način narejeni. Probaj v Kiki v Villachu, ali pa v Gradcu, ali pa v Celovcu -odvisno s katerega konca si. Pri nas pa maš Pikapolonico na Rudniku, kjer majo bolj Jane vozičke, pa baby center in Ariel, kjer se da dobiti pa Quinny in Peg Perego na primer. Kr pejt v lov, saj imajo nekje tudi različen dobavni rok.
Madonca nas tile nakupi nza našega malčka čisto izmozgajo, kajneuser posted image .

Joj, Sugar, ta sobotka odpade, ker mamo 70letnico v družini, in me čaka ogromno plesa in skakanja po miziuser posted image user posted image ( se bo prej zlomila, ha-ha). Lhko pa bi se še kdaj dobile kakšno soboto!!!!
A gre katera slučajno že sedaj v materinsko šolo -5.februar v Ljubljani?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 877
   RE: MAJČICE
31.1.2007 14:56:30   
tejč
Majchi, jaz ti pa takole svetujem, pa naredi, kar hočeš.
KAr se tiče teh vozičkov in lupinic, košar, je vprašanje, kaj hočeš-okus in želje ter koliko denarja si pripravljena dat.
Pri lupinici je gledat treba tudi an varnost v avtu-mi smo za Ajšo vzeli od Romerja lupinco in je bla super do enga 9. meseca, potem pa že avtosedež kupit.
KAr se tiče vozička, glej:
-da ga boš spravla v avto, da nauš mogla pol še avto menjatuser posted image
-da bo lahek, da ga boš lahko tudi sama dvignila in prenesla kak meter v snegu
-da bo lep (stvar okusa)
-koliko koles, hja, jaz sem slišalaod kolegic in vidla trikolesnike, ki niso bli stabilni in se je z njimi stežka zavijalo-kupi potem gibljivo prvo kolo

MI smo nabavili našega svetovnega Peg Perega Pramette rdeče barve v LJ v Šiški, v akciji je bil 80 jurjev in nam ni blo niti malo žal zanj. Vedet moraš pa tudi to, da se eni otroc vozijo v vozičku do 3. leta, eni pa komaj kako leto (to slednje je bilo pri nas). Pramette je primeren od rojstva naprej, ker se da ležalni del lepo podret do vodoravnega položaja, otrok je obrnjen proti tebi, sčasoma se da voziček obrnit, zvišat...Je super. Malo reklame za Peg Perego!user posted image  PA še stolčke smo kupli njihov Prima Pappa in ejtak žur. Mali smo ga zadnje dni spustili do konca pol metra od tal in sama pleza gor in dol, se igra, sedi, mizico damo zraven in dela iz plastelina, je, packa, se igra...Super!


KAr pa se tiče raznih košar in toplih in onakih košar za v voziček: ne jih kupvat, maja bo že zadosti toplo, da ne bomo rable tko zavijta naše male. Vam povem iz izkušenj, sem tudi Ajšo rodila maja, pa je bil včasih še voziček kar pretopel zanjo...

Upam, da sem komu kaj pomagala.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 878
   RE: MAJČICE
31.1.2007 14:59:12   
petra a
Majchi-glede tistega zatišja, jaz ga imam že kar nekaj časa, pa se tudi sprašujem, saj verjetno je vse vredu

Petrinja-jaz bom šla v marcu, a slučajno veš kdaj se začne? Mislim da vsak prvi ponedeljek v mesecu??? in kolikokrat na teden imaš in katere ure??? Mater sem te izprašalauser posted image .

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 879
   RE: MAJČICE
31.1.2007 15:01:44   
tejč
Pardon, voziček je stal 64 jurjev, sem se zmotila. Brez akcije pa nekaj čez 80.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 880
   RE: MAJČICE
31.1.2007 15:03:13   
BAMBINA_
Majchi, jst imam voziček nagledan že več kot en mesec. V bistvu gre za komplet marele, košare, jajčke, torbe, pa še neka prevleka za dež, pa me bo prišlo vse skupaj 100.000,00 SIT.
user posted image
Men je tak čeden user posted image user posted image user posted image .

Punce, mene pa zanima, če boste sobice za naše pikote pripravile že pred njihovim rojstvom ali šele potem. Midva zdaj to sobo uporabljava za "rumpl kamro", zdaj pa otrok še kakšne tri do šest mesecev gotovo ne bo v njej, pač pa bo pri naju v spalnici. Jaz razmišljam, da bi jo šele po porodu urejala. Kaj pa ve?


