|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
31.1.2007 19:05:36   
KT
user posted image Vse najlepše in najslajše pa najboljše za rojstni dan nikicaluser posted image . Pa pusti se malo pocrkljati svojemu najdražjemu.

Da še jaz po dolgem času malo poročam na hitro. Danes sva se s pikico pustili še enkrat pregledati. Srček bije kot mora, mami pridno nabira kilogramčke (po pogledu sestre kar malo prehitro, ampak je G potem komentirala, da je vse OK). user posted image  Za morfologijo sva z G zmenjeni ta petek pa, da se še dobro zmerimo in premerimo. Potem pa za konec tedna na sneg. Jupi!user posted image

 


(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
   RE: Junijke 2007
31.1.2007 19:08:04   
KT
Uf, sem smotana user posted image  - nima nikical rojstni dan ampak nogica. Oooooprosti nogica! Uživaj!!! user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
   RE: Junijke 2007
31.1.2007 20:14:23   
FLASK_A
hehehe, ni panike,KT!!! Tiskarski škratek user posted image  Sem sigurna, da nogica ve, da si mislila ta pravo!

PA ČESTITKE NOGICI ZA ROJSTNI DAN!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sladek večer želim celotni bodoči mladi družinici!!!!!

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
   RE: Junijke 2007
31.1.2007 20:47:26   
NRMM
NOGICA čestitke za RD user posted image .

No da še jaz dodam nekaj glede cotik. Moja pupa se je rodila velika 52,5,težka 3920g in sem ji seveda za domov že vnaprej kupila kompletek 56,ah jauser posted image . Dobro,da je bil od H&M, kjer so malo večje številke,ampak še vseeno ji je bil prej tesen kot ohlapen,tako da tudi jaz priporočam številke od 62 dalje.

Božajte svoje bavšije!

lep večer

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
   RE: Junijke 2007
31.1.2007 20:58:29   
Drnula
Nogica vse najboljse user posted image

Jaz o nakupovanju sploh še nisem razmišljala, kakih cujnc še pogledala nisem. Saj je še čas. Mate pa prav, da je fajn takole počasi, brez naglice in z užitkom polahko nabirati stvari in si na koncu kar na enkrat pripravljen. Meni nakupi tako smdijo, da si še zase kupim, ko sem že skoraj strgana user posted image   . Pa med tednom sem pozna iz službe in se mi vsekakor ne da po trgovinah, ob sobotah pa tud raje kaj drugega počnem. Si bom pošasi začela jemati po kak dan dopusta, malo zase malo za druge opravke, ker začenjava z gradnjo hiše in opravkov je ogromno, v službi pa v zvezi s tem ne morem nič narediti.

Trebuh imam tudi jaz precej okrogel, nabrala pa sem sicer kakih 5 kg. Verjetno malo preveč. Mali pa je zelo živahen/a in sem ful vesela ko takole brca ko zdajle pišem ...

Morfologijo imam 6.2., komaj čakam....

Imena ste že zbrale ??

Glede monsa se pridružujem, sam termin mi pa ni znan user posted image user posted image user posted image

lp



(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
   RE: Junijke 2007
31.1.2007 21:29:33   
Drnula
Kaj vse ne najdeš na internetu user posted image

.... galerijo treguhov po tednih na primer: http://pregnancy.about.com/cs/pregnancyphotos/l/blbelly2index.htm
.... pa še nekaj UZ po tednih


(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 10:23:03   
Anonimen
Ja hvala vsem za čestitke. Je bil prav lep dan včeraj ja. Pa sem leto dni starejša, tako, da me na seznamu kar spremeni Liona, stara sem 26 let. Groza kako hitro gre čas.

Ja danes pa se spet učim, nič novega.

Upam, da se imate lepo in da mali razgrajači lepo brcajo v bušiju.

(odgovor članu Drnula)
  Neposredna povezava do sporočila: 1607
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 10:50:08   
zrak
pegperego gt3... V Trstu stane 733,00 pride pa zraven voziček, naveta in še za avto  3 v enem.Mislim, da je enko kot pri nas..

Potem sem gledala še trikolesnik od Chicota tudi ful lep in so tri stvari v enem za 620 E.

V soboto pa grem še v Monfalcone pogledat, tako da lahko sporočimše cene od tam.

Drugače sem vredu... sem mi zdi da user posted image  začne najbolj brcat, ko se s kom pogovarjam, kot bi se veselil družbe.. prav zanimivo.. in seveda zvečer pred tv....