(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 881
   RE: MAJČICE
31.1.2007 15:04:55   
petra a
ja, Romer je najboljši...dobre lupinice so od 28-30 jurjev dalje (klinc, jest še nisem v evrih)

zimsko vrečo sem jaz kupila ker ne vem, če bo v naslednjem letu še ta model vozička, mam pa tako živo  zeleno barvo vozička, da bi težko pokombinirala z drugimi barvami...če bo ornk mraz (kot je bil lani) bom rabila in vrečo in zimski pajac, če pa bo zima mila (kot letos) je pa zadosti vreča pa bunda in dekca, ali pa zimski pajac pa dekca brez vreče...kwa pa veš

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 882
   RE: MAJČICE
31.1.2007 15:08:04   
petra a
jaz sem tudi dobila zraven prevleko za dež pa še mrežo proti komarjem-super, mi bo prav prišlo

Bambina-lep voziček

mi2 ga bova imela v spalnici, bom samo kotek pripravila, najverjetneje že zdaj...sem gledala tiste obrobe in like, mater, vse je tok drago

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 883
   RE: MAJČICE
31.1.2007 15:19:06   
tejč
Punce, v bušiju majo ful lepe komplete nalepk za na steno, za sobico, sam stane 13 jurjev-mislim da. MI bomo najbrž kupili morske motive za novo otroško sobo za Ajšo in tadrugo tamalo.

A mi loh kera svetuje, kje naj kupim lepo rostfraj štango in zajemalke, vilce, lopatko....vse rostfraj-tako zadevo, ki jo montiraš na steno nad šporhet na ploščice prišraufaš...Hvala.


PA sorite na vse slovnične napake, v službi moram vedno pazit, kako govorim in pišem, tuki se mi pa kar mal žvižga. :)

Mi bomo meli Ajšo v svoji novi sobi, ko pride tadruga šjora domov, bo še ene 6 mesecev pri nama v majhni spalnici, potem pa kar pri Ajši. Upam, da bo ratalo....user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 884
   [Brisano sporočilo]
31.1.2007 15:44:15   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu petra a)
  Neposredna povezava do sporočila: 885
   RE: MAJČICE
31.1.2007 15:52:46   
Majchi
Joj punce, hvala za odgovore. Ful ste mi pomagale. Saj se mi je neki tazga že kar zdelo. Bom šla naprej v lov. In šele ko se zjasnim glede vozička, bom šla v lov za lupinico.
Kar se pa tiče denarja, mi je pa kristalno jasno, da tole ne bo poceni. Pa tud ne mislim nič škrtarit. Z mojim sva se zmenila, da bova kupila res fin vozek ne glede na ceno (seveda bom happy, če bo v akciji), varnost je pa itak na prvem mestu. Tko da sva na to pripravljena.
Res, hvala.

Petra a: kar se tiče najinih manj aktivnih user posted image : jaz jo čutim, ampak na ful drugačen način. Občutek je, kot da bi bila bolj obdana z nečim. Tako da me ne skrbi, samo raje imam, če jo konkretno čutim. Poleg tega vem, kakšen mali telovadec zna biti in sem kar malo žalostna, ker ji ne morem več nazaj trkat.
Nekje sem brala, da se ravno v tem obdobju poveča količina plodovnice in da se otroka lahko manj čuti. Malo kasneje se pa brcanje zopet pojavi. Ne vem več, kje sem prebrala. Če katera kaj več ve, naj me popravi.

pa, pa

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 886
   RE: MAJČICE
31.1.2007 16:07:08   
Majchi
Aja, Bambina, res je čeden vozek. No, neki tazga naju zanima, samo če bi blo na treh kolesih. Bom iskala še naprej.

Lp, maja

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 887
   RE: MAJČICE
31.1.2007 18:56:21   
Eca
Moram še jaz malo svetovati user posted image !