Punce jaz sem se zredila za 8-9 kg.... katastrofa... groza... Kakšno dieto naj delam, meni je vse tako dobro in sem skozi lačna....user posted image

lepo se mejte...

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 12:34:02   
Anonimen
Zrak hvala za informacije. Ja cena je skoraj taka kot pri nas na sončku. Razlika je nekaj čez 4o EUR. Ti bom še malo zatežila, če veš kako je z barvami, a jih je kaj več na voljo? Če se boš glih spomnila pogledat, drugač pa nočem težit.

(odgovor članu zrak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1609
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 13:05:43   
Bibyka
Hojla

No.. da se javim po dolgem casu... Danes sem imela morfologijo. pobalin nam je kazal hrbet, tako da sem mogla iti na pol urni sprehod. Tezak je 438g. Mere so primerne tednom. Srcek bije kot mora. Torej.. od danes naprej je uradno da pricakijeva fanta Jana. user posted image  Se vedno sem v sedmih nebesih. Popoldne ob 3h letim se po vozicek ki ga imam rezerviranega ( zadnjega traxx jaguar 4)

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 13:13:55   
zabica26
Se mal javim. En teden sem preživela v bolnici zaradi vnetja ledvic. Zdaj sem na antibiotikih, ampak bolečin ni več. Lahko se gibljem, lahko grem, lahko normalno jem... Buši mi je tko lepo zrastel. Jutri imam morfologijo in sm že kr malo neučakana. Spol me sicer ne zanima, ampak rada bi pa slišala še enkrat, da je vse ok. Sicer so mi že v bolnici naredili en temeljit UZ in je blo tko lepo.
Pa ogledala sem si porodne sobe v KR, tako da sem se odločila, da bom kar tam rodila. Full mi je blo všeč, babco poznam in sm prou pomirjena glede poroda (za naju bo prvič).
Jutri bova šla verjetno malo pogledat vozičke, sobice, oblekce me sicer še ne zanimajo, čeprav sem rekla, da bom po morfologiji kupila kakšno malenkost. Bomo videli...

Glede spodnjih hlačk. Jaz sem komplet zamenjala, in sicer sem kupila hlačke v Popku. Zelo dobre so kar njihove gatke, še boljše pa tiste, ki pridejo čez trebuh in imajo malo čipk okoli. So tako komot, pokrijejo ledvica in prou udobno se počutiš. Pa sem bila sicer pristašica tangic in nizkih hlačk. Kupila sem sicer tudi nosečniške tangice (spredaj pridejo čez trebuh, zadaj pa glih čez rit), ampak mi jih je zdaj zdravnica strogo prepovedala zaradi vnetij. In seveda bom upoštevala nasvet.
Jutri pa sporočim, koliko sem se kaj zredila.

Aja, pa tiste, ki še ne pijete 3litre vode na dan, začnite čim prej. Mene je prejšnji teden streznilo. In samo voda šteje, sokovi in podobno ne. Pa kakšen magnezij na dan ne škodi...aja, pa lulat takoj, čeprav bo pršlo ven samo par kapljic. Ne zadrževat.

Bodte pridne.
user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 14:06:51   
ronja
Ojla, dekleta!
Najprej NOGICA, ČESTITAM!!!! ne sekiraj se zaradi let, pri teh letih se nam pa res še ni treba! Potem se pa ne bo več poznalo, leto gor ali pa dol:)

Jaz še vedno vsak dan lepo bruham, še vedno mam vročino, vendar grem v pon. v službo, zdaj sem bila pridno doma, včeraj sem hotela it, pa sem ostala priklenjena na wc...

Trebušček tudi meni že kar lepo raste! Če sem oblečena sicer še vedno nihče ne ve in so vsi paf, ko povem, da sem praktično že na polovici... Mi je kar prav tako:) Ampak midva pa vidiva, je že prav ornk trebušček!

Kile zadnje čase tudi zelo hitro naraščajo, sem se kar malo ustrašila, da prehitro... Res da sem prej shujšala, ampak je šlo zdaj naenkrat gor in sem se kar malo bala, da misli bit kar skoz tako, vsak dan deka, pa se jih kar nabere, v mesecu 3 kile...  No, pa je tako, da so rukerji, par dni gre gor vsak dan, potem se umiri, ali pa gre še kaka deka dol, itak mi zaenkrat po moje še nihče nima kaj očitat, zredila sem se na 56,4 kile, torej 2 kili od svoje osnovne teže (cca 45,5) in 3,5 kile od najnižje vrednosti, ker sem pač na začetku shujšala na 53 kil. To se mi še ne zdi nič narobe, je pa tudi ok, da se vseeno redim, saj tako očitno otroku nič ne primanjkuje. tudi g. je bila s tem čisto zadovoljna, takrat sem imela po isti vagi 56 kil, pri njih z oblekami in čevlji pa seveda večuser posted image

Sem pa zadnje čase tudi jaz kar nekaj lačna, pa ne vem, ali je to od user posted image ali od tega, da nič ne spim (takrat sem bolj lačna) in jem, kadar mi paše in kar mi paše, večraj sem pojedla skoraj celo banjico sladoleda in 3/4 tavelike vrečke prestic zvečer med filmom...

amogoče katera ve, kaj je s srečkonosečko, xandro, dario in valentino? najprej so se ful javljale, zdaj pa že dolgo nič...Sem kaj spregledala?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 19:53:00   
FLASK_A
Zabica, samo da si zdaj bolje! Čimprej še antibiotike stran- da boš veselo uživala user posted image  naprej! Ja, in zakaj moramo piti ravno samo vodo? Jaz jo kombiniram z manj sladkanimi čaji (samo med kot sladilo) in kompotom- kar mi pač paše. Mi ful ne gre 3l vode spit, 1.5l bi še šlo, nad to mejo pa rabim neki z okusom user posted image

Ronja, tut jaz se sprašujem, posebej za srečkonosečko (nje se prav spomnem, da je bla full dejavna en čas)user posted image  Ostale, ki si jih naštela so očitno bile na forumu še pred mano pa se jih ne spomnem tolk...

Aha, spodnjih hlač še nisem menjala, zaenkrat ni potrebe.

pozdravček vsem nosečkam!!!

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 20:29:40   
zrak
nogica veš da ni problem, boš že tudi ti meni dala kakšno info.. Barve od Pegpereg so modra, rdeča in zelena... zelena je ful lepa, taka živa.. vsaj v Baby centru v Kopru je bila.. sicer se vedno da naročit..

A veš mogoče če je boljši od Pegperego ali od Chicota, saj je kar 120 eur razlike med njima, v karakteristikah se mi pa ne zdi nobene. Sicer ne vem mere od navet niti od ene, a mogoče veš ti?

Hvala, ciao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 20:38:10   
zrak
žabica, joj upam, da je zdaj res vse ok. 3 litre, kako vam to znese, meni res ne.. mogoče nekaj več kot liter vode, pol pa kakšen sok ali cedevita.. Do česa pa lahko pride če ne spijem 3 litre vode dnevno..
Hvala

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 21:09:20   
ŠpelaP
Pride lahko do uroinfekta, ker se mehur in sečevod ne "splakujeta" dovolj - saj veš, ne hodimo dovolj lulat!

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
   RE: Junijke 2007
1.2.2007 21:18:11   
principessa
Lep pozdrav po zelo zelo dolgem času. Sedaj imava končno internet tudi doma, tako da upam, da mi bo uspelo biti večkrat v vaši družbi. Tudi jaz sem junijka, kot sem že enkrat napisala, 13.06.2007 naj bi naš miško (ali miška) privekal na svet. Katerega spola bo še ne vemo, pa tudi nisva pretirano radovedna. Ni važno kaj bo, samo da je zdravo...user posted image .

Voziček imava že nagledan in sicer bova vzela kar Quenny Speedy, ki nama je obema zelo všeč.

Moja nosečnost zaenkrat poteka odlično, res sem veliko utrujena, ampak se trudim da dovolj spim in hodim spat s "kurami", tako da danes rušim rekord, ko sem ob 21h še pokonciuser posted image . Zredila sem se za slabe 3 kg, tako da nosečniška oblačila zaenkrat še samevajo v omari. Komaj čakam trebušček ...user posted image

Lepo se imejte in pocartajte se... Se javim... Kmalu...