Jaz tiste košare za vozek ne bi kupla, ker bo maja itak pretoplo. Če pa bi bilo res hladno pa bi dala not kožo, ga zavila z deko in  pokrila z vrečo za noge (je itak tako velika, da malega celega pokrije).
Mi imamo še od prvega vozek Peg Perego - Pramette in kot je že ena izmed predhodnic napisala je SUPER(zraven smo dobili še folijo za dež in vrečo za noge). Edina slabost, ki jo ima vsaj zame je ta, da voziček težje voziš z eno roko (jaz sem bolj švoh), ker ima 2 ročaja in ne en ročaj v celem. Če praznega voziš je super, samo če imaš notri otroka, pa spodaj polno košaro iz trgovine pa dež lije.....sem si sprobala.
Lupinica je v tem primeru lahko katerekoli znamke, ker je za voziček ne potrebuješ, mi smo si jo sposodili.

Bambina tista slikica z vozičkom - res je super in lep - a ni to celo Pramette?

No, pa sem še jaz naredila malo reklame za Pramette.

Danes sem imela pregled pri g., ki je bila neke slabe volje. UZ-ja ni bilo, pa rekla je da sem ful zatekla (dobila neslano dieto), samo meni se nič ne zdi kritično. Trebuh mi je začel otrdevat in moram šteti, če bo več kot 10x na dan moram prit nazaj in me bo poslala v bolnico. Čez 14 dni imam kontrolo in seveda strogo mirovanje. Tamali pride v petek iz počitnic in si ne znam predstavljat, kako bom strogo mirovalauser posted image

Evo, zdaj pa sem še malo pojamrala.

Imejte se skrajno lepo, uživajte in se beremo!

Lp, Eca

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 888
   RE: MAJČICE
31.1.2007 22:05:06   
BAMBINA_
Eca, sicer je PP, ampak ni Pramette. Gre za kombinacijo vozička PP Pliko in košare PP Navetta. Jaz sem tudi zelo razmišljala o Pramette, ker ne rabiš dodatne košare, samo mi je potem dala trgovka fino idejo, da lahko to košaro porabim tudi kot košek oz. prenosno posteljico (npr. ko bom šla k mami, ali pa pred hišo na sonček...). 

Majčice, sladke sanje!
user posted image

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 889
   RE: MAJČICE
31.1.2007 22:12:12   
petrinja
petra a - glede materinske šole ( če misliš za ljubljano ) so datumi naslednji:
5.februar, 5. marec, 2. april, kasneje pa mislim da že več ne pride v poštev, kajneuser posted image . Morš se iti prej prijavit v  sprejemno v novi porodnišnici, in potem ni važno kdaj začneš. Začetek tečaja je ob 10h - v predavalnici Šole za starše, Šlajmerjeva 3a , ali ob 16h ali ob 18h v predavalnici Ginekološke klinike, Šlajmerjeva 3 ( stara porodnišnica) . Nato lahko obiskuješ še naslednjih 9 predavanj ob 9h, 16h ali 18.15 . Če hoče biti tvoj dragi pri porodu, pa lahko hodi s tabo na ta dolga predavanja, ali pa obiskuje samo tečaj za bodoče očete, ki traja dve uri in pol, in je vsak drudi in četrti ponedeljek v mesecu ob 18.15 v predavalnici Šole za starše, Šlajmerjeva 3a.
Ne vem pa, kako so ta dolga predavanja razporejena, ampak po mojem je vse konc že v enem mesecu, saj je pol že nov tečajuser posted image . No pa sem ti dala malo za razmišljatuser posted image .
Joj moram vas malo vprašat kako vam kaj šibajo kilce gor? Če mene kdo vidi, se vsak samo nasmehne in reče to bo pa kmal, ne? Madonca, kakšna šele bomuser posted image . Ampak pri men ni panike, pač moram že v prvo štartat na polno, sej tko al tko pol vse to zgubiš-tako ali drugače! Ne vem pa zakaj ginekologi zganjajo tako paniko, če je drugače vse v reduuser posted image  Toliko berem kako so se zredile po 20 ali celo 30 kil, pa je šlo pol tudi vse tudi dol, in tudi pri porodu ni bilo nič narobe.
Ma sem se zaštrikala....

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 890
   RE: MAJČICE
1.2.2007 5:19:12   
tejč
Petrinja, poglej na uro, kdaj ti pišem.user posted image  Ne morem spat, odkar sem se včeraj zvečer zvagala in ugotovila, da sem se SAMO v januarja zredila za 4 kg. Pa saj to ne more biti res, a ne? Razmišljam, če je z vago kaj narobe...Ne vem, no, se pa res že cel mesec ne gibljem. In zdaj se moram resno v roke vzet, ker sem že po naravi zlo debela, tako da bo pri meni šlo vsak kg težko dol. Evo, nič več kruha, več sadja in malo ogljikovih hidratov. 13. februarja imam pregled in sem prepričana, da bodo G lasje pokonc stopili, če pridem s tako težo tja, moram shujšat.