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 9:36:44   
Anonimen
Zrak  vem samo za mere PP GT3 iz kataloga, če ti to kaj pomaga. Zložen je dolg 110 cm in visok 42 cm. Širina vozička je 62,5 cm. Ko pa je voziček postavljen je dolg 132 cm in visok 114 cm. Premer enega kolesa je 29,5 cm. Voziček pa naj bi bil težak 13 kg. To je s športnim delom. Lupinica Primo Viaggio je visoka 58 cm in dolga 6o cm s podstavkom. Za Navetto pa tudi jaz ne najdem podatkov.
Meni in mojmu dragemu je zelo všeč, ampak v trgovini sva si ga samo na hitro ogledala, nisva pa o vozičku še niš spraševala prodajalke.  Torej kar se tiče vseh ostalih stvari jih bom točno vedela šele nekje v marcu, ko greva v shopping. No takrat tudi povem, če mi je res tako zelo všeč. Se mi pa zdi cena visoka glede na ostale modele PP.
No glede primerjave s Chicotom bi rekla da je PP veliko bolj priznan, ampak tako samo sklepam, ker mi kolegice ki imajo že otroke najbolj priporočajo ravno znamko PP.

LP


(odgovor članu principessa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1618
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 9:37:16   
melaverde
dober dan !!

danes sem vsa iz sebe, saj je po dolgem času v kopru sonček !!!
Zrak, ma kaj te lahko vprašam v kateri trgovini v Italiji si gledala vozičke ? Jaz sem namreč bila v Io bimbo ampak mi ni mogla pokazat nobenega vozička ker so samo po naročilu. Brez da vidim, ne kupim ! Za GT mi pa sploh še ni vedla povedat za ceno??? V soboto grem v udine in bom vidla tam, kako je izbira...

Vsekakor pa mislim da je boljši Peg perego, tudi po primorski jih vidiš največ. Znanka zelo hvali Chiccotov trikolesnik, da je super - voziš z enim prstom ampak ga pušča v avtu ker je zelo težek (pa me je minilo)

Mene je včeraj klical moj ginekolog in sem kmalu padla dol user posted image , čisto sem pozabla da sploh ne pričakujem nobenih izvidov ali karkoli podobnega ?! sem smešna a... v glavnem imam morfologijo en teden prej, torej v petek 09.02. bom končno vidla koga nosim pod srčkom (nekaj velikega sigurno)
Na hitro sem pregledala tisto stranico, ki jo je Drnula dala gor...moj trebuh je največji !!! ene nosečke so v mojem tednu še prave manekenke user posted image . sej ne da se obremenjujem s tem ampak ko te nosečniške hlače zažulijo v trebuh, se malo zamisliš....mogoče so slabo zašite user posted image . Sem pa bila v Trstu v trgovini Prenatal- joj, kakšna lepa kolekcija je pripravljena za nas....čisto taka nežna, romantična,vse na rožice....

dovolj nakladanja.
sem vesela da ste vse več ali manj v redu, tiste na bolniški uživajteee (jaz skozi delam, ampak se ne morem pritoževat ker se počutim  full v redu)

lep vikend vam želim !!!!!!!!!

(odgovor članu principessa)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 9:48:03   
melaverde
ojla, spet jaz...

na internetu sem zasledila še nekaj zanimivega, ampak se bojim vprašat za ceno...
poglejte si na strani http://www.foppapedretti.it (voziček se imenuje Bi-kini system)

ciaoo

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 12:44:30   
Lusa
Malo pozno za čestitke ,a vseeno NOGICA vse NAJBOLJŠE!!!

Ja jaz še vas vedno spremljam.Moram vas malo pogledat ,kaj novega je z vami.Komaj čakam junij ,ko vas bo tako zanimivo brati,...

Nekje sem zasledila ,da ste se pogovarjale o oblekcah.Ko se je Luša rodila težka 3090g in velika 49 sem ji kupila za domov iz bolnišnice št.62-total preveliko.Najbolj ji je pristajala št.50.In še en mesec sem jo oblačila v to številko(tu pa tam56).So pa bile cunjice vse iz Avstrije.

Kratka sem bila ,toliko ,da veste ,da mislim na vas in vaše user posted image .Pa en lep dan želim

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 14:09:53   
FLASK_A
Čau!!!
Kako ste kaj danes? Jaz sem po obešanju cunj in polikani celi gori kratkih majc za mojega dragega padla na kavč in MRKNILA! Tako zelo zaspana še v življenju nisem blauser posted image  Si sploh ne predstavljam, kako bi blo, če bi delala. Kako se ve, ki ste v službi, s tem spopadate, res me zanima!