Pa mala se že od 4 nekaj zbuja in pogovarja in kliče, pa me skrbi, če nima vročine ali spet kaj drugega narobe...
Počasi bom pripravila za kavico, zajtrk (mala čokoladne kroglice z mlekom, ati kruh in namaz, jaz pa sadjeuser posted image ). Dopoldne moram že na pol pripraviti za kosilo, ker moram opoldne v Lj k notarju (glede stanovanja nekaj), plačat kuhinjski pult in pa en les naročit za otroško sobo, potem pa na plavanje-moram mal migat...

Pramette je zakon!user posted image

Petra a, a v Domžale pa nočeš hodit v materinsko? Mislim, d aje malo krajša, pa še take strašne gužve ni, razmisli... Punce, men se pa fuul ne da še enkrat v materinsko. Sem bla za Ajšo, pa se mi zdi čist dost, sej ni nujno it v drugo, a? Pa mojemu se tudi ne da, ker težko uskladi s službo...

Eca, otekat????? KAko se to vidi? A gležnji al kaj? Trebuh tudi meni zdajle dva dni otrdeva, ne vem...Pri Ajši mi nikoli ni. iMA še katera te težave? Jaz bom šla dons na plavanje, pa bom vidla, če bo kaj slabš/boljš... Joj, bogica, strogo mirovanje, grozaaa, jaz si tud ne predstavljam.user posted image

Majchi in petra a, jaz v prvi nosečnosti tudi nisem tok zlo kot zdaj čutila bebice. Boste videle, v drugo je res povsem drugače, mi imamo tak žogobrc v trebuhu, da je joj, včasih že prav moteče.

Lukrecija, res je, tile nakupi opreme in oblačilc na začetku so res ful strošek. Tudi jaz sem povečini zadovoljna, d aže imamo stavri od Ajše, včasih me pa tok zamika, ko vidim, kako lepo stavr. ZAdnjič sem v Bušiju vidla fuuuuuuul lepo posteljco, totalno nepraktično, ker jo blazno hitro preraste, drago kot žafran, ampak tooooooooook corti....user posted image  Nič ne bo. MAmo visok kredit za stanovanje.user posted image
Ej, še to: poznate kako opcijo, kako vsak mesec dobit (ne vem kje, ropanje odpade!) švicarske franke po zlo ugodni menjavi? KAtera priporoča kako menjalnico ali ima mogoče katera Švicarja za moža ali teto v Švici??user posted image  Res me zanima kak predlog.

Pa še tole kar se tiče vozičkov: prevleka za dež je skoraj obvezna oprema, mi smo jo ful rabili za sneg in dež ali za hud veter, ker smo me s tamalo v letu 2005 prešibale naokrog tudi po 4 ure sprehodov na dan. Tisto proti komarjem je pa fajn za poleti, če npr. daš malega spat v voziček nekam na teraso in ne rabiš vsako minutko gledat, če jo akkšna čebela ali osa ali druga golazen obletava. Pri mojih starših mjao muco, k je tok sitna, d abi kar v voziček splezala, pa sem dala to prevleko gor, je pa pol dala mir.user posted image

Evo, dost je! MAte, da dons ful napišete, da ko pridem domov iz opravkov, ne bom sedla za mizo in kaj grickala (k sreči je une palčke do konca pojedel mož, še prej pa Ajša ene 7!), ampak za računalnik.

Lepo jutro!


(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 891
   RE: MAJČICE
1.2.2007 8:20:38   
petra a
jutro, majčice

Petrinja-super, najlepša hvala-res si se maksimalno potrudila...potem grem jaz 5.marca...čeprav me je zdaj Tejč malo zmedla...bom še premislila...moj pa na vsake 2 dni pove drugač, enkrat bi hodil z mano, drugič bi šel na ta kratka?!?

Tejč-pa si ziher da me bodo vzel?...v Domžalah nimam nobenega zdravnika, še ko sem bila 2x na urgenci (enkrat z stalnim prebivališčem v Trzinu in enkrat z začasnim v Domžalah) so mi težili, češ, zakaj nisem šla na urgenco v Ljubljano in da naj naslednjič ne hodim...bom pa premislila, Domžale so le tako majhne, da imam ZD praktično čez cesto in bi s tem prišparala kar nekaj časa

sem pa bila prejšnji teden v Atlantisu, ravno na tisti dan, ko so imele vadbo nosečke...bile so celo 4 nosečke!...ne vem kaj ravno niso migale...je pa tko super topla voda, pa še čisto je...men je blo fajn

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 892
   RE: MAJČICE
1.2.2007 8:25:29   
mravljica3
Zdravo punce, en dan vas ne berem pa nisem več na tekočem!
Tudi jaz danes nisem mogla spati, kamorkoli se obrnem me tišči, pa zbada v želodcu. Ne vem, očitno bom morala spati sede. Pa tamala je tudi pri nas celo noč stokala. Dve leti sva se z mojim trudila in vstajala po 3X na noč, ko je spala v svoji sobi, potem pa preprosto nisva več zdržala in sva jo vzela v spalnico. Zbuja se še sedaj, samo vstajat nama ni več treba. Sedaj pa tudi jaz ne vem kako jo bom pripravila do tega, da bi šla v svojo sobo. Saj ne vem s kom bodo večji problemi, s tamalo ali z mojim, saj pravi, da še ni pripravljen da bi jo dal od sebe. Ko je pa tako fino, ko se stisne k meni pravi.. V bistvu mi sploh ni jasno kako bomo spali, ko prideta user posted image inuser posted image ? Kdo bo s kom in kje!!?
Glede vozičkov se ravno ne morem vključiti v debato, ker sem jaz morala kupiti voziček za dva, to pa je čisto druga zgodba.
Glede ginekologov in kilogramov pa ima tako vsak svoje mnenje. Meni jo moja gin. v prvi nosečnosti v 9. mesecu, ko sem se vse skupaj zredila za 9kg rekla, da imam sedaj pa dosti, ker drugače ne bom mogla roditi. Si mislite, sem imela pa res srečo za take vzpodbudne besede. Gin. , ki ga imam sedaj, pa še niti enkrat ni omenil teže. Tako, da se ni preveč za obremenjevati s tem.
Aja, jaz sem stara 29 let. Joj, ko napišem se zares zavem, da jih imam že toliko. Kaj češ leta gredo..

Sedaj pa moram še nekaj naredit, ker mi v službi ne dajo mira. Še na dopust ne morem!

lepo se imejte, kaže da bo lep dan!!

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 893
   RE: MAJČICE
1.2.2007 8:29:17   
petra a
meni G tudi z besedo ne omeni kil

(odgovor članu mravljica3)
Neposredna povezava do sporočila: 894
   RE: MAJČICE
1.2.2007 9:11:42   
tejč
Joj, očitno ste vse take suhice, da vam ni treba skrbet glede kil....

Petra a, pokliči v ZD Domžale in naj ti povedo, če lahko hodiš, po moje ja, samo poudari, da živiš v DŽ, kja jih briga, kje imaš stalno prebivališče, meni se zdi, da so se prek foruma predlani menile celo Ljubljančanke, da bodo hodile v DŽ, ker ni problemov za parkirat, ker je krajše, ker je manj gužve...Ne vem, po moje lahko opravljaš kjerkoli, saj lahko tudi rodiš kjerkoli...

Hitim.....

Mravljica 3, naša Ajša je pa tok pridna glede spanja. Če ni bolna, ponavadi spi od 19 do 7! Brez zbujanja, brez česarkoli. Samo zdaj spi v najini spalnici, bomo videli, kako še bo, ojoj.

Hitim...
Dijo!

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 895
   RE: MAJČICE
1.2.2007 9:19:13   
rožica81
Majčice niso nič več zaspanke, kako ste pridne pri pisanju user posted image  user posted image

Vidim, da imate že kar precej nabavljenega za vaše malčke, jaz pa še kar nič. Kolegica mi je dala ene par oblačil, to je pa tudi vse. Se vidi, da me že malo preganja vse skupaj, ker sem zadnjič sanjala - premlevala, ali lupinico Maxi Cosi ali Romer... Pa mislim, da sem se odločila za Romer. No, vsaj v sanjah je bilo tako. user posted image  user posted image

Sicer smo imeli pa danes zelo pestro noč, nisem in nisem našla ene pozicije, v kateri bi lahko spala, ker mi je mali takoooooo na živec pritiskal. Ponoči enkrat mi je le uspelo, ampak je pa tako bolelo, da sem bila že povsem uničena. Kaj šele bo, ker je naš fant vedno večji in težji... Bom vse zdržala, samo da bo naš pikec zdrav.