Sicer pa sem še kar pridna, kuham juhce, čajčke, pudinge (prvo dvoje za njegovega očkata, ki je zbolel in je že dva dni z vročino u pojstli, ta zadnje pa za mojega sladkosnednega bodočega očkatauser posted image ), cot mam itak cel kup za pospravit, peseka mal sprehajam... In ko pride moj iz službe, je obvezno malo crkljanja mamice in otročkauser posted image user posted image  

Melaverde, super, da imaš tak trebušček! Pri meni na faxu še sploh opazli niso, da sem noseča- in ko povem, da imam rok konec maja jih skor kap!user posted image  In sigurno te zdej še bolj crkljajo doma.. Pa srečno na morfologiji! Upam, da se bo VSE dobro videlouser posted image

Ja, voziček imava midva že izbran, PP Pramette- ker je primeren od rojstva dalje. Nakup pa- hm, nevem, nekje marca (baje se čaka več kot 1mesec, če ni barve na zalogi). Ne veva pa še, če bi novega ali rabljenega. Pramette rabljenih je itak tko malo, da nevem, če ga sploh dobiva. Košarico že imava (od njegove sestre), tako da  bova user posted image  lahko tudi v tistem prenašala okrog-če bova želela.

Pincipessa, ti se kar pridno javljaj! Pa da ti sporočimo- menimo se za miting user posted image  v Monsu v Lj. Datum še ni znan, se še zbiramo. Če si za, se kar pofočkaj!

Lusa, hvala za info o oblekcah še s tvoje strani! Res ima vsaka svoje izkušnje s tem ane.. No, bomo videli, kako veliki bojo naši korenjački! Komaj čakamuser posted image  

Joj, včeraj se mi je pa prvič zgodilo, da je tako močno brcnil, da se je videlo na trebuhu!!!Ja noro, res je en mali kobacač talle naš otroček! Moj kar ni mogu verjet. Izbulu je oči, me vprašu- a to te je brcnil?- in se začel smejatuser posted image user posted image  No, res super, ko vidim, da se lepo razvija v mojem trebuščku!

Uf, spočita se pa še kar razpišem... Bom počasi nehalauser posted image  Lep dan vam želim in pobožajte svoje bušije!!!

_____________________________

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 14:14:37   
ronja
Glede pitja: meni je g. rekla, da šteje vse: čaji, voda, sokovi, mleko,... čisto vse, kar spiješ! Saj 3 litre vode ne moreš spit! Se ti po dveh dneh upre, potem pa ne piješ več nič! Je boljše malo tega, malo onega, pa spraviš tista 2-3 litre vase. Cedevito je meni zelo priporočila, tudi gosti sok je sama predlagala! Verjetno mi ga pa ne bi, če bi se že za 10 kil zrediluser posted image

zrak, če te bašejo kilogrami, se ti splača veliko pit v vsakem primeru. Kako mi znese? Jaz si pišem, kaj spijem, ne takrat, ko si naredim pijačo, ampak takrat, ko jo dejansko spijem, torej ko dam kozarec v pomivalni stroj:) Sem to uvedla, ker sem vedela, da pri temle bruhanju in še občasnih driskah, bom šla v bolnico, če tega ne bom delala - to je pa dovolj dober argument:) ne maram it v bolnico, sploh ne zdaj, bolnic mam poln kufr!
Zjutraj spijem pomarančni sok, ki mi ga stisne fant (no, zdaj ne vedno, ker je polomljen, naj mu bo:), to je cca 2,5 dl, potem spijem eno cedevito 3,3 dl (mam naštudirane kozarce, kok je kiri, pa je izi), potem spijem pol litra čaja vmes enkrat, pa enkrat do večera še pol litra čaja - to je zdaj cca 1,6 litra. Kadar bruham, potem vedno spijem pol litra kamiličnega čaja, ker mi vedno ful paše, to je še pol litra, potem pa predno grem spat še en kozarec vode ali cedevite 3,3 dl. Vmes pa navadno spijem še kak shake (sadje, jogurt, led,...), mi ful pašejo, ker po njih ne bruham, ker je vse zmiksano, pa želodec ne ve, da je kaj dobil, hehe, ga okoli prinesem:) pa še zdravi so, probajte kdaj, če katera rabi kak recept, sem tuuser posted image