Kar se pa kilogramov tiče me je pa kar strah, ker imam zadnje 14 dni nenormalen apetit! In pravijo, da največ kg pridelajo nosečnice ravno v zadnjem tromesečju... Uf, kaj šele bo. Upam, da kakšne prevelike krize ne, kajne?

Majchi - Pušenjak je rekel tisto o plodovnici in temu, da se gibi nekoliko manj čutijo. Sem se pa tudi jaz ustrašila takrat, ko je bilo gibov malo manj. Ampak sedaj je pa spet čas za kakšno zanimivo tekmo v bušiju user posted image  user posted image

lep dan želim vsem vam in vašim sončkom user posted image

user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 896
   RE: MAJČICE
1.2.2007 9:22:08   
ancka1
Oj klepetulje!

Da me ne boste čisto pozabile, se malo oglašam. Sedaj je tale grozni januar mimo in bom lahko malo bolj zadihala. Smo delali vse dneve!
Pišuka gre hitro vse skupaj...Še malo pa bo konec in začetek ob enem. Mi smo tudi večino stvari že nabavili. Zadnjič sva šla po voziček v Ariela v BTC. Voziček je sicer super, trgovke so pa poraz od poraza! Tri so skakale kot ene kure, nobena ni niti vprašala če nama kaj pokažejo glede sestavljanja (sva potem računala na navodila pri artiklih, pa temu ni bilo tako), plus čisto so "pozabile", da smo bili dogovorjeni za 3% gotovinski popust. Pa za garancijo sem jih morala jaz spomniti, pa potem niso našle nobenega garancijskega lista, pa mi je samo en žig na račun klofnila. Potem sem šla pa v Ariela v Kranj, da mi je tam prijazna gospa določene detajle razložila! Sem bila prav besna.
Moj malči je pravi razgrajač. Buta, miga skače non stop!  user posted image  Pa ponoči pošteno puščam. Zadnjič sem imela tako velik flek na pižami, da nisem mogla verjet.
A ja, stara sem pa 24 let, no še par mesecev je do četrt stoletja. user posted image  Sem bila pridna študentka in sem že od septembra frej študija (mal se morm pohvalit).
Če boste res tolk face, da boste organizirale meeting, se vam pa z veseljem pridružim! user posted image
Punce drage, želim vam veliko zdravja in luštnih nosečniških nadlogic. user posted image

Pozdravček, Ančka


_____________________________

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 897
   [Brisano sporočilo]
1.2.2007 9:56:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 898
   RE: MAJČICE
1.2.2007 10:16:04   
tejč
O, Kristus, Lukrecija, kok si naklofala-pohvalno, pohvalno!user posted image  Ampak med kuhanjem fižolove juhe, pomivanjem posode, dajanjem prat in zračenjem in preoblačenjem postelj ne utegnem danes čisto na vse odgovoriti. Sicer pa: kdo si tega sploh želiuser posted image user posted image user posted image .

Danes bom imela sadni dan, sem se odločila, jutri pa bom jedla zelenjavni riž. Da ne bo kil še naprej več in več...user posted image

Še v avtopralnico (se piše skupaj????ojej, sem na bolniškiuser posted image ) moram. NUJNO! NAš nebeško moder Peugeot je že čist siv!user posted image

Ajaaaaaa, moja leta vedno pozabim: 29!user posted image  Že! In 19. maja 30! Upam, da rodim pred 30!user posted image

Joj, srečanje, škodaaaa, ne morem, ne utegnem....user posted image  

šibaaam


(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 899
   RE: MAJČICE
1.2.2007 10:16:57   
tejč
aja, ste si že izračunale, kolk boste dobivale porodniške?
Evo, link:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
VIDEO: Dojenček spi v plodovnem ovoju
Neverjeten video posnetek otroka, rojenega v amniotski vrečki, medtem ko ga zdravniki zbudijo, še preden se rodi.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?