Ko sem bila v službi in zdaj ko bom spet - v pon. GREM V SLUŽBO!!!!user posted image Vročina gor al pa dol, itak bom očitno skoz bolj boga, vroča in bruhajoča, pa zakaj ne bi bila boga v službi;) no, v službi je lažje, ker zjutraj, ko se zbudim, sem žejna, spijem tisti kozarec soka in še malo vode ali cedevite, pridem v službo, ker sem hodila s kolesom ali rolerji, sem bila seveda žejna, ko sem prišla in sem tam spila pol litra, ko sem prišla, potem pa sem si naredila termovko čaja, ki sem ga sproti stankala - to je ful dobra metoda, sploh če te skoz malo zebe, ti vroč čaj paše, pa še liter ga hitro spiješ, pa še opaziš ne. Če si ga vsakič posebej delaš, se ti ne da in ne spiješ. Ko sem prišla domov, sem bila spet z biciklom ali rolerji, spet žejna, ko sem prišla in tako je bil takoj spet kozarec vode ali cedevite 3,3 dl in še zvečer, pa je bila norma več kot izpolnjena... no, saj zdaj bo spet tak:)

Samo drug teden bom verjetno hodila še z avtom, da bom še fanta peljala, ko ma še opornico gor, potem pa če bojo takile lepi dnevi, me ne bote več pripravile do avta:) Mogoče če bo dež, ne bom izzivala, da spet česa ne fašem. A sem pridna?user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 14:22:16   
Anonimen
Oj Lusa prav lepo te je spet brat. Lepo da nas spremljaš. Ja hvala za čestitke, sej ponavad se glih ne hvalim, ko mam rojstni dan, ampak ta je bil pa nekaj posebnega, saj sem user posted image .

Ja o oblekcah smo se kar nekaj pogovarjale in smo nekako ugotovile, da št.5o ni ne vem koliko uporabna. No vidiš vsako mnenje je koristno, mogoče pa si bom res en ali pa dva kompletka št.5o nabavila. Lepo se imej Lusa pa še kaj se nam javi.

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1624
   RE: Junijke 2007
2.2.2007 20:51:19   
daria78
Živijo junijke!
Videla sem, da je Ronja spraševala tudi po meni, ki sem se od začetka veliko javljala. Dokler sem vam še lahko sledila sem se javljala, potem pa zaradi različnih obveznosti (služba, gospodinjstvo ion predvsem moj triletnik) nisem več utegnila pisati, kmalu nisem zmogla več vsega prebrati. (res ste čveke user posted image ) Tako sem počasi izgubljala stik in kar naenkrat nisem imela več česa povedati, ker sem se čutila čisto OUT. In tako je pretekel mesec, dva....trije....nevemkoliko in potem je bilo vse težje.  Vseeno pa sem, ko sem le mogla pokukala k junijkam in vsaj na hitro preletela kaj se dogaja z vami. Javila sem se Lusi za katero je bilo tudi meni neskončno hudo in vem, da Ronja še vedno bruha (ne morem verjeti). Kje je pa Jacqueline, ki se ne javlja več odkar je šla v Francijo? Ali se motim? Pa Tracy (tista, ki je imela oranžnega metulja?)

No, to je ta zgodba. Jaz sem drugače še vedno med srečnimi nosečkami, ki jim takorekoč nič ne fali. Po 12. tednu je minila utrujenost in sem bila potem res polna energije. Sedaj me ponavadi utrujenost daje proti večeru, ko je za mano kar naporen dan, saj sem še vedno z velikim veseljem v službi. Potem pa še obvezen sprehod s sinkom, kuhanje poznega kosila oz. večerje. Za kaj drugega že skoraj zmanjka časa.
Malo me bolijo tudi kolki ampak vem, da je bilo tudi prvič tako in me stvar nič ne skrbi. Vseeno skušam biti čimbolj aktivna.  
Najinemu otročku se zgleda dobro godi in zaenkrat kaže da je vse O.K. Tudi posteljica, ki je bila čisto spodaj se z rastjo počasi pomika navzgor, tako sva lahko v 20. t. prekinila s pettedenskim celibatom. (uf je bilo hudo user posted image )
Ne boste verjele ampak vprašala sva za spol, za kar sem še nekaj dni prej trdila, da ni šans. Potem me je dragi malo pumpal v tej smeri in ko sem čakala v kabini sem se odločila, da vprašam. (20. t.) Ampak vam ne povem, ker se nikoli ne ve, če je tukaj kdo, ki me pozna. user posted image  Odločila sva se, da bo to skrivnost, ki je ne izdava. (Problem je, ker se mi bo enkrat gotovo zareklo!!!!)

Tako, toliko od mene...mogoče pa spet ujamem vaš ritem, klepetulje!

Daria

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?